Πέντε κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ! Η Άνδρος αν προσέξει θα ξεπεράσει το πρόβλημα…

Τελικά από τα χτεσινά 7 θετικά που ανίχνευσε το κλιμάκιο στο μαζικό τεστ στο Κόρθι ο ΕΟΔΥ από την Αθήνα ανακοίνωσε μόνο 5 κρούσματα στην Άνδρο! Κατά παράδοξο τρόπο τα άλλα δύο προφανώς θα ανακοινωθούν αύριο!

Ακόμα στις Κυκλάδες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 16 κρούσματα. Αναλυτικά, Άνδρος 5, Μήλος 1, Νάξος 3, Πάρος 4 και Σύρος 3.Διαπιστώνουμε πως τα 4 νησιά όλο τον καιρό έχουν τακτικά κρούσματα. Σε αυτά προστέθηκε και η Άνδρος εδώ και 10 μέρες.

Αν γίνει μια προσπάθεια και απομονωθούν οι υπάρχουσες εστίες του ιού – όπως λένε οι ειδικοί στο Κέντρο Υγείας –η Άνδρος μπορεί να βγει από την λίστα των συνηθισμένων τακτικών σε κρούσματα νησιών. Ήδη στο Γαύριο δείχνει να έχει ανακοπεί για την ώρα η διασπορά.

Τέλος να σημειώσουμε πως σήμερα η Άνδρος ξεπέρασε τους 6.000 εμβολιασμένους. Από αυτούς πάνω από 4.300 με την πρώτη δόση και περίπου 1.900 και με τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες μέρες και μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του ιού στο νησί αυξήθηκε η προσέλευση στον εμβολιαστικό κέντρο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή , θαυμάζω την υπομονή και το
Κουράγιο σου να ασχολείσαι με το κάθε γραφικό
Τυπάκι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπα, παραπληροφόρηση είναι για να τρομάξουν τον κόσμο. Δάκτυλος αντιπολίτευσης. Έτσι δεν μας έμαθες να λέμε κυρ Μπασαντη; Και ναι επιτέλους κυκλοφορούμε χωρίς μάσκες! Ανυπομονούμε για λοκνταουν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δημοσιεύουμε την ζαβάδα σας για να δουν όλοι τι άνθρωποι και με τι επιχειρήματα κάνουν αντιπολίτευση στο Εν Άνδρω...
Ανυπομονεί ο zαβός για το lockdown!!! Και ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει από αυτό; Η Άνδρος!!! Και με αυτό το ζαβό επιχείρημα αντιπολιτεύεστε το Εν Άνδρω!!!
Και μετά μιλά για παραπληροφόρηση; Ποιος; ο Ζαβός!!!!!!!!!!
Μιλάμε εντελώς ζαβός, ο Ζαβός....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro