ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξεκινούν τα έργα και στη Μεσαριά στις 7/12/20

Ξεκινούν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα έργα για την ολοκλήρωση της σύνδεσης του αποχετευτικού αγωγού της Μεσαριάς με τον βιολογικό της Χώρας. Τα όρυγμα μήκους 1200 μέτρων περίπου θα ξεκινά από το εικονιζόμενο δημοτικό σχολείο Μεσαριάς και θα φτάνει μέχρι τον παρακαμπτήριο της Μεσαριάς.

(Βιάστηκαν οι "ψιθυριστές" της ενωμένης αντιπολίτευσης να ζητωκραυγάσουν το σταμάτημα των εργασιών στη Μεσαριά. Δεν θέλουν να βλέπουν και να ακούν έργα στην Άνδρο γιατί τους θυμίζει τι δεν έκαναν αυτοί επί 5ετία - Σουσούδης - και τι κατήγγειλαν αυτοί επί 5ετία - Καπάκης.  Τώρα "ψιθυρίζουν" από κοινού και οι δύο τις αποτυχίες τους. Βιάστηκαν όμως και μερικοί συμπολιτευόμενοι που ναι μεν θέλουν θέλουν δημόσια έργα και έργα υποδομής, αλλά θέλουν να γίνονται σε... ένα μήνα το πολύ. Τόση είναι η υπομονή τους. Αλλά και η άγνοια τους μιας και έχουν να δουν δημόσια έργα σε δρόμους (ασφαλτοστρώσεις, δίκτυα, κλπ) εδώ και μια δεκαετία στις πόλεις της Άνδρου.

Αν δεν γίνουν οι συνδέσεις πως θα γίνει η ασφαλτόστρωση; Κι αν δεν γινόταν το φρεζάρισμα του δρόμου που θα ανέβαινε το ύψος του; Υπάρχει σχεδιασμός και χρειάζεται επιμονή από τους εκτελούντες το έργο και υπομονή από τους κατοίκους που είχαν να δουν δημόσιο έργο στη Μεσαριά πάνω από 10 χρόνια.

Κι έρχεται ο Δήμος Άνδρου και σπέρνει απογοήτευση ανακοινώνοντας πως από αύριο Δευτέρα συνεχίζονται κανονικά τα έργα του δικτύου αποχέτευσης των Λειβαδίων και ξεκινούν και τα έργα σύνδεσης του δικτύου αποχέτευσης της Μεσαριάς με τη διάνοιξη βαθέως ορύγματος από το δημοτικό σχολείο Μεσαριάς μέχρι την διασταύρωση των Λειβαδίων με την Χώρα για να συνδεθεί το δίκτυο με τον βιολογικό της Χώρας. Ένα έργο 1.200 μέτρων που εκκρεμούσε από το 2010!!!

Πέρασε από 40 κύματα, από μελέτες και μελέτες, αλλά και από εργολαβίες ανεκτέλεστες λόγω κακής προετοιμασίας και τώρα ήρθε η ώρα. Και βγήκαν και γκρινιάζουν γιατί δεν ασφαλτοστρώθηκε η Μεσαριά, όταν εκκρεμούν δύο έργα. Το ένα που ξεκινά την Δευτέρα για τη σύνδεση με τον βιολογικό της Χωρας και το σημαντικότερο ίσως τη σύνδεση των σπιτιών της Μεσαριάς με το δίκτυο που ουδέποτε έγινε. Συνεπώς η ασφαλτόστρωση θα γίνει μετά το τέλος των εργασιών σε 2-3 μήνες. Πάντως εντός της περιόδου των απαγορεύσεων του κορονοϊού και εκτός της τουριστικής περιόδου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ & ΜΕΣΑΡΙΑΣ

 

Μέχρι την τελική σύνδεση όλων των σπιτιών της Μεσαριάς με το κεντρικό δίκτυο θα υπάρχουν προβλήματα στον κεντρικό δρόμο του οικισμού. Μετά θα ακολουθήσει η τελική ασφαλτόστρωση. Χρόνος εκτέλεσης όλων των έργων που έχουν σχεδιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο. Η ασφαλτόστρωση τον Μάρτιο που βοηθά ο καιρός.

Ο Δήμος Άνδρου σε ανακοίνωση του πληροφορεί τους πολίτες πως συνεχίζονται οι εργασίες στο οδικό δίκτυο για την εγκατάσταση του αποχετευτικού δικτύου των Λειβαδίων. Ο δρόμος Χώρας - Κορθίου θα παραμείνει κλειστός στα Λειβάδια από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα για όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, πληροφορεί πως από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό λαι το εσωτερικό οδικό δίκτυο από την διασταύρωση του περιφερειακού της Μεσαριάς μέχρι το Δημοτικό σχολείο της Μεσαριάς, καθώς ξεκινούν οι εργασίες καταβιβασμού των φρεατίων αποκατάστασης της τάφρου του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου και των συνδέσεων στη Μεσαριά. Η πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής θα γίνεται μόνο από τον Άγιο Σπυρίδωνα.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η δολιοτητα θελει να αναφερεται συνεχως στο εργο αυτο καθαυτο για να καλυψει το δολο της. Αν ετσι σας εξυπηρετει συνεχιστε με τα μαθηματικα που γνωριζετε ωστε τους 6 μηνες και πλεον να τους υπολογιζετε για τριμηνο. Ετσι δινετε το δικαιωμα να σκεπτεται ο πολιτης οτι κατι σαπιο κρυβεται πισω απο την ιστορια...

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά τα θρησκευτικά, αλλά πρώτος εγώ είπα πως ο θεός δεν μπορεί να ασχολείται με τις ανοησίες της "χρονοκαθυστέρησης" που εσείς την λέτε "χρονοαπεραντοσύνη" δυο-τριών μηνών ενός έργου.
Και ακόμα νομλιζω πως έχω το δικαίωμα να εκτιμώ πολιτική υποκίνηση πίσω από ένα έργο που ενοχλεί, αλλά στο τέλος θα αναβαθμίσει την περιοχή. Είτε ειστε είτε δεν είστε Σουσουδικός πολύ σωστα καλείτε εμένα και άλλους να ντραπούν γιατί σας ενοχλεί ένα έργο που γίνεται. Θα θέλατε να γίνονται έργα που δεν ενοχλούν. 'Οπως για παράδειγμα την περασμένη πενταετία.
Πως είπαμε πως σας λένε ώστε να ντραπώ μαζί σας;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποση υποκρισια και ποσο ψευδος πρεπει να κυριαρχει τον ανθρωπο που χαρακτηριζει χαζους και κουτους τους ανθρωπους που διαμαρτυρονται για την χρονοαπεραντοσινη του οποιου εργου. Αυτοματα οποιος διαμαρτυρεται χαρακτηριζεται Σουσουδικος. Ντροπη σας, ετσι οδηγειτε τον οποιο διαμαρτυρομενο στην αντιπαλη παραταξη. Αντι να δινετε την οποια εξηγηση καταφευγετε σε υβρεις και αθλιους χαρακτηρισμους. Ντροπη σας...

This comment was minimized by the moderator on the site

Γενικά, δεν προβλέπεται να επικαλουμαστε το όνομα Του επί ματαίω....πόσο μάλλον για να θολωσουμε τα νερά στις βρωμοδουλιτσες μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο θεός που είναι μεγάλος κι ελεήμων κι έδειξε τον δρόμο στον Σαούλ να γίνει Παύλος ας δείξει έλεος και μεγαθυμία στους τυφλούς και χαζούς ανδριώτες που διαμαρτύρονται για τα ΕΡΓΑ που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στην Χώρα, στο Νειμποριό, στα Λειβάδια και στη Μεσαριά μετά 5ετή αποχή από κάθε εργο στην περιοχή.
Ο θεός που είναι μεγάλος κι ελεήμων και φιλάνθρωπος ας δείξει τον δρόμο σε αυτούς τους τυφλούς και χαζούς που έζησαν σε δρόμους χιλιομπαλωμένους, σε δρόμους κατεστραμμένους, σε δρόμους παγίδες με δίκτυα που τους βούλιαζαν κα που έσπαγαν κάθε εβδομάδα.
Ή, μήπως ο θεός έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το ασχολείται με χαζούς και τυφλούς οπαδούς του πρώην δημάρχου;

This comment was minimized by the moderator on the site

Το κακήν κακώς έργα το βλέπεις ολοζωντανο με μια βόλτα στην Χώρα, εκεί που κάποιοι υπηρηφανευονται για ΕΡΓΑ, υποτιμώντας την νοημοσύνη και τις γνώσεις μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε κανενα μερος του πλανητη δεν θα εβγαινε τετοιο δελτιο τυπου απο δημο. Δυσκολες λεξεις, γιατι μονο στην Αντρο πρεπει να εφευρεθουν λεξεις για να εξηγησουν και να απολογηθουν για κατι που σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Κακως γινονται τετοια εποχη τα εργα. Να γινονται μονο Αυγουστο και κακην κακως σε χρονους ρεκορ, η καθολου εργα..ακομη καλυτερα. Να βρει κατι να κανει ο επομενος, καποιον Αυγουστο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οταν η φανατιλα δεν αφηνει να δουμε ουτε τα οφθαλμοφανη χαρακτηριζουμε αυτη την κακοτεχνεια του οδοστρωματος της χωρας φτιαγμενη με μερακι. Ασφαλως δεν ενδιαφερει κανεναν η διαρκεια του οποιου εργου, δεν πειραζει αν σπασουμε κανενα αυτοκινητο η κανενα ποδι αρκει να γινονται εργα οποτε μας βολεψει...οικονομικα. Εξ αλλου ο κ. Γιαννισης εχει εμπειρια, δυο χρονια εφτιαχνε το δυκτιο υδρευσης της Μεσαριας, εργα λοιπον και οτι προκυψει. Καποιος σιγουρα χρειαζεται γιατρο και παντως οχι εμεις!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχετε απόλυτο δίκιο. Χάλια να γινει ο δρόμος της Μεσαριάς τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Χάλια που έγινε ο δρόμος της Χώρας μέχρι τέλος Νοεμβρίου. 2,5 μήνες αναστάτωση εν μέσω lockdown και απαγορεύσεων μετακινήσεων δεν αντέχεται. Είχατε να πάτε για ψωνια και μια φορά την εβδομάδα και σκονιζοσταν. Τα ίδια χαλια και η Μεσαριά. Όλο σκάβουν για αποχετεύσεις και συνδέσεις. Και σκονίζεστε χειμώνα καιρό με lockdown και με κλειστά τα παράθυρα. 3,5 μήνες έργα δεν αντέχονται.
Ενω 5 χρόνια απραξίας, λακκούβας, σπασμένων δικτύων κάθε βδομάδα ήταν μια χαρά. Την επόμενη φορά Σουσούδη δαγκωτό. Ποιος θυμάται τα έργα που δεν έκανε ο Σουσούδης; Κανείς. Ενώ την 3,5 μηνών σκόνη του Λοτσάρη θα την θυμούνται όλοι 3 χρόνια.
Αλήθεια σε ποιο ίδρυμα είσαστε τρόφιμος είπαμε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάρτιο, Μάιο (σύμφωνα με τον Δήμαρχο), κάποια μέρα θα φτιαχτεί ο δρόμος, με το ίδιο μεράκι που φτιάχτηκε και της Χώρας.

Περισσότερα