Ευχαριστήρια επιστολή για την βοήθεια στον ιερέα της Παλαιόπολης που έπεσε με τζιπ στο Απροβάτου

Το ατύχημα στο Απροβάτου στις 29/7

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σχετικά  με το πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα του Πρεσβύτερου και εφημερίου Παλαιούπολης,  Ιωάννου Κουλούρη στ΄ Απροβάτου ‘Ανδρου , στις 29 Ιουλίου, εκ μέρους του και εμένα προσωπικά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς : 

  • To προσωπικό  του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ‘Ανδρου, για τον άμεσο    δύσκολο  και σωτήριο  για τυχόν ανάφλεξη, απεγκλωβισμό του από  το εντελώς καταστραμμένο κλωβό του οχήματος, με την χρήση ειδικού μηχανήματος και με εξειδικευμένες γνώσεις.
  • Το προσωπικό του ΕΚΑΒ ‘Ανδρου που έσπευσαν αμέσως και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την μεταφορά του στο Κ.Υ. ‘Ανδρου  και εν συνεχεία  για την μεταφορά του στο πλοίο .
  • Τους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. ‘Ανδρου που αντιμετώπισαν τον σοβαρό περιστατικό.
  • Τον Δήμαρχο ‘Ανδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη ο οποίος, αν και ευρίσκεται σε  αναστολή του λειτουργήματός του και της  υπηρεσίας του  στο Κ.Υ. ‘Ανδρου, λόγω της εκλογής του, προσέτρεξε και συνετέλεσε κι αυτός με την  ειδικότητά του ως ορθοπεδικός, στην αντιμετώπιση και διάγνωση της κατάστασης και των τραυμάτων.
  • Το πλήρωμα του Super Ferry   της εταιρείας  Golden Star Ferries των αδελφών Δημητρίου και Γεωργίου Στεφάνου  για την ευγένειά τους και την διάθεση καμπίνας στον ιερέα κατά την διακομιδή του στην Αθήνα,

 Όμως , πέραν των παραπάνω  και φιλότιμων και  συγκινητικών προσπαθειών του  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο μέτρο των δυνατοτήτων και των μέσων που τους παρέχονται, δεν αμβλύνονται οι πολύ μεγάλες ελλείψεις που διαπιστώσαμε  του Κ.Υ. ‘Ανδρου σε υλικοτεχνική υποδομή, στην ανάγκη ύπαρξης περισσότερων και  μονίμων  ιατρών ειδικοτήτων (καρδιολόγου, ορθοπεδικού, παθολόγου κλπ),  και στην ανάγκη ευχερέστερης ανταπόκρισης  για άμεση και ευχερέστερη αεροδιακομιδή, σε σοβαρά περιστατικά όπως αυτό  του ιερέως συζύγου μου για να μην εγκυμονούνται κίνδυνοι υγείας  που δεν μπορούν να διαγνωσθούν κατά  την προωτοβάθμια περίθαλψη, για την αποφυγή  ταλαιπωρίας και να απαλύνονται οι δυσβάσταχτοι πόνοι  παρόμοιων όπως στην περίπτωσή μας, τραυματιών, με κατάγματα κι αιμορραγίες.      

Αικατερίνη Κουλούρη-Κρίτη, πρεσβυτέρα

 

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ  

 

Σήμερα Δευτέρα 29/7 το μεσημέρι σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα πλησίον του πυροσβεστικού κλιμακίου Άνδρου. Ένα επιβατικό όχημα τύπου τζιπ εκτράπηκε της πορείας του και έπεσε εκτός δρόμου από ύψος 4 μέτρων. Στο σημείο αυτό ο δρόμος δεν είχε μπάρες ασφαλείας. Το οδηγούσε μόνιμος κάτοικος Άνδρου.
 
Αμέσως στο σημείο έσπευσε το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, όπου χρησιμοποίησε διασωστικό εργαλείο για να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος, Μετά τον απεγκλωβισμό, ο οδηγός τοποθετήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου για περαιτέρω φροντίδα.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τον Θεό είχε μαζί του....!!! αφού επέζησε μετά από τέτοια πτώση....!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και άλλο ποιο σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό
της νεαρας οδηγου σημειώθηκε τα ξημερώματα
της Δευτέρας γύρω στις 3 το πρωί στον δρόμο
Χώρας Συνετιου επάνω από το Πέρα Χωριό
Λειβαδιων όπου η οδηγός έχασε τον ελενχο του
αυτοκινήτου καθ έφυγε εκτός δρόμου κρεμιζοντας
πολλά μέτρα σε παρακείμενο κτήμα .
Τραυματισμένη η οδηγός κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί
να περπατήσει σε κατοικία του χωριού και να ζητήσει
βοήθεια όπου μεταφερθεί στο κέντρο υγείας και από
εκεί στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις .