Αυγουστιάτικες νύχτες με κέφι στο Νειμποριό...

 Το πάρτυ του Αυγούστινου ξημερώματα Κυριακής στο ΝΟΑ. Εκατοντάδες νέων διασκέδαζαν υπό τους ροκ ήχους της βραδιάς. Πλήθος εξ αυτών ανήκαν σε αυτούς που έρχονται κυρίως αυτές τις μέρες στο νησί. Από αυτή την άποψη οι νεαροί επισκέπτες των ημερών είχαν μια άλλη αναφορά μιας και ο ΝΟΑ υπάρχει μόνο το καλοκαίρι και το πάρτι του Αυγουστίνου είναι το μόνο που προσελκύει νεανικό πλήθος έξω από τα όρια του Ομίλου (φωτ. Εν Άνδρω).

 

 Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος σε μια στιγμή της βραδιάς (φωτ. Εν Άνδρω).

 Πλήθος οι νέοι. μεγάλο το κέφι. Ένα πάρτι που τείνει να γίνει θεσμός κι έρχονται κυρίως οι νέοι αυτών των ημερών και από άλλα μερη του νησιού (φωτ. Εν Άνδρω).

 Γύρω στις δύο το πρωί . Η βραδιά πλησιάζει στην κορύφωση της... (φωτ. Εν Άνδρω).

Η νεανική Άνδρος των διακοπών έφτασε μέχρι το πρωί... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Το πάρτυ του Γιάννη Χαλά στο Swell. Μια άλλη ροκ στιγμή λιγες εκατοντάδες μέτρα απόσταση. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Νειμποριός έμοιαζε πιο νεανικός και πιο έντονος από ποτέ. Αν δεν ήταν τα δύο πάρτι, αλλά και ο κόσμος στο γειτονικό μπαρ Moomba που ήταν αρκετός κι εκεί, ο Νειμποριός θα ήταν μια σκοτεινή παραλία. Όπως όλο τον χρόνο. Οι νέοι και το καλοκαίρι αλλάζουν το στίγμα της παραλίας... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Στο πάρτι του Swell υπήρχαν πολλοί και από την Άνδρο. Πιο εγχώριο και διαχρονικό στέκι το Swell. Είχε και έχει πάντα το δικό του χρώμα. Έχει το διαχρονικό κοινό του. Δεν περιμένει μόνο τους καλοκαιρινούς επισκέπτες... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Βέβαια τα ξημερώματα (γύρω στις 2:30 της Κυριακής) οι εκατοντάδες νέοι ήταν σαφώς σε μεγάλο ποσοστό και καλοκαιρινοί επισκέπτες. Το Swell πια είναι σημείο αναφοράς για όλους... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Ο Γιάννης Χαλάς σε μια αδιάκοπη κίνηση πίσω από τον πάγκο του μπαρ. Εκατοντάδες νεαροί, πολλά τα γκαρσόνια, μια ροκ κατάσταση. Την ώρα που περάσαμε η μουσική του ντισκ-τζόκεϋ είχε ελληνικό ροκ. Είναι πολλοί οι δεσμοί του Γιάννη με το ελληνικό ροκ... (φωτ. Εν Άνδρω).

 

 Και κάτι πολύ ενδιαφέρον. Προσαρμοσμένο το Swell στην πραγματικότητα της Άνδρου. Έπρεπε να φτάσεις απ΄ έξω για να ακούσεις την μουσική. Αν και πλήθος κόσμου μέσα και πολλοί στιμώχνονταν στις πόρτες η ηχομόνωση σε συνδυασμό το ότι το πάρτυ ήταν μέσα στο μαγαζί δεν ενοχλούσε. Κάτι που για τα δεδομένα της συχνά δύσκολης ανδριώτικης κοινωνίας... (φωτ. Εν Άνδρω).

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 Σημείωση: Ευχαριστούμε τον Αυγουστίνο Γαλιάσο και τον Γιάννη Χαλά για τις προσκλήσεις τους. Αν και η νυχτερινη ζωή δεν είναι το φόρτε μας το ενδιαφέρον τους για την ιστοσελιδα μας έφερε τις πρώτες πρωινές ώρες σε έναν άλλο Νειμποριό. Αν και σύντομο το πέρασμά μας χαρήκαμε που ζησαμε αυτή την άλλη νεανική όψη της Άνδρου...

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet