158.000 ευρώ για συντηρήσεις σχολείων και ηλεκτροφωτισμό της Παναχράντου από την Περιφέρεια

 

Ένα ακόμα βήμα ανάδειξης της Μονής Παναχράντου γίνεται με τον ηλεκτροφωτισμό του περιγύρου της με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στους επισκέπτες της. Και βέβαια κάποιες από τις πολλές ελλείψεις των σχολείων μπορούν να καλυφθουν με τα χρήματα για τη συντήρηση που δίδονται. Ότι γίνεται καλώς καμωμένο. Αρκεί να γίνεται. Γιατί η προηγούμενη προγραμματική σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της Παναχράντου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ από καθυστερήσεις του Δήμου Άνδρου - Εν Άνδρω.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ

       Στην Ρόδο σήμερα 4 Νοεμβρίου 2017 εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου δύο προγραμματικές συμβάσεις για την Άνδρο συνολικού προϋπολογισμού 158.000ευρώ. Συγκεκριμένα πρόκειται για  τα έργα α)“Επισκευές - συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (Β΄ φάση) Δήμου Άνδρου”, β) “Ηλεκτροφωτισμός Δρόμου και Αύλειου Χώρου I. Μονής Παναχράντου”.

Ειδικότερα η  Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Ηλεκτροφωτισμός Δρόμου και Αύλειου Χώρου I. Μονής Παναχράντου'', προϋπολογισμού 16.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), περιλαμβάνει την επέκταση του Ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Δικτύου με την τοποθέτηση 14 στύλων φωτισμού, ώστε να καταστεί ασφαλής η πρόσβαση των επισκεπτών και μοναχών στην Ιερά Μονή Παναχράντου.

            Το αντικείμενο της σύμβασης για την επισκευή - συντήρηση  σχολικών κτιρίων του Δήμου Άνδρου αφορά κυρίως στην επισκευή στεγών των δύο σχολικών κτιρίων  του Εμπειρικείου Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας, προϋπολογισμού 142.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Ο Έπαρχος Άνδρου

Δημήτριος Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet