ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ σχετικά με πέργκολα στο Γαύριο

Ανοικτή επιστολή

Θέμα: Διευκρίνιση σχετικά με καταγγελία σε κατάστημα για πέργκολα 

Αγαπητοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Γαυρίου, 

Με αφορμή τις φήμες και τα σχόλια που κυκλοφορούν, αναφορικά με την καταγγελία που φέρεται να έχω κάνει σε κατάστημα για την κατασκευή πέργκολας, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: 

Έλαβα πολλά παράπονα από κατοίκους της περιοχής σχετικά με την τοποθέτηση πέργκολας σε συγκεκριμένο κατάστημα. Οι ανησυχίες δεν αφορούσαν την ίδια την πέργκολα, αλλά τα υλικά κατασκευής της και τις προδιαγραφές που επιβάλλονται από τους κανονισμούς της νησιωτικής περιοχής μας. 

Την επόμενη μέρα, επισκέφτηκα το κατάστημα για να διαπιστώσω αν η κατασκευή ήταν νόμιμη, διότι ως τοπικός σύμβουλος οφείλω να απαντώ στα παράπονα των κατοίκων. Οι ιδιοκτήτες με διαβεβαίωσαν ότι είχαν όλες τις απαιτούμενες άδειες και ότι όλα ήταν σύμφωνα με τον νόμο. Επικοινώνησα με την αρμόδια αστυνομική αρχή η οποία με ενημέρωσε ότι η κατασκευή έχει την απαιτούμενη άδεια. 

Επιπλέον, μίλησα με την κυρία Αικατερινη Κολυδά η οποία με ενημέρωσε ότι η κατασκευή έχει την προβλεπόμενη άδεια. Ωστόσο στις 13:30 η κυρία Αικατερίνη Κολυδά επικοινώνησε εκ νέου μαζί μου και με ενημέρωσε ότι διακόπηκαν οι διεργασίες της πέργκολας λόγο της ανάγκης για περαιτέρω άδειες. 

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπέβαλα καμία καταγγελία. Όποιος διαδίδει αυτές τις ψευδείς πληροφορίες, θα αντιμετωπίσει νόμιμες συνέπειες και θα καλέσω ως μάρτυρες τις αρμόδιες υπηρεσίες με τις οποίες επικοινώνησα. 

Άλλωστε όποιος διαθέτει τις νόμιμες άδειες μπορεί να υλοποιήσει αυτό που θέλει ανεξάρτητα από την ύπαρξη η όχι καταγγελιών. 

Αντί να εστιάζουμε σε επιμέρους ζητήματα, είναι σημαντικό να δίνουμε προτεραιότητα στην γενικότερη ευημερία και πρόοδο της κοινότητάς μας. 

Τόσο ως Τοπική Κοινότητα, όσο και ως κοινωνία ευρύτερα, είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας με σεβασμό σε ότι προβλέπεται από τον Δήμο μας. 

Με εκτίμηση, 

Νικόλαος Κατσίκης  

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενώ τα δίπλα μαγαζιά με τα νάιλον και τα απροσπέλαστα πεζοδρόμια είναι νόμιμα! Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Μια βαλίτσα, ενα καρότσι για παιδί ή αμαξίδιο για ΑΜΕΑ να περάσει τα πεζοδρόμια φαντάζει αστείο καλύτερα να λύσετε τα πραγματικά προβλήματα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω κύριε Κατσικη έχετε μπερδέψει το ρόλο σας
Ως τοπικός σύμβουλος που είστε, δεν σας δίνει το δικαίωμα όμως να ελέγχετε τα μαγαζιά ,αν έχουν άδεια ή όχι
Τώρα όσο αφορά τους πολίτες που παραπονιουνται υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες να απευθυνθούν και όχι σε εσάς.
Επίσης αν έρχονται στη κοινότητα ας γράφουν μια αίτηση με τα παράπονα τους και τα στοιχεία τους,διότι έτσι μου είπαν σου είπαν και ουκ το καθεξής ....