διακομιδή 25χρονου με covid-19 στη Ραφήνα! Κάθε ταξίδι και απολύμανση του σκάφους!...

Απολύμανση του σκάφους του λιμενικού από την εξειδικευμένη εταιρεία στο Γαύριο.

Και 5η διακομιδή σήμερα από Άνδρο για Ραφήνα. Αυτή τη φορά ήταν 25χρόνος ασθενής με covid-19! Ο ασθενής δεν ήταν εμβολιασμένος. Το σκάφος του λιμενικού έφυγε μεσημέρι της Δευτέρας από Γαύριο κι επιστρέφει απόψε αργά το απόγευμα.

Απολύμανση μέσα-έξω η εταιρεία με χρήματα του λιμενικού ώστε να βοηθήσει το πλήρωμα του σκάφους...

Σε αγώνα δρόμου πλέον έχει επιδοθεί με τις καθημερινές διακομιδές το σκάφος και το πλήρωμα του, αλλά και τα συνεργεία απολύμανσης της εξειδικευμένης εταιρείας του Λεωνίδα Ζαΐρη, που κάνουν ότι μπορούν να απολυμάνουν μετά από κάθε διαδρομή το σκάφος. Την απολύμανση του σκάφους κάνει το λιμεναρχείο με την εταιρεία σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το πλήρωμα. Γιατί διαφορετικά θα χρειάζονταν οι λιμενικοί κάποιες επιπλέον ώρες δουλειά για απολύμανση. 

Πλήρης απολύμανση και στον θάλαμο του ασθενούς με covid-19

Για να βοηθηθούν ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του σκάφους ο Ζαΐρης έχει επιστρατεύσει δύο συνεργεία: ένα στη Ραφήνα όταν φτάνουν και ένα στο Γαύριο αν δεν προφτάσουν να το απολυμάνουν στη Ραφήνα. Όπως είπε τηλεφωνικά στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ ο Λεωνίδας Ζαΐρης: "κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε το πλήρωμα γιατί είναι πολύ βασανιστικό να ταξιδεύουν μέσα στη ζέστη με την λευκή ολόσωμη φόρμα κατά του covid-19 από Άνδρο για Ραφήνα. Αν δεν κάνουμε απολύμανση στη Ραφήνα τότε ταξιδεύουν πάλι με την ολόσωμη φόρμα μέχρι την Άνδρο για λόγους ασφαλείας. Και οι άνθρωποι πνίγονται από τον ιδρώτα. Τουλάχιστον αν απολυμάνουμε το σκάφος στη Ραφήνα επιστρέφουν πιο άνετα, χωρίς φόρμα..."

ΣΗΜΡΙΩΣΗ: Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση του παραπάνω κειμένου μάς πήρε τηλέφωνο ο Λ. Ζαΐρης και μας είπε πως ο Δήμος τον ειδοποίησε την πρώτη φορά. Όμως από εκεί και πέρα τον ειδοποιεί το λιμεναρχείο και πληρώνει αυτό. Διορθώσαμε λοιπόν την λάθος αναγραφή που έγινε εκ παραδρομής λόγω της πρώτης ειδοποίησης. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει δίκιο ο ΤΟΥΟΤΑ. Αλλά το ερώτημα είναι η σύμβαση είναι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους. Περιλαμβάνει όμως και παραθεριστές όπως φαίνεται πως είναι αυτοί που μεταφέρονται με το λιμενικό; Κι αν όχι τότε τι γίνεται; Κι ακόμα ένα ερώτημα που θέσανε κι άλλοι όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν από το νησί ή μπορεί να βοηθηθούν να μείνουν στο ξενοδοχείο στα Αποίκια;

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκείνη η σύμβαση που είχε συνάψει ο Δήμος Άνδρου με ιδιωτική εταιρεία ελικοπτέρων για διακομιδές ασθενών σε περίπτωση που δεν υπήρχε διαθέσιμο του ΕΚΑΒ τι έγινε?? Παραμύθι?? Μήπως κάποιος μας δουλευει??Εδω και ενα χρόνο μια φορά έχει έρθει το ιδιωτικό ελικόπτερο ενω τα ασφάλιστρα πληρώνονται κανονικά ή μήπως όχι?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος παίρνει την απόφαση / δίνει την εντολή ώστε να μεταφερθούν αυτοί οι άνθρωποι στην Αθήνα;
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις / τα κριτήρια βάσει των οποίων ορίζεται ως αναγκαία η διακομιδή τους στην Αθήνα;
Πόσο ρόλο παίζει ο εξοπλισμός (ιατρικός εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό) του Κέντρου Υγείας του νησιού στην απόφαση αυτή;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλέκο άσε τα fake news και κοίτα τη δουλειά σου

This comment was minimized by the moderator on the site

καλα κρασια κατι περιεργο συμβαινει εδω. Εμαθα πως μια κοπέλα που έστειλαν πέρα δεν ειχε καν κορονοϊο, αδικα την εστειλαν να θαλασσοπνιγει με το σκαφος. Επίσης και οι υπολοιποι που εφυγαν τις τελευταιες ημέρες δεν ηταν για εισαγωγη σε νοσοκομειο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει σκεφτεί κανείς πόσα καυσιμα και τι φθορές εχει αυτό το σκάφος? Αυτό το σκάφος πρέπει να κοστίζει τα διπλάσια-τριπλάσια έξοδα απο το ελικόπτερο? Απορώ γιατί δεν στέλνουν ελικόπτερο? Και γιατί δεν μαζέυουν 2-3 και 4 ασθενείς να τους πάνε με ένα δρομολόγιο παρα στέλνουν κάθε μέρα απο έναν? Μήπως παίζουν μερικοί με το δημόσιο χρήμα? Και γιατί παρακαλώ δεν τους στέλνουν με το πλοίο της γραμμής σε προστατευμένο περιβάλλον π.χ. στο γκαράζ του πλοίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ή σε ασθενοφόρο με επιβίβαση για αποφυγή διασποράς?
Μήπως κάποιοι πρέπει να σκεφτούν λίγο πιο σοβαρά και τα κοιτάξουν παραπέρα???κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ;
ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΘΔΡΟΜΕΙΟ;
ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ;
ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ.
ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΝ;