"Αιδώς Αργείοι": Καταγγελία κατά Σουσούδη για απόπειρα πολιτικής συναλλαγής...

 

(Σαν βόμβα η καταγγελία της Ανδριακής Ενότητας που μιλά για απόπειρα πολιτικής συναλλαγής με συμβούλο της από τον Θ. Σουσούδη (με τη συνέργεια του Δ. Λάσκαρη) στην προσπάθεια να βρουν στηρίγματα από την αντιπολίτευση για να σταθουν στην εξουσία. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η προσπάθεια έγινε λίγο πριν ο Δ. Λάσκαρης εξαπολύσει τον δημόσιο λίβελο του (για γλάστρες και καιροσκόπους) στους αποχωρήσαντες συμβούλους της παράταξης του και τους ζητήσει και τις παραιτήσεις τους!!! Την σύμβουλο όμως που προσπάθησαν να προσεταιριστούν δεν σκέφτηκαν πως θα έπρεπε και αυτή να παραιτηθεί!!! Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας... - Εν Άνδρω). 

 Αιδώς Αργείοι

Ο τίτλος της καταγγελίας θα έπρεπε να είναι «Αιδώς αχρείοι». Γιατί αχρείοι είναι αυτοί που πρώτα διαίρεσαν και διέσπασαν το νησί με περισσή ανικανότητα και απίστευτη αθλιότητα, στη συνέχεια διέλυσαν μόνοι τους την παράταξή τους χάνοντας 7 από τους 13 εκλεγμένους συμβούλους τους, ακολούθως προσεταιρίστηκαν ένα σύμβουλο της δικής μας παράταξης χωρίς ντροπή. Και σήμερα όντας πλέον μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο επιχειρούν να προσεταιριστούν έναν ακόμα σύμβουλο της παράταξης μας.

Καταγγέλλουμε πως ο κ. Σουσούδης, με σκοπό να στηρίξει την μισοδιαλυμένη παράταξη του επιχείρησε να έρθει σε συναλλαγή με σύμβουλο μας ώστε να αλλάξει παράταξη και να τους στηρίξει!

Χτες ο κ. Λάσκαρης, που ζήλεψε τη δόξα του «ισχυρού» Χ. Βουραζέρη, «δίδασκε» ήθος τους φευγάτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, χαρακτηρίζοντας τους γλάστρες και ζητώντας τους να παραδώσουν την έδρα στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκαν.

Αυτοί είναι που διδάσκουν ήθος!

Η παράταξη Σουσούδη από τη μια προσβάλλει όσους διαφώνησαν και ζητά παραιτήσεις και από την άλλη ψάχνει «μεταγραφές» που θα στηρίξουν τον ετοιμόρροπο κύριο τους!

Ο Θ. Σουσούδης από τη μια ζητά συναντήσεις με τους επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και από την άλλη ψάχνει τρόπο να τους πάρει συμβούλους για να στηρίξει την μισοδιαλυμένη εξουσία που έχει εγκαθιδρύσει «για το καλό της Άνδρου».

Μόνο που «το καλό της Άνδρου» δεν μπορεί να είναι διπρόσωπο. Δεν μπορεί να είναι δύο μέτρα και δυο σταθμά!

Αυτό είναι μόνο το «καλό του Σουσούδη» που διοικεί χωρίς να διοικεί 3,5 χρόνια και που θέλει να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του. Και αυτό είναι «το καλό του Λάσκαρη», που ψάχνει εναγωνίως με άθλιους τρόπους τον επόμενο θώκο εξουσίας του.

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι δυνατόν ..η γυναίκα του κολλητού του Λάσκαρη, να υπέγραψε τέτοιο έγγραφο???
(διαγράφονται μερικοί άθλιοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί)
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι δυνατόν ο κολητός του άνδρα της να προσπάθησε να εξευτελίσει τη γυναίκα του φίλου του κάνοντας της "μεταγραφή" σε μια διαλυόμενη παράταξη; Τι θα έλεγαν όσοι την ψήφισαν; Να παταιτηθεί αμέσως. Όμως έτσι δεν θα τους ήταν χρήσιμη. Αδιαφόρησαν για τον ηθικό και πολιτικό εξευτελίσμό της κοπέλας μόνο και μόνο για να κερδίσουν αυτοί μια έδρα. Γίνονται αυτά; Όχι αν είσαι πραγματικός φίλος Αυτή είναι η απάντηση μας στα απρεπή ερωτήματα σας. Και χωρίς χαρακτηρισμούς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Χαίρομαι να διαβάζω κ'ατι "σιγουρους" που δηλώνουν εδώ με΄σα "δεν θα ψηφιστεί ο ένας", "δεν θα βρει τον ψήφο του α άλλος", "το Γαύριο δεν θέλι τον άλφα", "το Μπατσί δεν θα ψηφίσει τον βήτα".... Είστε σίγουροι για όσα προβλέτε; Που ξέρετε πως θα ψηφίσουν όλοι οι άλλοι όποιους θέλετε εσείς; Αλλά το γράφετε με την βεβαιότητα της άγνοιας. Χαίρομαι να διαβάζω πως δεν θα ψηφίσετε την Αθιηνά ή τον Φρατζέσκο. Αλλά αν τυχόν βγουν τι θα πείτε; Τίποτα. Μούγγα. Ή, καλύτερα μούγγα στη στρούγκα που λένε. Αν έχετε το κουράγιο δίπλα στην πρόβλεψη βάτε και το όνομα σας να σπάσει πλάκα ο κόσμος αν χάσετε και να σας χειροκροτήσει αν κερδίσετε το στοίχημα. Πως είστε τόσο σίγουροι πως όλοι οι προηγούμενοι απέτυχαν; Επειδή το λέει ο Σουσούδης στη συνένετυξη του στην Κοινη Γνώμη; Ή, επειδή το λέτε εσείς; Πείτε που απέτυχαν οι άλλοι να σας πιστέψουμε. Και πείτε ποιους προβλέπετε πως θα πετύχουν για να δούμε και κανένα πρόσωπο που συγκεντρώνει τις ελπίδες σας. Με το προγκάρισμα απλώς λέτε πως είστε χουλιγκάνοι της πολιτικής και τίποτα άλλο. Αυτά από έναν που αγανάκτησε να διαβάζει προγκαρίσματα κατά όλων...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξύπνησαν μετά από 3.5 χρόνια να μας πουνε τι;
Οτι ακολουθουν τον Γλυνο ακομη;
στις επομενες εκλογές ουτε την ψηφο τους δεν θα βρουν ειδικα η αθηνούκα και ο φραντζεσκος

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΣΤΟ ΚΑΛΟ
ΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΛΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ "Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να μπορούμε να κοιτάζουμε τους δημότες μας στα μάτια " ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΟΙΘΩΡΗΣΟΥΜΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι δυνατόν δήμαρχος- και γιατρός- να απευθύνεται στους αντιπάλους του λέγοντας "σας βλέπω σε λίγο με μείζονα αντικαταθλιπτικά"; Έχει επιτέλους συναίσθηση και της ιδιότητας του και της θέσης του; Μπορεί να χρησιμοποιεί ένας γιατρός και ταυτοχρόνως δήμαρχος την κατάθλιψη και τα χάπια που χορηγούνται γι αυτήν ως "χαριτωμενιά" για να πλήξει αντιπάλους; Κι αυτό να μην απασχολεί κανέναν
Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι ότι πολιτική δεν ασκείται με φρασεολογία παρμένου τρολλ στο διαδίκτυο. Και ειδικά από έναν γιατρό. Ήμαρτον δηλαδή
Είμαστε σίγουροι ότι ο δήμαρχος δεν είναι μετενσάρκωση του Waldorf από το Μαπετ Σώου;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπήκε στο σπίτι μια μύγα με αυχενικό και υπερμετρωπία, κρατώντας την νέα συνέντευξη του Σουσούδη και με ρωτούσε που είναι το παράθυρο γιατί θέλει να πηδήξει.
Ξέρει κανείς το τηλέφωνο του Guest -Αρχιμήδη που ξέρει απ' αυτά;
http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-kyklades/2017/11/02/den-mpainoyn-telesigrafa.html

This comment was minimized by the moderator on the site

Μη τους πας κόντρα θα σου κάνουν μήνυση Διαμαντή
Γλυκούλια όλα τους έτοιμα να αλληφαγωθούν και να ησυχάσουμε από δαύτους

This comment was minimized by the moderator on the site

Λίγο πριν πέσει στα βράχια η Άνδρος, ας αποδώσουμε τας αναλόγους τιμάς στις παρκετέζες του Σουσούδη

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ Η ΠΑΝΤΑΖΗ ? ? ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ ΣΟΥΣΟΥΔΙΚΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ? ?
ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ! !
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η '' ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ '', ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ? ?
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ?
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΑΝ '' ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ '' ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ, Π.Χ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ.
ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΗΘΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ...ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ...
ΑΠΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ......

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι νομίζουν ότι λένε αλήθειες γι'αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την άθλια θέση. Όλοι νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι η πιο σωστή, ή πιο ζυγισμένη, ή πιο...φιλοσοφημένη.
Όλοι νομίζουν ότι είναι επαναστάτες αλλά τελικά είναι ημιμαθείς χαλβάδοεπαναστάτες... και το ιερατείο εκτελεί ανενόχλητα το πρόγραμμά του.....για τους αμνούς.
Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος, είναι η μόνη λύση.

Περισσότερα