ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ: Αυτορρύθμιση για καλύτερη απόδοση στη γραμμή Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου

 

Στο πλοίo Andros Queen τελέστηκε την Πέμπτη 4/4 αγιασμός με την ευκαιρία της ενάρξεως της σεζόν από τον ιερέα Μακροταντάλου πατέρα Παναγιώτη Μανιδάκη. Παραβρέθηκαν ο πλοίαρχος, οι αξιωματικοί, ο νυν και ο πρώην δήμαρχος, καθώς και ο πρώην έπαρχος και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Μαλταμπές. Σχολιάζοντας την ομήγυρη, αλλά και τις εξελίξεις, ο καπετάν Θανάσης Χαλάς συμπέρανε: "Τα πλοία μάς ενώνουν..."

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στη γραμμή Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου σύμφωνα με το ακτοπλοϊκό ρεπορτάζ του Εν Άνδρω:

  1. Οι δύο εταιρείες της γραμμής μας (Golden Star & Fast Ferries) βρήκαν τρόπο να αυτορρυθμισθούν σε επίπεδο δρομολογίων παρέχοντας πλέον πολύ πιο συντονισμένη εξυπηρέτηση στους νησιώτες και στους επισκέπτες της εποχής. Κάτι που προβλέπεται να συνεχιστεί και το καλοκαίρι, που σημαίνει πως θα έχουμε πιο ορθολογικά και συντονισμένα δρομολόγια.
  2. Στα πλαίσια αυτής της αυτορρύθμισης το Andros Queen θα αντικαθιστά μέχρι τις 21 Απριλίου το Fast Ferries Andros στο πρωινό δρομολόγιο του κάνοντας συνάμα και το απογευματινό δρομολόγιο του μεταθέτοντας το χρονικά. Το πρωινό δρομολόγιο του Andros Queen τροποποιείται και θα πηγαίνει μόνο Τήνο-Μύκονο. Την Άνδρο το πρωί θα την καλύπτει το
  3. Το Fast Ferries Andros νοικιάστηκε από την μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star για να καλύψει μέχρι 21 Απριλίου τη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος. Η προτίμηση της μεγάλης ακτοπλοϊκής στα πλοία της γραμμής μας δείχνει πως αυτά είναι αξιόπλοα και υψηλής ασφάλειας.
  4. Τα τρία πλοία που είναι σήμερα στη γραμμή μας έχουν επάρκεια χώρων σε γκαράζ και σε θέσεις επιβατών αυτή την εποχή για να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. Να λάβουμε υπόψη μας πως από την 21η Απριλίου θα μπει στη γραμμή και το Αικατερίνη που θα καλύψει το δρομολόγιο Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κανένα δρομολόγιο από Άνδρο για Σύρο υπάρχει περίπτωση να δούμε;;;;;;;;;;;;;;;;