Ξεκίνησε επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με συγκέντρωση των 156 υποψηφίων του Δ. Λοτσάρη - Ρεπορτάζ και δελτίο τύπου

Ο κ. Λ. Μπάλλας στο βήμα

Σε φουλ οι προεκλογικές μηχανές ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Χτες Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, το απόβραδο, στον ευρύχωρο ημιυπόγειο χώρο του Λυκείου Άνδρου,  που μετέτρεψε σε χώρο δημοτικού συμβουλίου η σημερινή διοίκηση, οι 156 υποψήφιοι του συνδυασμού "Μαζί για την Άνδρο" του Δημήτρη Λοτσάρη συνήλθαν σε μια πρώτη συνεδρίαση για να ακούσουν τον δήμαρχο και τις οδηγίες του ενόψει της εξελισσόμενης προεκλογικής περιόδου.

Τον δήμαρχο προλόγισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λευτέρης Μπάλλας (2016-2023) λέγοντας πως στην μακρά θητεία του στον ενιαίο Δήμο Άνδρο (2011-2023) έχει συνεργαστεί και με τους τρεις δημάρχους και είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται σε εκλογές με τόση όρεξη και πάθος γιατί βρήκε έναν δήμαρχο που κάνει έργο για την Άνδρο και δημιουργεί κληρονομία για τα παιδιά του νησιού. Αυτός είναι ο λόγος που τον στηρίζει συνεχίζει να τον ολόψυχα και κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο και πάλι. Στόχος του μια πενταετία χωρίς τους ατέλειωτους περισπασμούς της αντιπολίτευσης, που δημιούργησε το σύστημα της απλής αναλογικής ,που ευτυχώς καταργήθηκε πανηγυρικά από τον ελληνικό λαό στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2023.

Ο κ, Κυριάκος Θωμάς μιλά στους υποψηφίους

Ακολούθως μίλησε ο δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης καταχειροκροτούμενος και έδωσε οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές όπως αναφέρονται στο δελτίο τύπου παρακάτω. Και συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα πως προχώρησε επιτέλους το έργο του ΧΥΤΥ  και σε δύο χρόνια η Άνδρος θα έχει ΧΥΤΥ. Ήδη προχώρησε προχθές η πολυαναμενόμενη δημοπρασία για τον ΧΥΤΥ . Υπήρξε εργολάβος και κατακυρώθηκε το έργο. Από εδώ και πέρα αναμένουμε την έναρξη των εργασιών. Ένα θέμα που ταλάνισε επί 11ετια το νησί χάρη και στις γνωστές παλινδρομήσεις του κ. Σουσούδη (2014-2015 και 2020-2022).

Ακολούθως μίλησε ο πρώην δήμαρχος Υδρούσας (2002-2010) και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου (2014-2016) Κυριάκος Θωμάς λέγοντας πως κατεβαίνει σε εκλογές μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Το 2016 παραιτήθηκε πλήρως απογοητευμένος από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου και από δημοτικός σύμβουλος. Είχε αποφασίσει να μην εμπλακεί ξανά στα κοινά μετά την πλήρως αποτυχημένη διοίκηση Σουσούδη στην οποία είχε εμπλακεί αρχικά πριν παραιτηθεί και αποχωρήσει το 2016. Το 2019 στήριξε τον Δ. Λοτσάρη ελπίζοντας σε μια αλλαγή σελίδας στην Άνδρο. Το έργο και η δεκτικότητα του σημερινού δημάρχου τον ενθουσίασαν. Κατεβαίνει λοιοόν στις εκλογές για να τον στηρίξει και με την παρουσία του και με την εμπειρία του.

Τρίτος μίλησε ο Δημήτρης Τηνιακός αντιδήμαρχος Κορθίου επί πολλά χρόνια. Αναφέρθηκε στο έργο της καθαριότητας, που ήταν υπεύθυνος και είπε πως για πρώτη φορά έγιναν τόσα πολλά πράγματα για την καθαριότητα του νησιού. 

Ρεπορτάζ συνεργάτη του "Εν Άνδρω"

 

Δελτίο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για την Άνδρο» του Δημήτρη Λοτσάρη 

Ο δήμαρχος μιλά στους υποψηφίους του

 

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποίησε η παράταξη του Δημήτρη Λοτσάρη «Μαζί για την Άνδρο» την πρώτη προεκλογική συγκέντρωσή της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Άνδρου. Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο δήμαρχος, Δ. Λοτσάρης παρουσίασε τον εκλογικό συνδυασμό της παράταξής του και "έδωσε" τις βασικές γραμμές του προεκλογικού αγώνα.

Ζήτησε απ΄ όλους με χαμηλούς τόνους, χωρίς να απαντούν στις προκλήσεις, να παρουσιάσουν τα έργα και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας.

Όλοι,  δήμαρχος,  υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί, εξέφρασαν την βεβαιότητά τους για την νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και δήλωσαν αποφασισμένοι να δουλέψουν, ώστε όλοι οι δημότες του Νησιού να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πιδτεύω οτι ο λοτσαρης θα πάρει 40%
Αν πιάσει καμιά δυνατή βροχή θα πέσει κάτω απο το 30

This comment was minimized by the moderator on the site

Με όλους γελάω τα ίδια χάλια ειναι

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντί να γελάς...δε βλέπεις κανένα δημοτικό συμβούλιο με τις παραστάσεις Σουσουδοκαπακηδων....να κλαίς..... από τα γέλια!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό το χαμηλοί τόνοι με ξεπερνάει που οι υποψήφιοι του δημάρχου κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα και πάντα πρώτοι στη πρόκληση...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα ίδια εγραφες και για τον τάκη. Τώρα ήσαστε φιλαράκια
Βλέπω μόλις εκλεγεί ο σουσούδης να γίνετε κολλητοί

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
1. Αφού θυμάστε πέστε μας τι έγραφα για τον Τάκη; Τι λάθη έκανε τότε ο Τάκης, που τα επισημαίναμε; Δεν μπορεί θα το θυμάστε κι αυτό. Τέλος ρωτήστε τον Τάκη τι γνώμη έχει για τα τότε λάθη του που τα επισημαίναμε δημοσίως. Και αν σήμερα (που είμαστε φιλαράκια όπως λέτε) έχει τη γνώμη πως τον τότε αδικήσαμε...
2. Από που βγάζετε το συμπέρασμα πως θα εκλεγεί ο Σουσούδης; Από το 18% της παράστασης νικης στην Χώρα; Ή, από την αρνητική γνώμη κατα 49% στην Χώρα επίσης;
3. Ο Σουσύδης εξελέγη και το 2019. Αν και τον είχαμε στηρίξει είδαμε εγκαίρως τα λάθη του και ασκήσαμε κριτική επί5ετία. Ποτέ δεν γίναμε φιλαράκια. Ποιος ο λόγος να γίνουμε τώρα;
4. Οι άνθρωποι της εξουσίας ουδέποτε μάς έθελξαν. Ρωτήστε τον κ. Σουσούδη, τον κ. Θωμά, τον κ. Βρούτση, τον κ. Καπάκη (ήταν ΓΓ ΠΠ), και πολλούς άλλους. Εμείς κύριε μου είμαστε αυτόφωτοι. Δεν είμαστε ετερόφωτοι. Και τα όποια λάθη κάνουμε τα κάνουμε μόνοι μας. Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Γι' αυτό μην γράφετε ανοησίες.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro