Επείγουσα μεταφορά 40χρονου με covid-19. Τι συμβαίνει στο νησί...

Φωτογραφία από την σημερινή μεταφορά.

Επείγουσα μεταφορά 40χρονου από Άνδρο για Ραφήνα και Αθήνα (νοσοκομείο Σωτηρία) με covid-19. Ο ασθενής είναι μόνιμος παραθεριστής από την περιοχή Μπατσίου. Είχε μέρες πυρετό και ήταν θετικός στον κορονοϊό. Ο ασθενής δεν ήταν εμβολιασμένος.

Επειδή το οξυγόνο του ήταν χαμηλό και ήταν ανεμβολιασμένος κρίθηκε από τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας η επείγουσα μεταφορά του στην Αθήνα. Το ΕΚΑΒ ανέλαβε το δύσκολο έργο της μεταφοράς από το Κέντρο Υγείας στο λιμάνι τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα. Το σκάφος του λιμενικού ανέλαβε την άμεση μεταφορά στη Ραφήνα με συνοδεία γιατρού στη Ραφήνα και στη συνεχεία στο νοσοκομείο αναφοράς. 

Από τη σημερινή μεταφορά.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε μόνο χθες δύο Άγγλους και μια Ελληνίδα ασυμπτωματικοί και εμβολιασμένοι στο ξενοδοχείο καραντίνας στ' Αποίκια για να μείνουν δύο εβδομάδες σε καραντίνα. Από το Κέντρο Υγείας ζητήθηκε να επισημάνουμε προς όλους ότι πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης και οι σχετικές αποστάσεις προς αποφυγή αντίστοιχων περιστατικών. Ο Δήμος Άνδρου έχει ζητήσει από ειδικό συνεργείο με την επιστροφή του σκάφους να γίνει πλήρης απολύμανση.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στο ΕΚΑΒ μπράβο και στο λιμενικό σώμα με το σκάφος του. Όσο γιαυτόν που δεν ήταν εμβολιασμένος τι να πούμε; Ας σκεφτούν μερικοί πόσους ανθρώπους βάζουν σε μπελάδες με την ανοησία τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι στο νησί κυκλοφορούν ακόμα ουκ ολίγοι αρνητές... Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί...