«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

 

Φωτογραφία αρχείου 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Μαζί για την Άνδρο" του δημάρχου Δημήτρη Λοτσάρη - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ"

Είναι θλιβερή και συνάμα αξιοπρόσεχτη κ. Σουσούδη η απόλυτη πειθαρχία σας στις «άνωθεν» εντολές της ομάδας Καπάκη στην οποία με θρησκευτική ευλάβεια πειθαρχείτε. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο με την ομάδα Καπάκη απομονώνετε λέξεις και φράσεις, κόβετε και ράβετε βιντεάκια, προσπαθώντας να λοιδορήσετε ανθρώπους, απλά για να βρίσκεστε στην επικαιρότητα.  

Δεν σας φτάνουν οι αγωγές σε Μέσα Ενημέρωσης και σε πολιτικούς σας αντιπάλους. Αγωνιάτε να λέτε οτιδήποτε σας φανεί χρήσιμο για να μη ξεχαστείτε εντελώς, αντιλαμβανόμενος την πολίτική σας ανεπάρκειά και την αδυναμία σας να εκφράσετε ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο.  

Βίντεο από την κοινή πορεία των Καπάκη-Σουσούδη διανθισμένο με ρητορική της εποχής του εμφυλίου πολέμου από τον κ. Σουσούδη!...

Δέχεστε ως συνομιλητές και φερέφωνά σας όλα τα τρόλ του διαδικτύου που τώρα βρίσκουν ως μεμπτό το γεγονός ότι η σύζυγος του Δημάρχου εργάζεται στην Αθήνα και ο ίδιος  ως εκ τούτου στερείται χρόνο με την οικογένεια του. Δεν αναρωτήθηκε όμως κανένας σας πόσο δύσκολο είναι αυτό για τον Δήμαρχο.

Αναφέρεστε στην επί αμοιβή εργασία σας στο Κέντρο Υγείας Άνδρου σαν να είναι ανιδιοτελής προσφορά. Ξεχνάτε όμως ότι στην περσινή θεομηνία, αν και είχε ανακοινωθεί μέρες πριν, εσείς επιλέξατε να ταξιδέψετε στην Αθήνα όπου μείνατε αποκλεισμένος στερώντας το νησί από τον μοναδικό ορθοπεδικό ιατρό του. 

Κατά την θητεία σας δε ως Δήμαρχος - επί 5 ολόκληρα χρόνια- ούτε μία δράση, ούτε ένα έργο από την πλευρά του Δήμου δεν έγινε στο Κ.Υ. ΆΝΔΡΟΥ, τότε που ως Δήμαρχος είχατε την δυνατότητα να το στηρίξετε. 

Ασχολείστε με το Κ.Υ.Α. μόνο κατά την περίοδο ορισμού νέου επιστημονικού διευθυντή οπότε απευθύνεστε σε  όλα τα πολιτικά - κυβερνητικά γραφεία για να διεκδικήσετε την θέση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με κάτι μόνο εάν σας αφορά προσωπικά. 

Καταλαβαίνουμε κ Σουσούδη το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει εσείς  και η ομάδα Καπάκη που χαράζει την πολιτική που ακολουθείτε σαν συνασπισμένη αντιπολίτευση.  

Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Το νησί έχει ανάγκη από αντιπολίτευση με προτάσεις και σχέδιο που να συμβάλει στην καθημερινότητα και στην πρόοδο της Άνδρου 

Τα fake news δεν βοηθούν. Το να κάνετε ότι ξεχνάτε την αλήθεια δεν σημαίνει ότι αυτή δεν υπάρχει!! 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΕΓΡΑΨΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ
΄"ΑΛΛΟ" ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!