ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ: Τα ερωτήματα για την λειτουργία του και τον κ. Σουσούδη παραμένουν...

  

(Υπήρξε όπως φαίνεται απάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας τόσο για τις δυσλειτουργίες του όσο και για την διήμερη απουσία του ορθοπεδικού κ. Σουσούδη σε σοβαρό περιστατικό της ειδικότητας του. Η απάντηση, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας εκ μέρους της διοίκησης, δεν εστάλη στο Εν Άνδρω, που δημοσίευσε την αρχική επώνυμη διαμαρτυρία της ασθενούς, αλλά και την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης. Τόσο σοβαρά όπως φαίνεται εξέλαβε η διοίκηση την καταγγελία. Στην απάντηση της διοίκησης απαντά εκ νέου ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ και με νέα δική του νέα ανακοίνωση θέτοντας τα ίδια ερωτήματα που όπως φαίνεται δεν απαντήθηκαν - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 
Παρά την μακροσκελή απάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας, τα αρχικά ερωτήματα παραμένουν τα ίδια και αναπάντητα και η κοινωνία της Άνδρου ρωτάει:

1. Γιατί σε ένα ορθοπεδικό περιστατικό δεν εμφανίστηκε στο Κ.Υ. ο ορθοπεδικός κ. Σουσούδης ο οποίος βρίσκονταν μερικά μέτρα μακριά;

2. Γιατί δεν λειτουργεί το ακτινολογικό την Κυριακή, έστω και για έκτακτο περιστατικό;

3. Γιατί δεν λειτουργεί το 2ο ασθενοφόρο του Κ.Υ.;

Είναι δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι κάνουν το καλύτερο δυνατό και κανείς δεν μίλησε γι αυτούς. Την ίδια στιγμή όμως οι Ανδριώτες δικαιούνται απαντήσεις επί συγκεκριμένων ερωτημάτων που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα απαντήσει κανείς τελικώς ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει στο ΚΥ;;;;ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;;Να σηκώσει ......το χέρι του ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ όχι αντιπολιτευτικές κορώνες....Τι λένε οι διατάξεις;;;;Η διοίκηση του ΚΥ ας ενημερώσει προς αποφυγή αυτών που ακούγονται και γίνονται

This comment was minimized by the moderator on the site

Η απάντηση της διοικούσας επιτροπής συνοψίζεται στα εξής:
* Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.
* Κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.
* Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
* Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.