Διακομίστηκε και χειρουργήθηκε ο 15χρονος. Θετικός στο αλκοτέστ ο χειριστής του ταχύπλοού που τον τραυμάτισε...

 

Το στρατιωτικό ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο της Άνδρου περιμένει για την αερομεταφορά του νεαρού... 

Στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας 8/8 στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της Άνδρου για να παραλάβει 15χρόνο που τραυματίστηκε νωρίτερα στο Κόρθι από ταχύπλοο. Το ελικόπτερο απογειώθηκε για Αθήνα στις 12:15 μετά τα μεσάνυχτα με τον τραυματία νεαρό και την μητέρα του. Με το ελικόπτερο ήρθε γιατρός και διασώστης και πήγε στο Κέντρο Υγείας όπου είχε μεταφερθεί το παιδί για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί παρέμειναν επί μιάμιση ώρα ετοιμάζοντας τον τραυματία για την διακομιδή. 

Ο νεαρός που είναι από το Κόρθι μαζί με φίλο του - επίσης από το Κορθι - έκαναν ψαροντούφεκο μόλις 20 μέτρα από την ακτή προς της Γριάς το Πήδημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες τα παιδιά είχαν τις απαραίτητες σημαδούρες που προφανώς ο 33χρονος χειριστής - που είναι ανδριώτης παραθεριστής - τις αγνόησε. Τα παιδιά του έγνεφαν μάλιστα από μακριά βλέποντας τον να έρχεται, όπως λέχθηκε. Όμως ο χειριστής του ταχύπλοου δεν τα είδε.

Την τελευταία στιγμή το ένα από τα δύο παιδιά κατάλαβε τον κίνδυνο και βούτηξε τραβώντας και το άλλο παιδί προς τον βυθό για να αποφύγουν το σκάφος. Όμως η καρίνα του σκάφους χτύπησε το δεύτερο παιδί στο αριστερό χέρι. Ο χειριστής του σκάφους είχε και την οικογένεια του μαζί. Γύρισε πήρε το τραυματισμένο παιδί και το μετέφερε στο Κόρθι.  Συνελήφθη μετά από αυτό. Του έγινε αλκοτέστ και βρέθηκε με αλκοόλ πάνω του επιτρεπόμενου. Το παιδί χειρουργήθηκε στο αριστερό χέρι στο νοσοκομείο ΚΑΤ και πάει καλύτερα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τραυματίζει!!!!!!!!! Ααααααχαχαχαχαζαχαχα!!!!!!!