Η πρώτη ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα!

Από τον ανδριώτη Γιάννη Δαφνιωτίδη λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση για την πρώτη ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε με την έγκριση και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του υπουργείου Ναυτιλίας της Μάλτας (Transport Malta - Maritime) - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Η πρώτη ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα. 

Γίνε Πλοίαρχος ή Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού, ή Κυβερνήτης  Master on Yachts με το κύρος και την έγκριση της Μάλτας.

Όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δύο καλύτεροι, τότε η επιτυχία είναι πάντα εγγυημένη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της ναυτιλίας, με την Ελλάδα και τη Μάλτα να συνεργάζονται και να παρέχουν άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα, τριετούς διάρκειας, για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον χώρο της Διεθνούς Εμπορικής Ναυτιλίας.

Τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από την Transport Malta - Maritime, σύμφωνα με τα πρότυπα που επιβάλλονται από τον ΙΜΟ (International Maritime Organization) και την STCW (Standards of Training Certification and Watchkeeping).

Και παρέχουν:

  • Δίπλωμα Ανθυποπλοιάρχου, 2 nd Mate Unlimited COC, issued by Transport Malta
  • Δίπλωμα 3 ου Μηχανικού, 3rd Engineer Unlimited COC, issued by Transport Malta
  • Το πρώτο μέρος των προγραμμάτων αποτελείται από διετή εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει θεωρία, αλλά και πρακτική σε προσομοιωτές, μηχανουργεία καθώς             και σε εγκεκριμένες ναυτιλιακές εγκαταστάσεις εκτός κολεγίου.
  • Το δεύτερο μέρος αφορά θαλάσσια υπηρεσία, 12μηνης διάρκειας, σε εμπορικό πλοίο, το οποίο εκτελεί πλόες εξωτερικού.

Οι σπουδαστές ως Δόκιμοι Πλοίαρχοι ή Δόκιμοι Μηχανής εφαρμόζουν στην πράξη τη θεωρητική τους κατάρτιση.

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Πλοιάρχων και Μηχανικών της Εμπορικής Ναυτιλίας, έχουν αμέσως τη δυνατότητα να εργαστούν ως Ανθυποπλοίαρχοι ή 3οι Μηχανικοί ,σε πλοία με ευρωπαϊκή σημαία, καθώς και σε πλοία που η σημαία τους ανήκει στη λευκή λίστα του IMO.

Η Ακαδημία  παρέχει δυνατότητα αναβάθμισης διπλωμάτων σε Δίπλωμα Υποπλοιάρχου, Πλοιάρχου, 2ου Μηχανικού, 1ου Μηχανικού.

ΥΑCHTING  Academy “Master on Yachts”. Διπλώματα  Διακυβέρνησης  Σκαφών  Αναψυχής 

Σε εκείνους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε επαγγελματικά σκάφη αναψυχής και να χτίσουν καριέρα σε διεθνές περιβάλλον (διακυβέρνηση Super Yachts), η Ακαδημία προσφέρει:

Ευρωπαϊκά Κυβερνητικά Διπλώματα (Master on Yachts), issued by Transport  Malta.

Τα προγράμματα  περιλαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση πλοήγησης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του City  Unity College στην Αθήνα, Θησέως 15 – 17, Σύνταγμα ΤΚ: 105 62,

Τηλ. 211 7109150, 210 3243222

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.cityu.gr

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet