Θοδωρής Κολυδάς: Φρούδες ελπίδες για βροχές και χιόνια

O καιρός μέχρι το Σάββατο. Κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους. Όμως όπως γράφει ο ανδριώτης μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς δεν υπάρχει ένδειξη για βροχές στην Ελλάδα.

Τους «καλοχειμωνάκηδες» προσγείωσε για μια ακόμη φορά ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος μία μέρα μετά την ανάρτηση που σημείωνε ότι στην Ελλάδα δεν χιόνισε ποτέ καλοκαίρι, επανήλθε γράφοντας: «Φρούδες οι ελπίδες για βροχές και χιόνια». Όπως σημειώνει, θα υπάρξει πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες, αλλά... μέχρι εκεί. 

Συγκεκριμένα με νέα του ανάρτηση ο κ. Κολυδάς τονίσει πως η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 5 με 6 βαθμούς τις επόμενες ημέρες και οι ενισχυμένοι βοριάδες την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Αιγαίο θα αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού.

«Οι βροχές πολύ λίγες και τα χιόνια για τα οποία αναφερόμαστε μόλις χθες, σχεδόν ανύπαρκτα, ακόμη και στο Καϊμάκτσαλαν, καθώς απουσιάζει ο πολυπότητος υετός και γι' αυτό θα σημειωθούν μόνο στις κορυφές των βουνών (πάνω από τα 2.000μ)». πρόσθεσε.

Ο κ. Κολυδάς λοιπόν διαψεύδει τις προβλέψεις για χιόνια μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς όπως εξηγεί απουσιάζει ο πολυπόθητος υετός και γι' αυτό θα σημειωθούν μόνο στις κορυφές των βουνών».

ΠΗΓΗ: CNN GREECE

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet