14/11: Μόνο 4 κρούσματα οι Κυκλάδες! Η χώρα 2.835 κρούσματα, 366 διασωληνωμένους και 38 θανάτους…

Με 4 κρούσματα οι Κυκλάδες παραμένουν σταθερά στην τελευταία θέση του πίνακα του κορονοϊού. Από δύο είχαν σήμερα η Τήνος και η Μύκονος. Τα υπόλοιπα νησιά δεν είδαν το όνομα τους στον πίνακα. Η Άνδρος για την ώρα φαίνεται πως μένει στα τρία διαπιστωμένα κρούσματα που έχει βρει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί εκ των οποίων τα δύο τελευταία είχαν και συμπτώματα. Είναι θετικό πως μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν είχαμε άλλες μολύνσεις από τα υπάρχοντα κρούσματα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν ο κίνδυνος πέρασε.  

Τώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 14/11, 2.835 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, 366 διασωληνωμένους και 38 θανάτους. Οι θάνατοι ξεπέρασαν τους 1.000 από την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα το πρωί (14/11) η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα έκτακτα μέτρα για τα σχολεία, στο πλαίσιο των πιο δραστικών μέτρων για τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε το κλείσιμο δημοτικών, νηπιαγωγείων και βρεφονηπιακών σταθμών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Ενώ, η χώρα είναι εδώ και μια εβδομάδα σε καθεστώς ολικού lockdown.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 72510, εκ των οποίων το 54.0% άνδρες.

Πηγή: ΕΝ ΑΝΔΡΩ & iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-kroysmata-diasolinomenoi-14-11-2020

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet