Γιατί δεν υπάρχει το σχολικό δρομολόγιο ΣΥΝΕΤΙ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ - ΧΩΡΑ;

 

Τα Λειβάδια και στο βάθος η Χώρα όπου και το σχολείο

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Τα σχολεία έχουν ξεκινήσει, αλλά δεν υπάρχει το δρομολόγιο ΧΩΡΑ - ΛΙΒΑΔΙΑ-ΣΥΝΕΤΙ- ΛΙΒΑΔΙΑ- ΧΩΡΑ με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε οι ίδιοι να πηγαίνουμε το παιδί μας από τα Λιβάδια στο σχολείο με ότι αυτό συνεπάγεται! Εν τω μεταξύ το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του Συνετίου αφού το  δρομολόγιο είναι το ίδιο.

Είναι  πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει μιας και  μέχρι πέρσι όλα δούλευαν σωστά από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σχολεία όσον αφορά τη μετακίνηση των μαθητών στα δύο αυτά χωριά!!! Είναι αδιανόητο  το 2024  να μη λαμβάνονται οι στοιχειώδεις ενέργειες από τους ιθύνοντες (Επαρχείο-Περιφέρεια) έτσι ώστε να υπάρχει η εύρυθμη μετακίνηση των μαθητών από την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα  και Άνδρος δεν είναι μόνο η Χώρα, το Κορθι , το Γαυριο αλλά και τα χωριά της!

Γονέας παιδιού

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά, μεχρι να ξυπνήσει η νεα Επαρχος και να παρει χαμπάρι...θα εχει μεσοκοπισει η σχολικη χρονια. Παρτε την κανα τηλεφωνο παιδια, να σας τα λύσει ολα

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάει κάτι καλά στην παιδεία για να πάει κι αυτό;
Μην παραξενεύεστε όμως, ήταν όλα γνωστά πριν από τις εκλογές και απλώς το κυβερνών κόμμα ακολουθεί το πρόγραμμά του. Το δρομολόγιο του Συνετίου είναι μονάχα μιά πολύ μικρή υπενθύμιση για το πού πάει το πράγμα σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα.