"Προσεχώς νερό" ή το μεσημέρι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο Νειμποριό…

 

Γεμάτος κόσμο ο Νειμποριός στις 16 Αυγούστου, αλλά άδειος από νερό, λόγω βλάβης/διαρροής στο δίκτυο. Μέχρι το μεσημέρι ο υπεύθυνος του Δήμου λέει θα έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση... (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω)

Σήμερα το πρωί 16/8 ο Νειμποριός ξύπνησε χωρίς νερό. Η διαρροή από βλάβη στο δίκτυο ανήμερα Δεκαπενταύγουστο για την οποία γράφαμε εντοπίστηκε κοντά στο γεφύρι του Νειμποριού. Όλα τα ενοικιαζόμενα του Συνοικισμού και του Νειμποριού έμειναν χωρίς νερό.

Κι αυτό γιατί ο Δήμος έκοψε το νερό στις 9:00 για να κάνει εργασίες για την διαρροή που εντοπίστηκε χτες. Ήδη τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Μέχρι 12:30 αναμένεται η αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

Στο Εν Άνδρω λάβαμε τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας και ένα επώνυμο σημείωμα του αγανακτισμένου επιχειρηματία από τον Νειμποριό που γράφει:

«Πολύ καλές προσπάθειες. Με τις συνεχείς διακοπές του νερού και την ολονύκτιο ηχορύπανση του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου θα φύγουν όλοι οι επισκέπτες από την Χώρα και τον Νειμποριό. Κι έτσι δεν θα μας ενοχλεί κανένας. Σας ευχαριστώ πολύ Γιάννης Στυλιανός…»

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet