11 χρόνια Swell: "Χαμός στο ίσιωμα"... του Νειμποριού! Κι ακολουθούν κι άλλα...

 

Έχουν περάσει 11 χρόνια από το opening του Swell στο Νειμποριό. Ήταν 22 Δεκεμβρίου 2007 όταν ο Γιάννης Χαλάς άνοιξε το διαχρονικό καφέ-μπαρ σε έναν έρημο κάθε χειμώνα Νειμποριό. Ναι μεν στο πάρτι που έγινε για το άνοιγμα να ήρθαν εκατοντάδες από όλη την Άνδρο όμως ο χειμώνα και η άνοιξη που ακολούθησαν ήταν δύσκολες μέρες για το Swell.

Όπως θυμάται ο Γιάννης Χαλάς: «στην αρχή ήταν δύσκολα. Τη νύχτα – ιδίως τα Σαββατοκύριακα – έρχονταν αρκετοί για ποτό. Όμως, την μέρα για καφέ ελάχιστοι. Μέχρι που έφτασε το καλοκαίρι με έβλεπαν να κάθομαι όλο το πρωινό μόνος μου οι περαστικοί και δεν πίστευαν πως θα τα κατάφερνα. Όμως μετά το εξάμηνο καθιερώθηκε το Swell πρωί – βράδυ, όλο τον χρόνο. Η μεγάλη επιτυχία είναι πως το μαγαζί δουλεύει όλο τον χρόνο. Δεν πάω με δύο-τρεις μήνες να βγάλω την χρονιά. Μάλιστα τώρα το καλοκαίρι αν και έχουμε και το θερινό Rock στο Παραπόρτι, το Swell είναι πάντα ανοιχτό…»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και χτες το Swell γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα πάρτι που προσήλθαν εκατοντάδες από όλο το νησί και το οποίο ακολουθεί την παράδοση των μεγάλων μπαρ της Αθήνας. Το ονομάζει Σόδομα & Γόμορα και είναι το «μικρό αδελφάκι» των μεγάλων αθηναϊκών μπαρ στην Άνδρο.

 Το Εν Άνδρω πιστό στην παράδοση στήριξης και προβολής ιδίως των χειμερινών αναφορών - μιας Άνδρου που αυτές τις μέρες εγκαταλείπεται ήταν εκεί με τους συνεργάτες του - και παρουσιάζει το πρώτο μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Swell για τις γιορτινές μέρες.

Ως γνωστό θα ακολουθήσουν δύο ακόμα καθιερωμένα μεγάλα πάρτι για το γιορτινό διάστημα που ακολουθεί. Σημειώνουμε το χριστουγεννιάτικο πάρτι το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου και το καθιερωμένο μεταμεσονύκτιο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Ποιος είπε πως όσοι μένουν Άνδρο δεν διασκεδάζουν και δεν ξεφαντώνουν; Απλά επειδή φεύγουν πολλοί και δεν έρχονται οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Αλλά εδώ είμαστε εμείς για να το μάθετε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καμιά χιλιαρα ήταν