"ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕΤ' ΕΠΑΙΝΩΝ" ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ή ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΓΝΩΜΩΝ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ

Τελικά ο δήμαρχος Σουσούδης εδέησε και απάντησε μετά 10ήμερο στην κοινή πρόταση αντιπολίτευσης, ακτοπλόων, καπεταναίων και άλλων παραγόντων να αναλάβει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου η κ. Χρυσάνθη Στεφάνου. Διαβάζοντας με δυσκολία από ένα χαρτί ένα μακροσκελές κείμενο 560 λέξεων δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν δέχεται να αναλάβει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου η κ. Χρυσάνθη Στεφάνου, την οποία όμως "τιμά ιδιαίτερα όπως και την οικογένειά της.... Με την αξία του προσώπου συμφωνώ και συμφωνούμε απόλυτα, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε να προτείνετε την αλλαγή του Προέδρου..."

Και αφού παραθέσει διάφορους επιθετικούς προσδιορισμούς για "μικροπολιτικές σκοπιμότητες", "τακτικισμούς", "συγκρούσεις", "καταστροφική αντιπολίτευση" και άλλα τέτοια εύηχα ή κακόηχα κατά την άποψη του καταλήγει σε ένα μάλλον επιθετικό κρεσέντο λέγοντας: "Δεν δείξατε τον ελάχιστο σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους της προσφοράς... επιχειρείτε να τους εργαλειοποιήσετε και να τους εμπλέξετε στις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες."

Και στο τέλος ερωτά με ύφος υψηλόφρον, όπως το συνηθίζει: "Απορίας άξιο παραμένει γιατί δεν ορίσατε εσείς το συγκεκριμένο πρόσωπο στη θέση του Πρόεδρου, ενώ είχατε την ευκαιρία δυο φορές. Την πρώτη, τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν αναλάβατε ο ίδιος Πρόεδρος και ήσασταν Δήμαρχος, με μηδενικό έργο για 16 μήνες. Και την δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2023, όπου με τον φόβο της αποκαθήλωσης δώσατε την θέση σας στον κ. Βουραζέρη για τις επόμενες 25 μέρες."

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Αρχικά ο δήμαρχος Σουσούδης απορρίπτει "μετ' επαίνων" την Χρυσάνθη Στεφάνου για πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου. Την τιμά ιδιαιτέρως και συμφωνεί με την αξία της, αλλά την ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ γιατί την πρότεινε η αντιπολίτευση! Μια ερώτηση προς τον δήμαρχο: Γιατί ξεχνά πως υπάρχει και η ΑΠΟΔΟΧΗ της πρότασης από την ίδια τη Χρυσάνθη Στεφάνου, που δεν είναι πολιτικό υποχείριο κανενός. Έχει καμία αξία γι' αυτόν η στήριξη των εταιρειών και των πλοιάρχων σε αυτήν; Επί του θέματος αυτού ο κ. Σουσούδης ουδέν είπε...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Στη συνέχεια γράφει περί "ελάχιστου σεβασμού" και "εργαλειοποίησης προσώπων" της οικογένειας Στεφάνου από την αντιπολίτευση. Να του πούμε πως δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ήταν ο πρώτος που εργαλειοποίησε μέλος της οικογένειας Στεφάνου. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση στο πρόσωπο της κ. Χρυσάνθης Στεφάνου η πρόταση ήταν ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ και συνέκλιναν πολλοί παράγοντες της ναυτιλίας. Πως την υποτιμά θεωρώντας την πολιτικό υποχείριο κάποιων, ενώ πρόκειται για μια 39χρονη επιχειρηματία της ναυτιλίας; Ποιος ο δικός του σεβασμός στο πρόσωπο της και στο πρόσωπο της οικογένειας της, αλλά και ποιος στις εταιρείες, στους πλοιάρχους και στους ακτοπλόους που την στήριξαν; 

ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Ακολούθως σημειώνει πως η προηγούμενη διοίκηση δεν όρισε την κ. Χρυσάνθη Στεφάνου πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου όταν είχε τη δυνατότητα. Ξέχασε βέβαια ο δήμαρχος πως το Λιμενικό Ταμείο συστάθηκε εκ του μηδενός και οι εργασίες για την σύσταση του ολοκληρώθηκαν από τον Χρήστο Βουραζέρη μετά τις εκλογές του 2023! Τότε τέλειωσε και ο καταμερισμός της περιουσίας του. Η πρώτη προεδρία υπήρξε τυπική. Δεν υπήρχε Ταμείο. Τι έργο να έκανε; Η δεύτερη ουσιαστική με στόχο να υπάρξουν οι προϋπολογισμοί. Στο σημείο αυτό έχει ένα δίκιο ο δήμαρχος Σουσούδης. Ο πρώην δήμαρχος έχοντας χάσει οριακά τις εκλογές ουσιαστικά δεν είχε μυαλό να σκεφτεί κάτι άλλο. Κι αυτό το άλλο προέκυψε ως αναγκαιότητα μετά το παραλίγο ναυτικό ατύχημα του Δεκαπενταύγουστου.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η πρόταση για αλλαγή προέδρου ήλθε στο προσκήνιο όταν ο ίδιος ο Σουσούδης εξέφρασε δημοσίως την αντίθεση του με τον ακτοπλόο Γιώργο Στεφάνου της Golden Star Ferries, αλλά  και με τους πλοιάρχους, για την ασφάλεια του Λιμένα της Άνδρου. Τότε όλοι κατάλαβαν και την ΑΓΝΟΙΑ και την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του ως προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Και τότε ήρθε στο προσκήνιο η πρόταση για την Χρυσάνθη Στεφάνου, που με σεμνότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ, έχοντας προφανώς την συμπαράσταση του Γιώργου Στεφάνου, αλλά και των άλλων ακτοπλόων και πλοιάρχων, που ξέρουν τις δυνατότητες της. Η πρόταση προωθήθηκε από την αντιπολίτευση, που έβλεπε και βλέπει την αδυναμία του δημάρχου Σουσούδη να φέρει προς ψήφιση έναν σωστό προϋπολογισμό του Ταμείου, μπερδεύοντας - εδώ και μήνες -  δεξιώσεις με μπίντες, αυτοκίνητα με υπαλλήλους καθαριότητας κλπ.

ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Όλοι βλέπουν (αντιπολίτευση, ακτοπλόοι, εταιρείες κλπ) πως εδώ και 8 μήνες ο δήμαρχος Σουσούδης δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ του Ταμείου. Το λειτουργεί σα να είναι προσωπικό του ταμείο! Σαν προσωπική του υπόθεση. Δεν έχει προχωρήσει σε καμία συνεννόηση με τον λιμενολόγο Βασίλη Πολίτη, που τον έφεραν σε επαφή οι ακτοπλόοι. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα λιμάνια. Εκτός αν θεωρηθεί πρόγραμμα οι  αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Ταμείου για προσλήψεις μιας δεκάδας υπαλλήλων καθαριότητας για... τον Δήμο Άνδρου! Κάτι που παραδέχτηκε ανοικτά στο συμβούλιο. Δεν έχει κατανοήσει - εδώ και τόσα χρόνια στα κοινά - πως Δήμος και Ταμείο είναι δύο διαφορετικοί φορείς με εντελώς ξεχωριστό αντικείμενο και έργο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακολουθεί η αρνητική απάντηση Σουσούδη στην πρόταση για πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Κανονικά θα έπρεπε να προηγηθεί η αρνητική απάντηση του Θ. Σουσούδη και μετά η κριτική μας. Όμως ο "δημοκράτης" δήμαρχος λειτουργώντας ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΑ (όπως και η πρόεδρος του Αθηνά Τσατσομοίρου-Παπαδοπούλου) δεν κάνει τον κόπο να στέλνει τις ανακοινώσεις του. Τις στέλνει μόνο στα σάιτ που τον υποστηρίζουν και μάς βρίζουν! Για τον λόγο κι εμείς βάζουμε τις ανακοινώσεις και τα δελτία του (που αλιεύουν οι συνεργάτες μας στο Facebook) μετά την πολιτική κριτική μας σε αυτόν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

"Η απάντηση μου στον κ. Λοτσάρη στην επιστολή του για παραίτησή μου από την προεδρία του Λ.Τ. Η απάντηση εδόθη χθες στο συμβούλιο της Λογοδοσίας και την παραθέτω: 

Κύριε Λοτσάρη,
 
Από την αρχή της θητείας μας, όλα δείχνουν πως έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε την οδό της καταστροφικής αντιπολίτευσης. Χωρίς φραγμούς και απ΄ ότι φαίνεται τώρα και χωρίς όρια. Επικαλείστε την συνεργασία και την συναίνεση, ενώ την ίδια στιγμή κοινοποιείτε τελεσίγραφα για ρόλους και αξιώματα. Με ποια λογική βάζετε τώρα θέμα αλλαγής Πρόεδρου στο Λιμενικό Ταμείο, ελάχιστους μήνες μετά την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Τ. και πριν καν ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος μας;
Αυτή η κίνηση, ανεξαρτήτως του προσώπου που προτείνατε, είναι μια άκρως επιθετική κίνηση κατά των θεσμών, που δεν έχει προηγούμενο στην αυτοδιοίκηση. Μια κίνηση που αγνοεί την βούληση και την ψήφο των συμπατριωτών μας, που ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Μια κίνηση, τέλος, που δεν στοχεύει στην ενότητα, αλλά στη διάσπαση και δεν διστάζει να χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και αναγνώρισης.
 
Όσον αφορά το πρόσωπο που προτείνετε, την τιμώ ιδιαίτερα όπως και την οικογένειά της. Προσέφεραν, προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο νησί, πέρα από τα στενά όρια μιας θέσης. Με την αξία του προσώπου συμφωνώ και συμφωνούμε απόλυτα, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε να προτείνετε την αλλαγή του Προέδρου μόλις 5 μήνες από τον ορισμό του από το Δ.Σ. Το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου, από τα μέσα Φεβρουαρίου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει νέο Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο, που παράγουν έργο και δρομολογούν νέα και σημαντικά έργα για τα λιμάνια μας.
 
 
Εσείς κ. Λοτσάρη, κάνετε μια αήθη προσπάθεια να μπλοκάρετε για μικροπολιτικούς λόγους την λειτουργία του, δημιουργώντας αναστάτωση ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ., με ό,τι αυτό συνεπάγεται και συγχρόνως να εμπλέξετε σημαντικά και αξιόλογα μέλη της κοινωνίας μας σε τακτικισμούς μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες και να προκαλέσετε συγκρούσεις, όπως συνήθως προσπαθείτε, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν δείξατε τον ελάχιστο σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους της προσφοράς, που αποδεδειγμένα αγαπούν τον τόπο τους, την Άνδρο και πάντα βοηθούν σε ό,τι τους ζητηθεί. Αυτούς τους ανθρώπους επιχειρείτε να τους εργαλειοποιήσετε και να τους εμπλέξετε στις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες.
 
Απορίας άξιο παραμένει γιατί δεν ορίσατε εσείς το συγκεκριμένο πρόσωπο στη θέση του Πρόεδρου, ενώ είχατε την ευκαιρία δυο φορές. Την πρώτη, τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν αναλάβατε ο ίδιος Πρόεδρος και ήσασταν Δήμαρχος, με μηδενικό έργο για 16 μήνες. Και την δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2023, όπου με τον φόβο της αποκαθήλωσης δώσατε την θέση σας στον κ. Βουραζέρη για τις επόμενες 25 μέρες. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την σημερινή σας κίνηση άκρως υποκριτική και αντιθεσμική.
 
Τιμώ την εμπιστοσύνη των συνεργατών μου και του Ανδριώτικου λαού και ξεκαθαρίζω ότι, ως Δήμαρχος Άνδρου, έχω και την ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αλλαγής του ΔΣ του Λ.Τ. Η εντολή των πολιτών της Άνδρου είναι να διοικήσουμε και να έχουμε την πλήρη ευθύνη των αποφάσεων μας ως πλειοψηφία και σε καμία περίπτωση να μην γίνουμε αποδέκτες σκόπιμων και υποκριτικών προτάσεων της μειοψηφίας. Ειδικά όταν αυτή η μειοψηφία αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το μπλοκάρισμα της λειτουργίας του Δήμου με κάθε τρόπο, μέσα από μια πρωτοφανή καταστροφική αντιπολίτευση και με συνεχείς και ανυπόστατες καταγγελίες.
Ξεκαθαρίζουμε, για μια ακόμη φορά, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα αλλαγής της σύνθεσης του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει ελεγχθεί το καταστατικό του λιμενικού ταμείου αν υπάρχει ασυμβίβαστο για όσους κατέχουν έμμισθη θέση στην αυτοδιοίκηση;

This comment was minimized by the moderator on the site

Η εξαργύρωση των 800 εισιτηρίων επετεύχθη με την θέση στο Δ.Σ.
Το δούναι και λαβείν έλαβε τέλος προ πολλού.
Αν υπάρξει δεύτερο γραμμάτιο προς εξαργύρωση, θα το δούμε εν καιρώ.
Μέχρι τότε η καρέκλα του προέδρου του λιμενικού ταμείου είναι πιασμένη.

This comment was minimized by the moderator on the site

κ. Διαχειριστά, το ότι έγινε ένα λάθος στο όνομα, παλιά το λέγανε "δαίμων του τυπογραφείου", είναι η ευκαιρία για εσάς να λοιδορήσετε;
Διεκδικείτε το αλάθητο του Πάπα, που και αυτό τρίζει τελευταία;
Τέλος, το ρήμα βρίζω έχει χάσει την σημασία του.
Τις διαπιστώσεις και απορίες τις βαφτίζεται βρισιές.
Δεν πειράζει, να είστε καλά.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σας είπαμε πως τρολάρετε και πως οι υπαινιγμοί σας είναι προσβλητικοί σε πρόσωπα. Ακόμα και στο δικό μας. Γιατί δεν δοκιμάζετε να γράψετε όλους τους υπαινιγμούς σε ένα από τα αγαπημένα σάιτ του δημάρχου που τον στηρίζουν τόσα επώνυμα κι ανώνυμα τρολ που κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Πες τε μας ΕΝΑΝ λόγο να σας ανεβάσουμε σχόλια εξόχως προσβλητικά στο πρόσωπο μας και σε πρόσωπα άλλων. Τίποτα το πολιτικό.Μόνο προσβολές...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαι κατά του δημάρχου γενικά (όχι όσο αυτό το σάιτ βέβαια που είναι στα κάγκελα) όμως στο συγκεκριμένο δεν μπορώ να του δώσω άδικο. Επειδή έγινε μια επικοινωνιακή καταιγίδα με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα του τόπου υπέρ της θυγατέρας του ενός, έπρεπε να υποχωρήσει; Το επιχείρημα "μα και η Fast Ferries στήριξε" προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αφού οι 2 εταιρίες είναι σαν ένα. Εναρμονισμένο εισιτήριο, εναλλάξ δρομολόγια και συνεργασία σε όλα, πρόκειται για κοινοπραξία αν όχι συγχώνευση. Να βάλουμε λοιπόν έναν γόνο αυτής της κοινοπραξίας να διαχειρίζεται το ΛΤ και πού ξέρουμε αν θα φέρεται σωστά σε τυχόν τρίτη εταιρία που δυνητικά θα θέλει να σπάσει την κοινοπραξία; Ψήφισα Λοτσάρη, αλλά εδώ είμαι με τον Σουσουδή και τον οποιονδήποτε άλλο θα βρισκόταν στη θέση του. Φυσικά ο ιδιοκτήτης του σάιτ που καταλαβαίνει μόνο από 100-0 αναλύσεις υπέρ Λοτσάρη και κατά Σουσουδή, θα με κράξει στα σχόλια, "αλλά αυτός είναι".

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αποτύχατε ως τρολ. Δεν έγινε καμία επικοινωνιακή καταιγίδα. Απλώς όλοι είδαν την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του δημάρχου που "ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΪΖΕΤΕ"!!! Το σάιτ για το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ τι γράφει έχει βγάλει κατ΄ επανάληψη και τα λάθη και τις ανεπάρκειες του προηγούμενου δημάρχου. Όμως ως τρολ τι άλλο θα λέγατε;
Τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που καταγγέλλετε στήριξαν 100-0 τον δήμαρχο που ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ; Εξέλεξαν μάλιστα και συγγενή τους με αυτόν. Κι αυτό πως δεν το είδατε να το καταγγείλετε; Δηλαδή η μάνα δεν έχει σχέση με τα "ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα" και έχει μόνο η κόρη; Άραγε σε ποιο νησί ζείτε; Ή, καλύτερα ποιον δήμαρχο ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ;
Ότι θέλετε βλέπετε κι ότι θελετε λέτε. Υπάρχουν φιλόξενα σάιτ του είδους σας που κι αυτά κάνουν την δουλειά που κάνετε κι εσείς. Γιατί δεν δοκιμάζετε κι εκεί την τύχη σας ως σχολιαστής-τρολ. Είναι μια ιδέα. Αξιοποιήστε την.
Εμείς αυτοί είμαστε. Οι άλλοι που έχουν κάνει την λάσπη επάγγελμα αυτοί ειναι κι αυτοί. Εσείς που γράφετε τόσα άστοχα ποιος είστε που μάς κρίνετε τόσο λάθος;
ΥΓ Το σχόλιο σας δεν είναι υβριστικό για να κοπεί. Είναι πολιτικά εσκεμμένα άστοχο (τρολάρισμα) κι έπρεπε να απαντηθεί...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εύχομαι οι αδερφοί Στεφάνου να βάλουν πλέον στο περιθώριο τον Θεοδόση. Αυτοί τον βοήθησαν να εκλεγεί, ελπίζω τώρα να κατάλαβαν το λάθος τους και να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί τουλάχιστον από τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Ο άνθρωπος είναι άσχετος και κυρίως εμπαθής.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ
Όταν μάθεις να γράφεις σωστά το όνομα σου και σταματήσεις τις βρισιές θα έχεις θέσεις στο σάιτ. Διαφορετικά στα σάιτ που βρίζουν. Υπάρχουν 1-2 βρες τα.
ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το νησι εχει δημαρχο. Γιατι δεν πανε οι ακτοπλοοι, εφοπλιστες να προτεινουν στο δημαρχο καποιον/ καποια νεα στη θεση του προεδρου του Λιμενικου Ταμειου? Εχουν αναγκη να το κανουν μεσω αντιπολιτευσης? Οτι και να λετε, η υποθεση αυτη βρωμαει! Και εγω να ημουν στη θεση του Σουσουδη (που δεν τον παω) θα σας εγραφα κανονικοτατα! Αυτου του ειδους η αντιπολιτευση πιστευω κανει πολυ κακο για το νησι. Ειμαστε πολλοι που ευελπιστουμε να παρουσιαστει καποια νεα παραταξη στις επομενες εκλογες. Υπαρχει πολυ προσφορο εδαφος για κατι νεο.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Την στήριξη της Fast Ferries στην Χρυσάνθη Στεφάνου την διάβασαν 7.000 άνθρωποι. Προφανώς δεν τη διαβάσατε. Το ότι ο Γιώργος Στεφάνου με διακριτικότητα στήριξε την κόρη του βγαίνοντας ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον Σουσούδη και όσα ανοήτα έλεγε για το Γαύριο και τα διάβασαν αλλοί 7.000 άνθρωποι δεν τα ειδατε. Το ότι ένας αρχιπλοίαρχος της ακτοπλοΐας και πολλοί πλοίαρχοι είπαν τα ίδια και τα διάβασαν 3.000 δεν το είδατε. Δηλαδή το μόνο που είδατε είναι πως θεσμικά στο συμβούλιο της Άνδρου την πρόταση υιοθέτησε και έφερε η αντιπολίτευση μόνο αυτο είδατε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η αληθεια ως συνηθως ειναι καπου στη μεση!!!
Ουτε με την μια ουτε με την αλλη πλευρα..
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η θεση πρεπει να καλυφθει απο ατομο, το οποιο περαν των τυπικων πρεπει να εχει και τα ουσιαστικα προοντα, και κυριως να μην εχει σχεση με καμια απο τις 2 παραταξεις, τις 2 ναυτιλιακες και τους συγγενεις και ακολουθους αυτων. Οι δημαρχοι και οι ναυτιλιακες αν οντως κοπτωνται τοσο με την προοδο του νησιου μπορουν να εχουν καποιους συμβουλους (με απολυτως καμια εκτελεστικη εξουσια) αλλα μεχρι εκει. Οτιδηποτε αλλο προκαλει ερωτηματικα.
Μια παρατηρηση: Ο νυν δημαρχος μεσα σε ολες τις μπαρουφες ειπε και κατι που δεν μοιαζει λαθος. Οντως γιατι ο πρωην δημαρχος δεν προτεινε ποτε επι εξουσιας του την κα Στεφανου ως υποψηφια προεδρο του κοινου ταμειου, τοτε, Ανδρου-Τηνου? Αφενος τοτε ειχαν αριστες σχεσεις, και αφεταιρου τα πλοια της, ετσι και αλλιως εξυπηρετουν την Τηνο οποτε ειχε ευλογο ενδιαφερον και για εκει. Δεν το εκανε ποτε, κατι που ισως δειχνει αλλους ειδους επιδιωξεις τωρα. Για να προλαβω και καθε πιθανο καλοθελητη θεωρω τον τωρινο δημαρχο εντελως ανεπαρκη για τα καθηκοντα του, αλλα το δικιο πρεπει να λεγεται απο οπου και αν προερχεται.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η αλήθεια είναι κάπου πέρα από τις γνώσεις σας. Στο κοινό Ταμείο Τήνου-Άνδρου σύμφωνα με το καταστατικό του ο πρόεδρος ήταν πάντα προτεινόμενος ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ! Ουδέποτε στα όσα χρόνια υπήρξε το Ταμείο είχε η Άνδρος δικαίωμα να προτείνει πρόεδρο. Απέκτησε η Άνδρος δικαίωμα να προτείνει ουσιαστικά πρόεδρο όταν συγκροτήθηκε πραγματικά το Ταμείο το 2023 όταν διαχωρίστηκαν και τα περουσιακά στοιχεία. Ήτοι το φθινόπωρο του 2023. Για δύο μήνες πρώτο πραγματικός πρόεδρος υπήρξε ο Χρήστος Βουραζέρης που ολοκλήρωσε νομικά και οικονομικά τις διαπραγματεύσεις για τον διαχωρισμό. Εκείνη τη στιγμή - μετά τις εκλογές - θα μπορούσε ο πρώην δήμαρχος να είχε προτείνει την κ. Στεφάνου. Όντως δεν το σκέφθηκε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η κ. Στεφάνου προέκυψε μετά το περιστατικό του ΣΑΟΝΗΣΟΣ όταν ο εντελώς ανεπαρκής σημερινός δήμαρχος βρέθηκε να αυτοσχεδιάζει κόντρα στους ακτοπλόους και τους καπετάνιους...
Είδατε που η αλήθεια ήταν πολύ πέραν της γνώσης σας. Κατά τα άλλα μη έχοντας καμία γνώση για την λειτουργία του Ταμείου σχολιάζετε αυτά που δεν ξέρετε...
Την καλημέρα μας στο Γαύριο μας, την πύλη της Ανδρου στον κόσμο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ξέρεις γράμματα το βρίσκεις στο διαδίκτυο. Αν δεν ξέρεις διάβασε τα τρολ που στηρίζουν το δήμαρχο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβεις τίποτα εσύ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικώς θα μας πει κάποιος το βιογραφικό της κ Στεφάνου, πέραν του ότι είναι κόρη της οικογένειας Στεφάνου όπως γνωρίζουμε ;;;να καταλάβουμε τι συμβαίνει.....

Περισσότερα