Σανταμούρης: "Καταραμένα από το Θεό» τα ΑμεΑ"!!! Αποκαλυπτικό βίντεο. Πανελλήνια καταδίκη των δηλώσεων του. Σιωπά ο δήμαρχος Τήνου...

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWSIT.GR

Έχει απασφαλίσει πλέον και λέει ότι ρατσιστικό, αντιχριστιανικό και άθλιο ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου Γ. Σανταμούρης. Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τήνου και επιχειρώντας να απαντήσει στην πολιτική πίεση της αντιπολίτευσης για τις δημόσιες χυδαίες δηλώσεις υποτίμησης προς τα ΑΜΕΑ που στόχευαν τον δήμαρχο Άνδρου και έπληξαν όλα τα ΑΜΕΑ της Ελλάδας έκανε μια δήλωση εξωφρενική, ρατσιστική, άθλια και αντιχριστιανική. Είπε επί λέξει όπως φαίνεται και από το βίντεο της συνεδρίασης που ανάρτησε σχεδόν αμέσως η εξοργισμένη εκ Τήνου Μαρία Δελατόλα το άκρως συκοφαντικό και άθλιο πως "η θρησκεία θεωρεί τα ΑΜΕΑ κατάρα του Θεού"!!! Και πως ο ίδιος που είναι άθεός τα θεωρεί "λάθος της φύσης"!!! 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SDNA.GR

 

TO BINTEO THΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Κάτω από την ανάρτηση και το παραπάνω βίντεο της Μαρίας Δελατόλα δεκάδες κάτοικοι της Τήνου αποδοκίμασαν ομαδικά τον Γ. Σανταμούρη και ζήτησαν την αντικατάσταση του από το προεδρείο του Λιμενικού Ταμείου. Εκτίμηση μας είναι πως ο απολίτικος και αδιάφορος δήμαρχος Τήνου που τον στηρίζει 10 συνεχόμενους μήνες σε όλα τα απίστευτα που έχει κάνει και έχει πει - ενόψει και των εκλογών για το ποιος θα ελέγξει το ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΝΟΥ θα τον κρατήσει στη θέση του. Τι αξία έχουν οι αρχές μπροστά "στα ψηφαλάκια; Ο δήμαρχος Γ. Σιώτος που ανέχθηκε τόσες χυδαιότητες και προσβολές θα κάνει μια προσπάθεια να καταπιεί και "τα καταραμένα από τον θεό ΑΜΕΑ".

(Όπως κατάπιε βουβή τις αθλιότητες κατά των ΑΜΕΑ και η αντιπολίτευση της Άνδρου - Σουσούδης-Καπάκης - που καλύπτουν τον Σανταμούρη. Ιδίως ο ανεκδιήγητος Βασίλης Αδάμης που έφτασε να τον στηρίζει προσπερνώντας τις αθλιότητες κατά των ΑΜΕΑ. Δεν είναι μόνο οι Τηνιακοί πολιτευόμενοι ψηφαλάκηδες. Είναι και μερικοί ανδριώτες...)

Ευτυχώς όμως οι πολίτες της Τήνου αντέδρασαν ξεπερνώντας τον άβουλο και φοβικό δήμαρχο τους, που απλώς δήλωσε ότι είναι... "άνθρωπος"!!! Περίεργο τι άλλο θεωρεί πως θα μπορούσε να είναι και το διευκρινίσει με δήλωση του ο φοβικός, αδιάφορος και άτολμος Σιώτος μπροστά στα λιγοστά ψηφαλάκια του ακραίου Σανταμούρη; Δείτε τι έγραψαν στο facebook της Μαρίας Δελατόλα πλήθος τηνιακοί, αλλά και τι ανακοινώσεις έβγαλαν η Έπαρχος Τήνου και το Σωματείο ΑΜΕΑ Τήνου:

 

 

Ο Γ. Σανταμούρης συμπαρασύρει πλέον στον ρατσιστικό βόρβορο και τον δήμαρχο Τήνου Γ. Σιώτο που τον στηρίζει για μια χούφτα ψηφαλάκια στο ΔΣ και στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου. 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

Σχόλιο του Περιφερειακού Συμβούλου Μηνά Λυριστή σχετικά με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου-Τήνου  

Αίσχος!

Δύσκολα μπορεί ο νους να επινοήσει διαφορετική έκφραση προκειμένου να περιγράψει τις αποτροπιαστικές δηλώσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου-Τήνου, Γιώργου Σανταμούρη.

Δεν μπορεί κανείς να πει πολλά για αυτές τέτοιες δηλώσεις.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποτελούν φάρο δύναμης και αξιοπρέπειας για την κοινωνία μας.

Ο Γιώργος Σανταμούρης δεν είναι τίποτα από αυτά.-

Μηνάς Λυριστής
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
ΠΕ Μυκόνου

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΤΗΝΟΥ ΝΑΤΑΣΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ 

2 ώρ.  ·
 
...Σαν άνθρωπος θα σταθώ σε όλο αυτό το αποκρουστικό σενάριο που ζούμε το τελευταίο διάστημα σχετικά με χαρακτηρισμούς από στόματα ανθρώπων που εκπροσωπούν θεσμούς και οι οποίοι μετέρχονται των εκφράσεων αυτών σε δημόσιο διάλογο. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο χαρακτηρισμό του Πρόεδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του κ. Γιώργου Σανταμούρη προς το Δήμαρχο Άνδρου που τον ρώτησε «αν είναι ΑΜΕΑ».
Ζώντας σε μια ευνομούμενη, συντεταγμένη, ανεκτική στις ιδιαιτερότητες, φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες («ειδικές δεξιότητες» τα χαρακτηρίζω εγώ) και ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και απαξίωση, κοινωνία, τέτοιου είδους εκφράσεις, είναι αντιληπτό ότι δεν είναι δυνατόν να ακούγονται από δημόσια πρόσωπα.
Αποκορύφωμα όλων, που θα ήταν εκ μέρους μου απαράδεκτο να μην πάρω θέση και να μην σχολιάσω, ήταν η προσπάθεια εξήγησης που δόθηκε από τον κ. Σανταμούρη δημόσια και on camera στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, στο οποίο συμμετείχα, τόσο εγώ όσο και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ο κ. Λεονταρίτης, όπου ακούσαμε μια εξίσου αποκρουστική και απαράδεκτη προσπάθεια επεξηγήσεως των απόψεών του από τον κ. Σανταμούρη, που έφτασε σε διαχωρισμό «πιστών και απίστων» και αναφορά «σε κατάρα του Θεού και σε λάθη της φύσης».
Με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας στο πλαίσιο του DUOday, μιας Γαλλικής πρωτοβουλίας που έχει σαν στόχο την ομαλή ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση στην αγορά εργασίας, που έρχεται και στην Ελλάδα για να μας ευαισθητοποιήσει και να μας κινητοποιήσει στο πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, θέλω να πω ότι αντίστοιχες εκφράσεις μας πληγώνουν.
Πληγώνουν τις μικρές κοινωνίες μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν τα δικά τους άτομα, που στην τελική δεν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά άτομα με ειδικές δεξιότητες, τις οποίες πρέπει να ανακαλύψουμε ως κοινωνία και αξίζουν την αγάπη μας, την κατανόησή μας και την προσπάθεια επανένταξης και όχι αποκλεισμού και διαχωρισμών.
Αυτά τα ακούσματα μας πάνε πολύ πίσω και είναι κρίμα για μας και τον τόπο μας.
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ
 
 

Από τον τερματισμό του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Φωτογραφία LIFO.

Σωματείο "Έχουμε δικαίωμα" 

Σεβασμός, μικρή λέξη με ανυπολόγιστη αξία! Ν. 4488/2017, άρθρο 61, παράγραφος 1δ: « Κάθε φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα υποχρεούται να απέχει από πρακτικές, κριτήρια, συνήθειες και συμπεριφορές που συνεπάγονται διακρίσεις σε βάρος των ΑΜΕΑ».
Περιμέναμε λοιπόν από αυτούς που εκπροσωπούν θεσμούς και λόγω της θέσεώς τους έχουν βήμα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, να προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοποιώντας τον προνομιακό τους ρόλο.
Ο κ. Γεώργιος Σανταμούρης όμως, ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου» διέψευσε τις προσδοκίες μας.
Δεν θα σταθούμε στη διαμάχη του με το Δήμαρχο Άνδρου, δεν είναι στην αρμοδιότητά μας άλλωστε, θα σταθούμε όμως στο χαρακτηρισμό που του απέδωσε ρωτώντας τον αν είναι ΑΜΕΑ. Και το αποκορύφωμα όλων η επεξήγηση που έδωσε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο για το τι είναι οι άνθρωποι με αναπηρία.
κ. Σανταμούρη μπορεί η λέξη ηθική να σας ακούγεται από αφελής έως ανέκδοτο αλλά ακόμη και στην ανηθικότητα υπάρχουν όρια! Οι άνθρωποι με αναπηρία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και όχι κατάρα Θεού ή σφάλματα της φύσης όπως πιστεύετε και τους χαρακτηρίζετε δημόσια.
Οι απαράδεκτοι αυτοί χαρακτηρισμοί σας, μας λυπούν αλλά δεν μας προσβάλλουν στο ελάχιστο. Προσβάλλουν όμως στο μέγιστο όποιον σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.
Τον κάνουν απολίτιστο και ρατσιστή. Και μη σας ενοχλούν οι λέξεις! Γιατί ένδειξη πολιτισμού είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων με αναπηρία και ρατσιστής είναι και αυτός που πιστεύει ότι υπερτερεί έναντι αυτών των ανθρώπων!
Η ύπαρξη της αναπηρίας στη ζωή μας κ. Σανταμούρη δεν είναι ούτε κατάρα Θεού ούτε σφάλμα της φύσης. Είναι ένα μεγάλο δώρο! Μας γεμίζει ενσυναίσθηση και νοιάξιμο για το συνάνθρωπο. Μας δίνει δύναμη, καρτερία, υπομονή, σοφία! Μας κάνει καλύτερους ανθρώπους!
κ. Δήμαρχε Τήνου, οφείλετε να καταδικάσετε τις ρατσιστικές αναφορές του κ. Σανταμούρη προς τους ανθρώπους με αναπηρίες.
κ. Σανταμούρη, ακόμη και η συγνώμη σας θα φαντάζει κενού περιεχομένου.
Για το Δ/κό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Τριάδα Ζέρβα
 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 

Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου: «Σφάλμα της φύσης τα ΑμΕΑ» - Αντιδράσεις από τα Σωματεία Αμέα Τήνου 

pjimage
 
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε για τα ΑμΕΑ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, Γιώργος Σανταμούρης, θέλωντας να υπερασπιστεί μία πολιτική του θέση απέναντι στον Δήμαρχο Ανδρου. Ο Γ. Σανταμούρης, ο οποίος βρίσκεται σε έντονη διαμάχη με τον δήμαρχο Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, σύμφωνα με το τοπικό μέσο TinosToday, αποκάλεσε τον δήμαρχο Άνδρου «ΑμΕΑ», εκτιμώντας ότι μεταχειριζόμενος τον όρο που απευθύνεται σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στη χώρα μας θα τον υποτιμήσει!
 
Σαν να μην έφτανε αυτή η πρώτη απρέπεια, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου επιχειρηματολόγησε στη συνέχεια με άθλιο τρόπο υπέρ του χαρακτηρισμού, λέγοντας ότι τα ΑμΕΑ «είναι σφάλμα της φύσης».
 
Απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο Τήνου και απαντώντας σχετικά με το θέμα, είπε: «(τη λέξη) ΑμΕΑ δεν την επινόησα εγώ, αυτή υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όσους πιστεύουν στο Θεό, τους έχει καταραστεί ο Θεός. Για όσους δεν πιστεύουν, η φύση έχει κάνει τα σφάλματά της, δεν φταίω εγώ».
 
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Σανταμούρη

Σχολιάζοντας τις χυδαιότητες του Γιώργου Σανταμούρη, η έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, είπε: «Αποκορύφωμα όλων, που θα ήταν εκ μέρους μου απαράδεκτο να μην πάρω θέση και να μη σχολιάσω, ήταν η προσπάθεια εξήγησης που δόθηκε από τον κ. Σανταμούρη δημόσια και on camera στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, στο οποίο συμμετείχα τόσο εγώ όσο και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο κ. Λεονταρίτης, όπου ακούσαμε μια εξίσου αποκρουστική και απαράδεκτη προσπάθεια επεξηγήσεως των απόψεών του, από τον κ. Σανταμούρη, που έφτασε σε διαχωρισμό “πιστών και απίστων” και αναφορά “σε κατάρα του Θεού και σε λάθη της φύσης”».

Η ίδια συμπλήρωσε πως «αντίστοιχες εκφράσεις μάς πληγώνουν. Πληγώνουν τις μικρές κοινωνίες μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν τα δικά τους άτομα, που στην τελική δεν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά άτομα με ειδικές δεξιότητες, τις οποίες πρέπει να ανακαλύψουμε ως κοινωνία και αξίζουν την αγάπη μας, την κατανόησή μας και την προσπάθεια επανένταξης, και όχι αποκλεισμού και διαχωρισμών. Αυτά τα ακούσματα μας πάνε πολύ πίσω και είναι κρίμα για μας και τον τόπο μας».

Το πιο λυπηρό απ' όλα, είναι ότι τόσο ο δήμαρχος, Γιάννης Σιώτος, όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Μαρκουίζος, δεν του έκαναν καμία παρατήρηση αλλά άκουγαν παθητικά. Το ίδιο έκαναν και όλα τα μέλη της συμπολίτευσης του δήμου, που είχαν την δυνατότητα να πάρουν το λόγο μετά από τον κύριο Σανταμούρη. Μόνο ντροπή για το δήμο μας, η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ανακοίνωση του Σωματείου ΑΜΕΑ Τήνου “Έχουμε Δικαίωμα”

...​Περιμέναμε λοιπόν από αυτούς που εκπροσωπούν θεσμούς και λόγω της θέσεώς τους έχουν βήμα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, να προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοποιώντας τον προνομιακό τους ρόλο.

Ο κ. Γεώργιος Σανταμούρης όμως, ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου» διέψευσε τις προσδοκίες μας.

Δεν θα σταθούμε στη διαμάχη του με το Δήμαρχο Άνδρου, δεν είναι στην αρμοδιότητά μας άλλωστε, θα σταθούμε όμως στο χαρακτηρισμό που του απέδωσε ρωτώντας τον αν είναι ΑΜΕΑ. Και το αποκορύφωμα όλων η επεξήγηση που έδωσε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο για το τι είναι οι άνθρωποι με αναπηρία.

κ. Σανταμούρη μπορεί η λέξη ηθική να σας ακούγεται από αφελής έως ανέκδοτο αλλά ακόμη και στην ανηθικότητα υπάρχουν όρια! Οι άνθρωποι με αναπηρία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και όχι κατάρα Θεού ή σφάλματα της φύσης​όπως πιστεύετε και τους χαρακτηρίζετε δημόσια.

Οι απαράδεκτοι αυτοί χαρακτηρισμοί σας, μας λυπούν αλλά δεν μας προσβάλλουν στο ελάχιστο. Προσβάλλουν όμως στο μέγιστο όποιον σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

Τον κάνουν απολίτιστο και ρατσιστή. Και μη σας ενοχλούν οι λέξεις! Γιατί ένδειξη πολιτισμού είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων με αναπηρία και ρατσιστής είναι και αυτός που πιστεύει ότι υπερτερεί έναντι αυτών των ανθρώπων!

​Η ύπαρξη της αναπηρίας στη ζωή μας κ. Σανταμούρη δεν είναι ούτε κατάρα Θεού ούτε σφάλμα της φύσης. Είναι ένα μεγάλο δώρο! Μας γεμίζει ενσυναίσθηση και νοιάξιμο για το συνάνθρωπο. Μας δίνει δύναμη, καρτερία, υπομονή, σοφία! Μας κάνει καλύτερους ανθρώπους!

​κ. Δήμαρχε Τήνου, οφείλετε να καταδικάσετε τις ρατσιστικές αναφορές του κ. Σανταμούρη προς τους ανθρώπους με αναπηρίες.

​κ. Σανταμούρη, ακόμη και η συγνώμη σας θα φαντάζει κενού περιεχομένου.
 
Για το Δ/κό Συμβούλιο Η Πρόεδρος Τριάδα Ζέρβα
 
 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ IEFIMERIDA.GR 
 
Πολιτική αντιπαράθεση που κατέληξε σε φραστική χυδαιότητα

Ο Γιώργος Σανταμούρης, λοιπόν, θεώρησε σκόπιμο να αποκαλέσει τον δήμαρχο Άνδρου «ΑμΕΑ», εκτιμώντας ότι μεταχειριζόμενος τον όρο που απευθύνεται σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στη χώρα μας θα τον υποτιμήσει! Σαν να μην έφτανε αυτή η πρώτη απρέπεια, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου επιχειρηματολόγησε στη συνέχεια με άθλιο τρόπο υπέρ του χαρακτηρισμού.

Απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο Τήνου και απαντώντας σχετικά με το θέμα, είπε: «(τη λέξη) ΑμΕΑ δεν την επινόησα εγώ, αυτή υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όσους πιστεύουν στο Θεό, τους έχει καταραστεί ο Θεός. Για όσους δεν πιστεύουν, η φύση έχει κάνει τα σφάλματά της, δεν φταίω εγώ».

Ο Γ. Σανταμούρης φρόντισε να καλύψει με τη χυδαιότητά του τόσο όσους είναι θρησκευόμενοι όσο και τους άθρησκους, αφήνοντας παντελώς εκτεθειμένους όλους όσοι είναι άνθρωποι.

Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Σανταμούρη

Σχολιάζοντας τις χυδαιότητες του Γιώργου Σανταμούρη, η έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, είπε: «Αποκορύφωμα όλων, που θα ήταν εκ μέρους μου απαράδεκτο να μην πάρω θέση και να μη σχολιάσω, ήταν η προσπάθεια εξήγησης που δόθηκε από τον κ. Σανταμούρη δημόσια και on camera στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, στο οποίο συμμετείχα τόσο εγώ όσο και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο κ. Λεονταρίτης, όπου ακούσαμε μια εξίσου αποκρουστική και απαράδεκτη προσπάθεια επεξηγήσεως των απόψεών του, από τον κ. Σανταμούρη, που έφτασε σε διαχωρισμό “πιστών και απίστων” και αναφορά “σε κατάρα του Θεού και σε λάθη της φύσης”».

 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
 
Κοινοποίηση: 
 
Ομοσπονδία Αναπήρων Ελλάδος
 
Μητροπολίτη Δωρόθεο ΙΙ 
 
ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
 
Κύριε πρωθυπουργέ έχοντας γνώση των ευαισθησιών σας καταγγέλλω πως στο νησί της Τήνου (όπου έχετε σπίτι) έχει εκτραχυνθεί εντελώς η πολιτική αντίληψη των δύο βασικών τοπικών πολιτικών παραγόντων.
 
Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου εκφέρει αθλιότητες και ύβρεις κατά των ΑΜΕΑ. Και ο δήμαρχος Τήνου τον καλύπτει δια της σιωπής του. Το νησί του προσκυνήματος της Παναγίας όπου καταφεύγουν οι πονεμένοι άνθρωποι δια στόματος του προέδρου Γ. Σανταμούρη μιλά για τα ΑΜΕΑ για "καταραμένους ανθρώπους" και ο Γ. Σιώτος σφυράει αδιάφορα.
 
Είμαι δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ, ονομάζομαι ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ και διαχειριστής του ιστότοπου ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Σας αποστέλλω τα σχετικά δημοσιεύματα μου, τις διαμαρτυρίες του βουλευτή της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα, της αντιπολίτευσης της Τήνου, της εφημερίδας ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ με όλο το σχετικό υλικό, καθώς και το βίντεο των αθλιοτήτων που λέγονται στο δημοτικό συμβούλιο της Τήνου σήμερα Παρασκευή 19/11 από τον απίστευτο αυτό κύριο που καταφέρεται με αθλιότητες κατά των ΑΜΕΑ.
 
Έχω 3 παιδιά το ένα ΑΜΕΑ. Είχατε την αείμνηστη μητέρα σας που ήταν η πρώτη που έκανε νόμους για τα ΑΜΕΑ στην Ελλάδα. Πιστεύω πως μόνο εσείς έχετε την ευαισθησία να σταματήσετε αυτόν το οχετό που βγαίνει από το νησί της Παναγίας...
 
Με ειλικρινείς χαιρετισμούς και με την ελπίδα να κάνετε κάτι...
 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

"Τους έχει καταραστεί ο Θεός"
"Η φύση έχει κάνει τα σφάλματα της"

Λόγια, σκέψεις, απόψεις, στάση ζωής εντέλει ενός συναθρώπου και συμπολίτη των ΑΜΕΑ στον προθάλαμο του 2022. Δίχως ίχνος ενσυναίσθησης και με πασιφανείς αλαζονικές αυταπάτες ότι ο ίδιος είναι ευλογημένος από το Θεό και προικισμένος από τη φύση, άρα ανώτερο ον από τα ΑΜΕΑ.
Κύριε Σανταμούρη με αρρωσταίνουν οι αθλιότητες σας. Όπως και η στάση όσων σας στηρίζουν ακόμα, επιχειρώντας με περισσή κουτοπονηριά και μετά από όλα αυτά τα αισχρά που εκστομίστηκαν, να στρογγυλέψουν την ομόφωνη καταδίκη, προσθέτοντας δίπλα της το "ναι μεν αλλά" τους. Δεν γνωρίζουν φαίνεται πως το σημείο στίξης που επιβάλλεται να ακολουθεί μια ειλικρινή ομόφωνη καταδίκη είναι πάντα η τελεία και όχι το κόμμα ή η άνω τελεία.
Θέλω να πιστεύω πως οι φρικτές δηλώσεις σας που έχουν κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, ουδόλως θα καταφέρουν να πτοήσουν ούτε τα ίδια τα ΑΜΕΑ, ούτε τις οικογένειες και τους φροντιστές τους, που αμφότεροι διαθέτουν δύναμη ψυχής μεγαλύτερη από τη δική σας. Τολμήστε παρακαλώ να επιχειρήσετε μια επαφή με ΑΜΕΑ. Θα διαπιστώσετε έκπληκτος πόσα έχετε να μάθετε από αυτούς τους ανθρώπους ακόμα και για τον ίδιο τον εαυτό σας, αλλά και πόσα χαρίσματα τους διακρίνουν και πόσες δεξιότητες που εσείς κι εγώ δεν διαθέτουμε. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ. Μια συμβουλή από κάποιον που αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα με την ύπαρξη τέτοιων απόψεων ακόμα και σήμερα και που έχει κατ' εξακολούθηση φροντίσει ΑΜΕΑ στο σύνολο της καθημερινότητας τους μέσα από προγράμματα αποασυλοποίησης- κοινωνικοποίησης. Μια εμπειρία ζωής που εμένα προσωπικά μου έμαθε -μεταξύ πολλών άλλων- τη διαφορά ανάμεσα στο σημαντικό και το ασήμαντο, στο μεγαλείο και τη μικρότητα, στον Άνθρωπο και το ανθρωπάκι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αίσχος. Είναι ρατσιστής, απάνθρωπος.
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Άνδρου που τον στηρίζουν
Καταδικάζοντας τα λιμενικά έργα στον τόπο τους τι λένε τώρα άραγε;;

Θα έπρεπε κάποιος υπεύθυνος να το είχε αποπέμψει από κάθε Δημόσιο
αξίωμα εχτές!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με τέτοια φάτσα και τέτοιο όνομα αυτος είναι αδικημένος οπό την φύση, δεν ντρέπεται ο αισχρός για να μην κάτι άλλο.