Ζητείται να επανέλθουν τα δρομολόγια του Μαΐου στα Superferry

 

Αν επανέλθει τα δρομολόγια των Superferry στις 7:40 από Ηράκλειο θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τόσο η Σαντορίνη (πρώτος προορισμός από Κρήτη) όσο και η Άνδρος (τελευταίος προορισμός πριν την Ραφήνα). Στη φωτογραφία το Superferry ΙΙ επιβιβάζει επιβάτες από Σαντορίνη για Κρήτη (φωτ. Εν Άνδρω).

Ενώ η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει το ΣΑΣ και το υπουργείο Ναυτιλίας καλούνται να ξαναποφασίσουν για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Σαντορίνη - Πάρο - Μύκονο - Τήνο - Άνδρο - Ράφηνα των δύο Superferry της Golden Star Ferries. Ο λόγος όπως πληροφορηθήκαμε είναι πως το δρομολόγιο που είχε δηλώσει άλλη εταιρεία (7:30 από Ηράκλειο) δεν ξεκίνησε. Έτσι, η αλλαγή ώρας των Superferry από 7:40 στις 9:30 δεν έχει πια λόγο να συνεχίσει.

Με την αλλαγή που έγινε από 1η Ιουνίου τα διερχόμενα Superferry από Άνδρο, που περνούσαν τον Μάΐο στις 18:45 περνούν τον Ιούνιο στις 20:05.Αν αλλάξει η ώρα αναχώρησης από Ηράκλειο θα περνούν και πάλι στις 18:45.

Για το θέμα αυτό ο ιδιοκτήτης της Golden Star Γιώργος Στεφάνου έκανε στο Εν Άνδρω την ακόλουθη δήλωση: «Ζητάμε από τον υπουργό και το ΣΑΣ να επαναφέρουν το δρομολόγιο μας στην προηγούμενη ώρα (7:40 από Ηράκλειο) και να λάβουν υπόψη τους πως τα πλοία μας εξυπηρετούν 7 νησιώτικους προορισμούς. Η μετάθεση κατά δύο ώρες της αναχώρησης μας έγινε για ένα πλοίο που δεν ξεκίνησε ποτέ. Έχουμε, λοιπόν, καταθέσει αίτημα ώστε από 1ης Ιουλίου να επανέλθουμε στην προηγούμενη ώρα αναχώρησης μας».

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet