Πυροβολήθηκε αμάξι στο Μπατσί !!!

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Ξυπνώντας το πρωί της Δευτέρας 9/9 πήγα να πάρω το αμάξι μου και το βρήκα χτυπημένο από πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του και στο δεξί παράθυρο. Αυτό πρώτη φορά συμβαίνει στο νησί. Όπως όφειλα πήγα στην αστυνομία έκανα μήνυση κατά αγνώστων. Και στην αστυνομία ήταν έκπληκτοι με το συμβάν. Προσπάθησαν να εξηγήσουν το πως και το γιατί ρωτώντας με. Τους είπα ότι μπορούσα να πω. Τώρα μένει να το διερευνήσουν. 

Οι υποθέσεις που συζητήθηκαν είναι δύο. Είτε κάποιος με αεροβόλο πυροβόλησε. Είτε κάποιος πυροβόλησε στον αέρα - πολύ πιο πιθανό σύμφωνα με την φορά των βλημάτων - με κυνηγετικό όπλο με σκάγια. Τα σκάγια πέφτοντας από ψηλά χτύπησαν το αμάξι. Δεν ξέρω τι ισχύει. Πάντως η αστυνομία όπως είπε είχε ειδοποιηθεί την προηγούμενη για πυροβολισμούς σε γάμο που έγινε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή.

Γιάννης Ζήσης

Μπατσί - Άνδρος

ΥΓ. Το μπαρ Chile κλείνει αυτό το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη με closing party. Όμως ενημερώσω τους αγαπημένους φίλους ότι κι αυτό το χειμώνα θα είμαστε ανοιχτά. Όπως και κάθε χειμώνα άλλωστε.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν είναι δυνατόν... Αν ισχύει η εκδοχή του γάμου θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει τον οποιοδήποτε... Καλό είναι να μας κρατάτε ενήμερους για το συγκεκριμένο θέμα!