ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ: Τι ψήφισε η Άνδρος στον δεύτερο γύρο. Τι άλλαξε από τον πρώτο γύρο...

Στον δεύτερο γύρο για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 151 πολίτες, έναντι 202 του πρώτου γύρου. Τον Χάρη Δούκα, λόγω εντοπιότητας εψήφισαν 120 αυτή τη φορά έναντι 136 στον πρώτο γύρο! Κάτι που σημαίνει πως η αποχή έπληξε και αυτόν.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη εψήφισαν 30 έναντι 22 στον πρώτο γύρο. Κάτι που σημαίνει πως ενώ ο αντίπαλος έχασε ψήφους από τον πρώτο γύρο κι αυτός δεν μπόρεσε να κερδίσει ψήφους από τους άλλους συνυποψηφίους του. Ιδιαιτέρως την Άννα Διαμαντοπούλου, που είχε έρθει δεύτερη με 53 ψήφους.

Οι άλλοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Άνδρο είχαν ελάχιστους ψήφους. Αυτό σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ στην Άνδρο έχει τρεις συνιστώσες. Μία περί τον δούκα, δεύτερη περί την Διαμαντοπούλου και τρίτη περί τον Ανδρουλάκη. Και εκλογικά και οι τρεις δεν πλησίασαν στις εκλογές για αρχηγό του κόμματος αυτή την φορά.

ΠΡΩΤΟΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ 

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ                                 136      120

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ            53

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ                   22         30

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ                   14

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ                        1

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ          1

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ                                     2             1

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κριμα είχαμε ελπίδας να βγει ο δούκας κριμα και για τον φίλο του της τοπικής νδ που έκανε αγώνα να βγει ο δούκας του πασοκ. Α και κάτι άλλο έχετε άλλον υποψήφιο εκεί στο κορθι για αρχηγό κομματοσ ; Έρχονται εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ μήπως φροντίσει ο τοπικός της ΝΔ να κάνει κσι για αυτόν αγωνσ .Πολλά τα έτη σου Κυριάκο .ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους του πασοκ που φρόντισαν να είσαι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια.