«Ροντέο» το δημοτικό συμβούλιο από Σουσούδη-Καπάκη

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πριν γίνει... ροντέο!

Ήταν ένα δημοτικό συμβούλιο σε δύο πράξεις. Η πρώτη ξεκίνησε με αναλυτική ενημέρωση για τον αναπτυξιακό οργανισμό Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου, που έχουν ψηφίσει η Τήνος και η Μύκονος και δεν ψηφίζει ενωμένη αντιπολίτευση Καπάκη-Σουσούδη. Η δεύτερη όταν ήρθε προς ψήφιση ο ισολογισμός του 2016 – επί δημαρχίας Σουσούδη – που απορρίφθηκε κυριολεκτικά μετ’ επαίνων!!! Και στις δύο περιπτώσεις έγινε «της Πόπης»…

ΟΤΑΝ Η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ... "ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ!"

Ο κ. "άντε μαλάκα", ανεξάρτητος περιπλανώμενος δημοτικός σύμβουλος Κορθίου! Χτες με τον Καπάκη. Προχτές με τον Σουσούδη. Ξεκίνησε την περιπλάνηση με τον Λοτσάρη...

Επανήλθε προς ενημέρωση το θέμα για την αναπτυξιακή διασύνδεση μέσω κοινού οργανισμού της Άνδρου με την Τήνο και την Μύκονο όπου είχε σημειωθεί διπλοψηφία τον Δεκέμβριο από τον Γ. Τρανάκο. Ο εισηγητής Λ. Μπάλλας εξήγησε πως δεν μιλάνε για εταιρεία με μπουλντόζες και εργάτες που θα κάνει έργα και θα χρεωθεί στο Δήμο Άνδρου, αλλά για αναπτυξιακό εργαλείο, που θα κάνει μελέτες και για τα τρία νησιά και θα επιβλέπει έργα από τα δισεκατομμύρια που έδωσε η ΕΕ για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Σουσούδης – όπως πάντα εκτός τόπου και χρόνου - απάντησε με την «πολύτιμη εμπειρία του» από την αναπτυξιακή με τις μπουλντόζες που διαχειρίστηκε ο ίδιος με πλήρη ανεπάρκεια από το 2014 μέχρι το 2017 και η οποία βούλιαξε στα χέρια του!!! Και ο κ. Καπάκης με το γνωστό περιορισμένο ρεπερτόριο πολιτικής αντίληψης  επιτέθηκε κατά του αναπτυξιακού οργανισμού καταλήγοντας στη μελαγχολική και απορριπτική διαπίστωση: «έτσι είναι η έμμεση δημοκρατία»!!!

Απορούμε, όταν η έμμεση δημοκρατία τον διόριζε ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ήταν καλή. Όταν όμως διαχειρίστηκε την τύχη της Ελλάδας στο Μάτι με τους 101 νεκρούς και τον παρέπεμψαν σε δίκη άρχισε να την βρίσκει… χάλια!!!

Κατάληξη αυτού γύρου ήταν πως οι Σουσούδης - Καπάκης από κοινού ξέφυγαν άρχισαν να ξεφωνίζουν σαν σε γήπεδο μαγκιές που δεν είχαν μέχρι σήμερα ακουστεί όπως: «ότι τους κάτσει», «γελοίοι», «ντροπή…» κλπ.

Μπακέλας υβρίζων... 

Αποκορύφωμα αυτού του γύρου ήταν πως πριν περάσουν στο επόμενο θέμα ζήτησε τον λόγο - εκτός διαδικασίας - ο Γ. Μπακέλας. Ο κ. Μπάλλας δεν του τον έδωσε γιατί είχε τελειώσει η συζήτηση. Κι ο Γ. Μπακέλας του αντιγύρισε ένα μεγαλοπρεπές: «άντε μαλάκα!!!» Ήταν ο πλήρης εκχυδαϊσμός του συμβουλίου από την ενωμένη αντιπολίτευση. 

Στο επόμενο θέμα διεξήχθη μάχη «εκ του συστάδην» για το αν θα πρέπει όλο το συμβούλιο να αποφασίζει για κάποια καταστροφή ενός χαλασμένου μηχανήματος ή για μια προσφορά ενός εκτυπωτή στην αστυνομία! Ή, θα χρειάζεται ακόμα και σύγκληση συμβουλίου για παραχώρηση ενός χώρου 10 τετραγωνικών για τρεις μήνες στην αγορά! Σουσούδης – Καπάκης θεώρησαν την ανάθεση αυτού του ρόλου σε μια υπηρεσιακή επιτροπή σαν  «μεταφορά αρμοδιοτήτων και αποδυνάμωση του συμβουλίου»!

Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ Ή ΠΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΝΤΕΟ ΤΟ ΔΣ;

Πόσα πτυχία χρειάζονται για να αποτύχεις πλήρως ως δήμαρχος και να καταλήγεις να κάνεις ροντέο το ΔΣ;

Κάπου εκεί τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Δ. Γιαννίσης και στρεφόμενος προς τον Σουσούδη εξήγησε πως θα πρέπει να βλέπουν με μεγαλύτερη ηρεμία τα πράγματα προς χάρη των επόμενων γενεών. Ο κ. Σουσούδης εκεί έχασε εντελώς την ψυχραιμία του. Κι άρχισε με μάγκικο τρόπο να τον χλευάζει. Ο Γιαννίσης ήρεμος του απάντησε. Κάτι που έκανε έξω φρενών τον κ. Σουσούδη, που άρχισε πάλι τις μαγκιές μεταφέροντας τη συζήτηση σε επίπεδο πεζοδρομιακό καθώς είπε πως ο Γιαννισης δεν έχει πτυχία, ενώ αυτός έχει!

Η αντιπαράθεση πήρε από την μεριά του κ. Σουσούδη έντονα προσωπικό χαρακτήρα όταν στην  αρχή της δεύτερης πράξης του θεάτρου του παράλογου που έχει στήσει η αντιπολίτευση στο ΔΣ της Άνδρου ο Γ. Γιαννίσης δήλωσε στον πρόεδρο «πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υβριστικό τρόπο του κ. Σουσούδη αποχωρεί»… Ο κ. Σουσούδης σχεδόν εξέμανει εναντίον του Γιαννίση. Κι άρχισε να μιλά για πτυχία δημόσιας διοίκησης και άλλα τέτοια ευτράπελα και ακραία. Κάπου εκεί ο αντιδήμαρχος Δ. Τηνιακός σηκώθηκε και είπε κι αυτός πως αποχωρεί από το συμβούλιο μετά τους χλευασμούς του κ. Σουσούδη...

Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016: ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ...

Απότυχε και εκδιώχθηκε από ΓΓ του ΥΠΕΣ. Είναι υπόδικος για 101 θανάτους. Και σήμερα κάνει τον τιμητή στο ΔΣ της Άνδρου!...

Μετά από αυτό το σόου Σουσούδη ξεκίνησαν οι ορκωτοί και οι λογιστές την εισήγηση για τον ισολογισμό του 2016.  Από την εισήγηση να επισημάνουμε τους επαίνους για το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα του Δήμου της Χώρας, που εισήγαγε και νοικοκύρεψε τον τότε Δήμο ο Δ. Γιαννίσης. Τον οποίο ο εντελώς ανεπαρκής πολιτικά και διοικητικά Θ. Σουσούδης νωρίτερα χλεύαζε σκαιότατα…

Στην συνέχεια ο Σ. Τσαούσης, αφού συνεχάρη θερμά λογιστές και ορκωτούς μίλησε αρκετή ώρα για διάφορα τεχνικά στοιχεία θέλοντας να πείσει πως είναι κι αυτός είναι λογιστής. Κάτι που το κατάφερε. Όμως, μετά τόσα παινέματα για τον ισολογισμό του 2016 άφησε άφωνους λογιστές και ορκωτούς ψηφίζοντας… λευκό! Λογιστής μπορεί να είναι ο κ. Τσαούσης σχέση όμως με την πολιτική δεν έχει. Μόνο σχέσεις και υποσχέσεις προς τον κ. Καπάκη εκπληρώνει όπως φαίνεται..

Ακολούθησε ο κ. Σουσούδης που παίνεψε υπέρμετρα τον καθυστερημένο ισολογισμό του και τον εαυτό του. Και τι δεν είπε για το πλεόνασμα κάποιων χιλιάδων ευρώ που πέτυχε ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών, αλλά για το έλλειμμα έργου δεν είπε τίποτα. Τον τάπωσε με μια απλοϊκή ερώτηση ο η κ. Τ. Μπιθικώτση ρωτώντας: «μα είχατε τόσα χρήματα στην άκρη και εμείς βρήκαμε μόνο χρέη προς όλους;»

Μετά ήρθε η ώρα του Γιάννη Καπάκη. Ανεμοστρόβιλος ο Καπάκης, ενώ μιλούσαν για τον ισολογισμό του 2016 αναφέρθηκε στις ανεμογεννήτριες του 2021!!! Του υπενθύμισε ο κ. Μπάλλας πως άλλο ήταν το θέμα της συζήτησης, αλλά ο κ. Καπάκης συνέχισε ακατάληπτος και απτόητος…

Στο τέλος της συνεδρίασης ο μέχρι τότε στωικός δήμαρχος σήκωσε το γάντι του επιθετικού διδύμου Καπάκη-Σουσούδη. Ρώτησε τον κ. Σουσούδη τι σημαίνει ανάπτυξη;» Ο κ. Σουσούδης μπερδεύτηκε εντελώς γιατί η ερώτηση ήταν «εκτός ύλης» και απάντησε πως: «ανάπτυξη είναι ότι λέει η λέξη»! Ο Δ. Λοτσάρης του εξήγησε πως ανάπτυξη κατ’ αυτόν δεν είναι οι αριθμοί ή τα τεχνητά λογιστικά πλεονάσματα, αλλά το κοινωνικό έργο και οι υποδομές που παράγει και δημιουργεί ένα Δήμος. Και από τέτοιο δεν έκανε τίποτα. Στη συνέχεια ο δήμαρχος απευθύνθηκε στον κ. Καπάκη λέγοντας του: «αντί να μιλάς για τον ισολογισμό πήγες στις ανεμογεννήτριες καταφερόμενος εναντίον μου. Εγώ από τις ανεμογεννήτριες που βρήκα κοιτώ να πάρω το μάξιμουμ των αντισταθμιστικών. Και το ελικόπτερο που ήρθε στο νησί είναι ένα δείγμα».

Στο σημείο αυτό ο Καπάκης εκτροχιάστηκε. Φωνάζοντας σαν σε διαδήλωση αγανακτισμένων έλεγε, έλεγε, έλεγε… Και τι δεν έλεγε. Τα βίντεο υπάρχουν κι όποιος αντέχει ας τα δει… Αρκεί να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος Λ. Μπάλλας αδυνατώντας να ακουστεί του φώναξε οργισμένος: «Μα πόσο Καπάκης μπορείς να γίνεις ρε Καπάκη;»

Η ψηφοφορία ήταν μια μικρή έκπληξη για τους κομπασμούς του Θ. Σουσούδη. Ο ισολογισμός του 2016 απορρίφθηκε με 8 λευκά και 5 θετικά. Και ο Δήμος συνεχίζει τώρα και για τον ανύπαρκτο ισολογισμό του 2017!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ & ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ...

 

Ασπονδοι αντίπαλοι το 2016 τότε που διοικούσαν και οι δυό. Ο κ. Σουσούδης την Άνδρο. Ο κ. Καπάκης την Πολιτική Προστασία της Ελλάδος. Απέτυχαν πλήρως και οι δύο. "Συμπαίκτες" σήμερα στο ΔΣ της Άνδρου...

Το μπαράζ έργων της σημερινής διοίκησης έχει επιφέρει πλήρη σύγχυση σε μια αλλοπρόσαλλη αντιπολίτευση που βρίσκεται στρυμωγμένη από την ίδια την ακραία τακτική της. Ήταν αναμενόμενο πως ο στρυμωγμένος στα σχοινιά λόγω ανεπάρκειας κ. Σουσούδης και ο πεσμένος στο καναβάτσο υπόδικος κ. Καπάκης θα αντιδρούσαν στο πρώτο συμβούλιο της νέας χρονιάς.

Ότι θα έκαναν το συμβούλιο «ροντέο» - για να θυμηθούμε μια «ιστορική φράση» του Σ. Τσαούση - δεν το περιμέναμε. Η όλη κατάσταση θα ήταν για γέλια αν όλα αυτά δεν αφορούσαν έναν πρώην δήμαρχο κι έναν πρώην ΓΓ του ΥΠΕΣ!!! Δυστυχώς οι κ. Σουσούδης-Καπάκης αποτελούν τυπικά δείγματα παλαιοκομματικής νοοτροπίας και χαμηλής πολιτικής κουλτούρας διαλύοντας με την πλειοψηφία της απλής και καταστροφικής αναλογικής - με την οποία εξελέγησαν - το σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ευτυχώς ο Δήμος λειτουργεί μέσω του δημάρχου και της Οικονομικής Επιτροπής. Και ευτυχέστερο πως οι επερχόμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο και στη διοίκηση των Δήμων θα αφήσουν πίσω τέτοιες απίστευτες καταστάσεις…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή τα παραπάνω μπορεί να θεωρηθούν υπερβολικά προσθέτουμε τα link του βίντεο που ανέβασε ο Δήμος Άνδρου. Όποιος θέλει βλέπει. (1) https://youtu.be/a-tJ5k18VZQ  (2) https://youtu.be/5QL-6bbYPhg Και θα επανέλθουμε με ένα συνοπτικό βίντεο με τις ακρότητες του Θ. Σουσούδη, τις φωνές του "τιμητή" Γ. Καπάκη και την κατάντια της αντιπολίτευσης. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν καταλαβατε εννουσα οτι τα νεοεκλεγεντα ατομα κυριως απο την παραταξη του κυριου Λοτσαρη , προσπαθουν να σταθουν με αξιοπρεπεια αναμεσα στους δεινοσαυρους που εχουν επανεκλεγει πλειστες φορες χωρις αποτελεσματα και συνεχιζουν να ταλανιζουν τον τοπο. Εκεινοι που μιλουν σε ενα ΔΣ με αγριοφωναρες χωρις επιχειρηματα και χωρις ουσια ,με πτυχια ή χωρις ειναι οτι εχουν να καλυψουν τις παλιες τους αμαρτιες . Και θα επανελθω οτι το σημερινο συμβουλιο πρεπει να αλλαξει απο προσωπα κατα 70% τουλαχιστον για να αλλαξουν συμπεριφορα και οι εναπομεινατες ,προσωπα που θα αγαπουν το νησι και οχι την θεση . Αυτο για να συμβει ομως προυποθετει αλλαγη στο πως ψηφιζουμε και πως συμπληρωνονται τα ψηφοδελτια απο τους αρχηγους .

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλήθεια, πρέπει να δουν όλοι τα βίντεο των τελευταίων συμβουλίων για να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι Σουσουδοκαπάκηδες να μην προχωρήσει τίποτα ο Λοτσάρης και το μίσος που τρέφουν απέναντι στην ανάπτυξη του νησιού. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Αφού δεν το κάνουν οι ίδιοι, να μην γίνει τίποτα στο νησί, ας βουλιάξει. Παράδειγμα η λυσσαλέα αντίδραση στη δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού σε συνεργασία με άλλα νησιά. Σε όλη την ελλάδα οι δήμοι τρέχουν να προλάβουν να στήσουν αυτούς τους οργανισμούς γιατί ξέρουν οτι μόνο έτσι θα πάρουν χρήματα στο επόμενο εσπα. Δυστυχώς το νησί μας θα μείνει απέξω γιατί έτσι θέλουν οι Σουσουδοκαπάκηδες. Κρίμα στην Ανδρο. Συνεχίζουν την καταστροφή ακόμα και τώρα που δεν έχουν θέσεις ευθύνης.

This comment was minimized by the moderator on the site

ενώ του Σουσούδη και του καπάκι είναι άλογα που αυγατίζουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανεξάρτητα για το δίδυμο Σουσουδη-Καπακη και τον τρόπο ή και το έργο που επιτελεστηκε κατά την προηγούμενη δημαρχία, έχουμε μπουχτίσει από την κριτική που τους κάνετε. Μονίμως γίνονται αναφορές στον Σουσουδη για τον τρόπο που έδρασε ως δήμαρχος. Και εγώ πιστεύω ότι έκανε λάθη ίσως συμπεριφοράς δεν εξετάζω σε άλλους τομείς. Παλαιότερα και ο Γιαννίσης λόγω συμπεριφοράς έχασε και αυτός την δημαρχία για δεύτερη φορά. Εσείς κε διαχειριστή κάνατε τις δημόσιες σχέσεις του Σουσουδη και για κάποιο λόγο τα σπασατε. Μήπως είναι και λόγος που τον κατηγορείς.
Ο Καπακης σίγουρα έχει τα θέματα του, αλλά για το Μάτι περιμένει εκδίκαση της υπόθεσης. Η αστυνομία το έριξε αλλου το φταίξιμο. Για μένα ο Καπακης ένας κρίκος στην αλυσίδα ήταν και ανάλογα θα δικαστεί. Άποψη μου είναι ότι οι συνεχείς αναφορές που του κάνετε για το Μάτι είναι χτυπήματα κάτω από την ζώνη, ανανδρα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
1. Αν δεν σας αρέσει το ΕΝ ΑΝΔΡΩ γιατί το διαβάζετε και στεναχωριέστε; Ασκουμε εδώ και 6 χρόνια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στο ανύπαρκτο έργο του κ. Σουσούδη που συνεχιζει να το προβάλει καθημερινά αλλά κανείς δεν το βλεπει. Έφτασε στο σημειο να θεωρεί έργα του τα έργα των επομένων. Δεν είναι λοιπόν θέμα συμπεριφοράς του είναι θέμα πολιτικής ανυπαρξίας του τα μη έργα του. Αυτά σχολιάζουμε. Αν σας στενοχωρεί η κριτική λυπούμαστε αλλά το σάιτ αυτό είναι.
2. Για τον Καπάκη μάλλον δεν ξέρετε πως έχει ήδη παραπεμφθεί για βαρύ πλημμέλημα και ζητείται από τον ανακριτή να γίνει κακούργημα. Δεν ήταν ένας κρίκος ήταν ο επικεφαλής των κρίκων. Και δεν είναι χτύπημα κάτω από την μέση για ένα που παραπέμπετε να του λένε πως παραπέμφθηκε. Ολα τα άλλα που γραφετε δεν ξέρουμε που τα βρηκατε. Αν σας στεναχωρεί και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ στις απαράδεκτες θέσεις του - επί 6ετία - τις οποίες σχολιάζουμε μπορείτε να βρείτε καταφύγιο στο επίσημο σάιτ του κ. Καπάκη. Μπορεί να το διαβάζουν ελάχιστοι αλλά θα νοιώσετε αντιπολιτευτική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή που αναζητάτε στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ.
3. Πόσα χρόνια έχετε να διαβάσετε τον ΕΝ ΑΝΔΡΩ; Πράγματι στηρίξαμε ως νέο υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Σουσούδη το 2014. Αλλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑΜΕ εμείς και το 23% που δεν τον ψήφισε (πήγε από 60% στο 37%) από την ανυπαρξία του έργου του. Και τον κρίναμε γι' αυτό. Δεν τα σπάσαμε λοιπόν. Αντιθέτως ο κ. Σουσούδης κόντεψε να σπάσει όλη την Άνδρο. Προφανώς η επι πολλά χρόνια απουσία σας από το νησί σας εμπόδισε να πάρετε είδηση πως απέτυχε ο πρώην δήμαρχος.

Χαιρόμαστε για την κριτική σας. Μάς έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσουμε σε εσάς ένα απόδημο τέκνο της Άνδρου, αλλά και σε άλλους που έχουν αντίστοιχες απορίες. Μετά ταυτα αν θέλετε μας διαβάζετε. Αν θέλετε όχι. Είναι δική σας επιλογή. Το τι γράφουμε όμως είναι δική μας επιλογή...
Την καληνύχτα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πιο ροντεο ; Εκτος απο 2-3 καινουργιους του Λοτσαρη ολοι κατι παλιαλογα που σερναν καρα ειναι

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακούγετε στο βίντεο ότι ο Μπακελας λέει μαλακά οχι απευθηνομενος στο Μπαλλα αλλά λέγοντας μαλακά δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε, από αγανάκτηση.
............
Επίσης ο Τηνιακος και ο Γιαννισης που είναι τόσο ευεσθητοι γιατί δεν αποχώρησαν όταν ο Δήμαρχος έβριζε την Μαμαη σε άλλο ΔΣ?
Βέβαια ο Γιαννισης έφυγε γιατί το πλοίο έφτασε Ραφήνα και όχι για όσα γραφετε
.............
Το ότι δεν θα ξέρετε τι θα πληρώσετε κάποια στιγμή από αγωγές, το έχετε σκεφτεί?
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
1. Μαλακά-μαλακά φίλε μου. Πιο μαλακά δεν γίνεται.
2. Τι χαριτωμένο κι αυτό "ο Γιαννισης έφυγε γιατί έφτασε Ραφήνα¨. Μα τόσο άσχετη είστε; Πόσα χρόνια έχετε να έρθετε Άνδρο. Τουλάχιστον 15. Γιατί από το 2017 ο Θεολόγος στις 18:10 ταξιδεύει πάντα για Άνδρο κι είναι μεσοπέλαγα κι έχει άλλη μιάμιση ώρα για Άνδρο. Τόσο άσχετη λοιπόν...
3. Ποιες αγωγές κυρία μου. Είστε τόσο εκτός από ψεύτρα και πολιτικά άσχετη και νομικά απαράδεκτη...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί ο συνέταιρος του Σουσουδη Γ Καπακης δεν ψήφισε τον Ισολογισμό του 2016;

This comment was minimized by the moderator on the site

τελικά δεν είναι σαφές? καταψηφίστηκε εκ νεου η συμμετοχή στην αναπτυξιακή? ήταν απλώς ενημέρωση?
θα συμπορευτεί με τα άλλα νησιά που έχουν αρκετά κοινά συμφέροντα ή θα παραμείνει εκτός, αυτόνομη κλπ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ήταν ενημέρωση. Θα έρθει για ψηφιση προσεχώς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλή κομπλεξίλα κρύβεις ονειροπαρμένε, έτσι για να πηγαίνει ασορτί με την ξινίλα της αυτού μεγαλειότης . Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά, χρόνια τώρα. Όπως και τα πτυχία δεν κάνουν τους δημάρχους. Χώνεψέ το, ότι η ήττα σου βγήκε από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια του ταπεινού πλην αξιοπρεπέστατου ταβερνιάρη - όπως τον χλευάζεις - και από τα έργα και την ντομπροσύνη των "χωρίς πτυχίο" όπως κοροϊδεύεις, Ανάθεμα αν τα πτυχία που κοκορεύεσαι, σε έμαθαν τι πάει να πει ήθος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πλειοψηφία Σουσουδη Καπακη ειναι επαρκής για να κόψει τον Αναπτυξιακό Οργανισμό αλλά δεν ειναι για να ψηφίσει τον Ισολογισμό του 2016. Πίστεψαν οτι τα συνήθη υποζύγια θα ψήφιζαν και την κάνανε

Περισσότερα