Σε τρεις περιπτώσεις επενέβη ο ναυαγοσώστης στο Μπατσί!…

 Αγαπητό Εν Άνδρω,

Θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως τις προηγούμενες μέρες στην παραλία του Μπατσιου συνέβησαν 2 περιστατικά με παιδιά εντός της θάλασσας!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ο αέρας πήρε πλαστικό στρώμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και το παιδί και χρειάστηκε επέμβαση του ναυαγοσώστη. Το δεύτερο συνέβη όταν το παιδί έπαθε επιληψία και ήπιε νερό και πάλι ο ναυαγοσώστης ήταν εκεί. Το τρίτο περιστατικό συνέβη στην αμμουδιά όταν παιδί τραυματίστηκε στο πόδι από πέσιμο και βοήθησε άμεσα ο ναυαγοσώστης.

Οι ναυαγοσώστες συνεχώς εφιστούν την προσοχή στους γονείς να μην αφήνουν ασυνόδευτα τα παιδιά στην παραλία.

Σ.Τ.

Κάτοικος Μπατσίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η παραλία στο Μπατσι έχει παιδάκια και μαμάδες , είναι ρηχά άρα ούτε εκεί χρειάζεται ναυαγοσώστης! ( χαχαχαχα).
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγα χρόνια πνίγηκε μια κυρία , αν υπήρχε ναυαγοσώστης μπορεί και να είχε αποφευχθεί το συμβάν!
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που έχουν διάθεση για ένα καλύτερο μέλλον αλλιώς ακόμα θα ειμασταν πολλά πολλά χρόνια πίσω σε όλους τους τομείς!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχω έρθει στο νησί πολλές φορές.Εχω πάει παντού.Το Μπατσί είναι το δημοφιλέστερο τουριστικό μέρος στην Άνδρο.Εκεί είναι όλη η ζωντάνια του νησιού, εκεί και οι περισσότεροι τουρίστες/επισκέπτες.Από τη στιγμή λοιπόν που το μέρος μαζεύει κόσμο, είτε βαθιά είναι η θάλασσα, είτε ρηχή, επιβάλλεται να έχει ναυαγοσώστη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι... αλλά η κατασκευή είναι μεταλλική και χαλάει την αισθητική του τοπίου. Και μία ερώτηση γιατί δεν ξέρω καλά την παραλία στο Μπατσί. Είναι βαθιά τα νερά , άρα έχει και νόημα να υπάρχει εκεί ναυαγοσώστης ή είναι ρηχά που ως γνωστό δεν πνίγονται άνθρωποι??????

This comment was minimized by the moderator on the site

Μετα τις παρεμβασεις που εκανε ο Δημος και ο Δημαρχος για τις εργασιες που αφορουν το νερο οι ναυαγοσωστες ειναι πολυ χρησιμοι για τις παραλιες. Ας μεινουν οι Ανδριωτες με την μιζερια τους που λενε για τις κατασκευες κλπ