«Η Δημοκρατία στο απόσπασμα» ή "στρατιωτικό σιωπητήριο" Τσατσομοίρου στο δημοτικό συμβούλιο της Άνδρου

Το μαύρο ως ταιριαστό φόντο στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άνδρου. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑ

Ευημερώντας τους Ανδριώτες δηλώνω ότι αποχώρησα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 5ης Ιουλίου 2024  καταγγέλλοντας τα κλειστά μικρόφωνα, την αφαίρεση του λόγου, την άρνηση να διατυπωθεί η διαφορετική άποψη.

Είναι σαφές ότι το σύστημα Σουσούδη-Τσατσομοίρου δεν αντέχει τον πολιτικό διάλογο. Θέλει δημοτικούς συμβούλους μαριονέτες, χωρίς άποψη, χωρίς λόγο, χωρίς γνώση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Είναι σαφές ότι επιδιώκουν ένα πέπλο σιωπής να πέσει πάνω από το νησί. Πως αλλιώς θα περνάει ο ορυμαγδός των απ’ ευθείας αναθέσεων, της κατασπατάλησης  του δημοσίου χρήματος σε έναν Δήμο που επί 6 μήνες δεν έχει κάνει ούτε ΕΝΑΝ διαγωνισμό.

Πως αλλιώς θα καλυφθεί η αδυναμία του Δήμου  για μια εβδομάδα να αλλαχτεί μια αντλία, η αδυναμία του Δημάρχου να προσδιορίσει τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, Η προφανής έλλειψη σχεδίου για την διαχείριση των σκουπιδιών και για την ΄διαχείριση του νερού.

Πως αλλιώς θα καλυφθεί η «αυστηρή» τοποθέτηση ΜΟΝΟ μελών της παράταξης Σουσούδη σε θέσεις ευθύνης και μη ευθύνης.  Το καπέλωμα των Τοπικών Συμβουλίων που δεν ανήκουν στην παράταξη Σουσούδη τιμωρώντας ουσιαστικά του Ανδριώτες «που τόλμησαν να μην τον ψηφίσουν».

Βίντεο με την Α. Τσατσομοίρου-Παπαδοπούλου να "αποφασίζει και διατάσσει" το κλείσιμο του μικροφώνου και της αποπομπής του Κυριάκου Θωμά χωρίς γνώση των νόμων και της διαδικασίας! Δήμαρχος και συμπολίτευση σιωπούν ένοχα στο "αποφασίζω και διατάσσω". Διαμαρτύρεται εντόνως ο πρώην αντιδήμαρχος Δ. Τηνιακός και ο Κ. Θωμάς πριν πέσει "μαύρο" σε όλα τα μικρόφωνα. Η δημοκρατία στο απόσπασμα! Και συνεχίζουν...

Τα κλειστά μικρόφωνα είναι τακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων που επιδιώκουν να επιβάλουν τον φόβο και την σιωπή.  Την ίδια στιγμή βέβαια το ίδιο σύστημα δίνει άπλετο χρόνο και λόγο σε πολιτικούς του φίλους και σε απίθανους τύπους να απειλούν τον πρώην Δήμαρχο.

Το νησί κατρακυλάει σε προηγούμενες σκοτεινές εποχές. Μας φέρνει πίσω στις χειρότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας. Το σύστημα Σουσούδη-Τσατσομοίρου προσπαθεί να διοικήσει αγνοώντας  πλήρως τους νόμους με το «αποφασίζομεν και διατάζομεν»!

Μετά από 23 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συναντώ πρώτη φορά τέτοια αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Συναντώ την απόλυτη έλλειψη σεβασμού στους δημοτικούς συμβούλους που οι Ανδριώτες επέλεξαν με την ψήφο τους. 

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω, στα πλαίσια της ομάδας Δ Λοτσάρη,  ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος της Άνδρου να παλεύω εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για να περισωθεί τουλάχιστον η δημοκρατία στο νησί μας.

Δεν πάει άλλο!

Κυριάκος Αθ. Θωμάς

Πρώην Δήμαρχος Υδρούσας, πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, νυν πρώτος εκλεγμένος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα θα ξεκινήσουν τα πανηγύρια, τα φεστιβάλ, οι εκθέσεις, τα κουστούμια και οι φωτογραφήσεις.
Αυτά θα κάνουν τα παλλικάρια.Τιποτ άλλο μην περιμένετε…

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με τέτοια χάλια μόνο ο Μπάλας μπορεί να κάνει συμβούλιο. Το έχει αποδείξει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σχεδόν 7 μηνες. Διόρισαν όλα τα τσιράκια τους, θα πληρώσουμε προστιμο για τις καταγγελίες της καμήλας
1.000.000 , ο οποίος είναι & συνεργάτης του Δήμου.??
Αυτός ζει ακόμη αναμεσα μας εν τω μεταξυ. Με τις 27 καταγγελίες…κανει κ ανακυκλωση & πληρώνεται!!! Πιο ζαβαντριώτες δεν γίνεται….

This comment was minimized by the moderator on the site

Λοτσάρη μάζεψετους εσυ μπορείς !! Μην φοβάσαι τίποτα η υδρουσα σε ψήφισε . Αυτοί που το χνώτο τους βρωμάει από την πείνα ψήφισαν την ανικανότητα και το κουδούνισμα των κολιέδων

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο θωμας είναι σ μόνος που μπορεί να τα βάλει με όλη την σημερινή ανικανη διοίκηση και με άλλους τόσους το απέδειξε και το αποδεικνύει κάθε μέρα , φιλάκια .

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Αλήθεια…. Δεν σας ψηφίσαμε για να δούμε την συνεχεια όπως λέτε, δεν σας ψηφίσαμε για να τιμωρήσετε κάποιους από την αντιπολίτευση. Επιτέλους η ΑΝΔΡΟΣ θέλει αλλαγές και εσείς μας λέτε συνεχώς «αφού το έκαναν και οι προυγουμενοι»

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε συγκρίνετε τον Μπάλλα μετην Τσατσομοίρου; Με τον Μπάλλα γίνονταν συμβούλια που δεν θα τελείωναν χωρίς αυτόν. Είχε την ομάδα Καπάκη που τα έκανε ροντέο και ίμως τελείωνε τα συμβούλια με τον κανονισμό. Τούτη δώ δεν έχει Καπάκη, δεν έχει τοξικούς και κλείνεο μικρόφωνα. Ημαρτον

This comment was minimized by the moderator on the site

Προεδρευομένη δικτατορία που δεν μπορεί κάν να κάνει δημοτικό συμβούλιο και δεν εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Και για τους ανόητους που τους συγκρίνουν με εμένα, εγώ εφάρμοζα τον κανονισμό και γιαυτό δεν κατέπεσε καμία απόφαση παρά τις δεκάδες προσφυγές και ούτε επιπλήχθηκα για μία και μόνο αποβολή που έδωσα στα 8 χρόνια. Εδώ αποβάλλουν σε κάθε συμβούλιο. Τι συγκρίνετε παραταξιακοί ανόητοι;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξεχάσατε το καπελωμα των τοπικών επί Λοτσάρη γρήγορα μου φαίνεται ....

Περισσότερα