Άνεμοι πάνω από 100 χλμ σε Κάβο Ντόρο και Τήνο! Το ανεμολόγιο της Μ. Εβδομάδας.

 
Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι έπνεαν στο Αιγαίο την Κυριακή (28/4), με ριπές που έφτασαν τα 106 km/h στην Παξιμάδα Καρύστου και τα 101 km/h στο Πόρτο Τήνου, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Την Μ. Δευτέρα οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 26 και τοπικά στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Την Μ. Τρίτη οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 
Την Μ. Τετάρτη οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.
Την Μ. Πάμπτη οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν στα βορειοανατολικά σε νότιους 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Μ. Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΗΓΗ: Meteo.gr

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet