ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ: Απάντηση Χρυσάνθης Στεφάνου στην άρνηση του Θεοδόση Σουσούδη...

(Σήμερα Κυριακή 8/9 απάντησε δημόσια η Χρυσάνθη Στεφάνου στον δήμαρχο Σουσούδη και στις θεωρίες συνωμοσίας που επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει την άρνηση του προς την πρόταση αντιπολίτευσης, ακτοπλόων, πλοιάρχων κλπ να αναλάβει την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Με ένα κείμενο ιδιαίτερα εύστοχο πολιτικά και ιδιαίτερα ισορροπημένο προσωπικά απέδειξε τόσο στο δήμαρχο όσο και στους ακραιφνείς υποστηρικτές του, επώνυμους και ανώνυμους, που έσπευσαν να της επιτεθούν, πως αυτή έχει τη συγκρότηση να ξεχωρίζει την ουσία από τα λόγια και τις συνομωσίες με τις οποίες έσπευσαν να την ακυρώσουν επιχειρώντας να την εμπλέξουν στις μικροπαραταξιακές αντιπαραθέσεις τους. Δυστυχώς η Άνδρος έχασε μια ακόμα ευκαιρία υπέρβασης και αξιοποίησης όλων των οικονομικών, τεχνοκρατικών και πολιτικών δυνατοτήτων, που θα είχε η συνεργασία όλων με πρόεδρο την Χρυσάνθη Στεφάνου για να αλλάξει την εικόνα των λιμανιών της, που σήμερα υπολείπονται κατά πολύ από το να είναι λειτουργικά και ασφαλή - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Καλή και όμορφη Κυριακή στους διαδικτυακούς μου φίλους!

Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, ούτε να γράφω μακροσκελή κείμενα, σίγουρα προτιμώ τις πράξεις παρά τα λόγια, ωστόσο οφείλω και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια, σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Δημήτρη Λοτσάρη, Κυριάκο Θωμά και Χρήστο Βουραζέρη ,οι οποίοι διέκριναν στο πρόσωπο μου τα κατάλληλα, κατά την προσωπική τους κρίση, προσόντα και θεώρησαν πως θα ήμουν ικανή ώστε να αναλάβω μια τόσο υπεύθυνη θέση όπως αυτή της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Ευχαριστώ επίσης μία πολύ μεγάλη μερίδα συντοπιτών μου, που είτε με γνωρίζουν προσωπικά είτε όχι, υποστήριξαν με θέρμη πως θα μπορούσα να ανταποκριθώ επάξια σε μια τέτοια θέση. Εκφράζω τέλος τις ευχαριστίες μου στην εταιρεία Fast Ferries, καθώς και στους αξιοσέβαστους πλοιάρχους της ελληνικής ακτοπλοΐας, για την αμέριστη υποστήριξη τους στη συγκεκριμένη πρόταση. 

Θα ήθελα να διευκρινίσω εξ αρχής πως η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για την πιθανή ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης, έτυχε θετικής ανταπόκρισης από την πλευρά μου, γνωστοποιώντας ρητά στους συνομιλητές μου, πως αν γινόταν τελικά δεκτή από τον νυν Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και Δήμαρχο του νησιού, κύριο Θεοδόση Σουσούδη, δεν θα εμπεριείχε προσωπικά συμφέροντα, πολιτικές σκοπιμότητες και κάθε μορφής ανταλλάγματα, κάτι το οποίο ουδέποτε έθεσαν και οι ίδιοι προς συζήτηση. 

Θεωρώ πως είμαι αρκετά τυχερή κι ευλογημένη στη ζωή μου ώστε να μην έχω ανάγκη από τίτλους κοινωνικής αναγνώρισης και δημόσιες οικονομικές απολαβές. Μοναδικό κίνητρο για την αποδοχή της πρότασης που μου έγινε, αποτέλεσε η αγάπη μου για την Άνδρο και ένα όραμα για ανάπτυξη, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό των λιμενικών εγκαταστάσεων του νησιού σε επίπεδο ασφάλειας, υποδομών και παροχών. ΄Όλα αυτά φυσικά θα πραγματοποιούνταν σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και μια διευρυμένη ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων όλων των ειδικοτήτων σε θέματα λιμένων και ναυτιλίας. 

Τολμώ να πω πως ενθουσιάστηκα απερίγραπτα στην ιδέα ότι η πρόταση που μου έγινε θα ένωνε ανθρώπους και δυνάμεις με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου και μόνο. Δυστυχώς όμως ήρθα αντιμέτωπη με μία πραγματικότητα ανυπέρβλητου εγωισμού, αμέτρητων προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων, λασπολογίας, καχυποψίας, ανθρωποφαγίας και μίσους. 

Σχετικά με τις απορίες ορισμένων όσον αφορά το βιογραφικό μου, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως είμαι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής, αποφοιτώντας από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Μετά το πέρας των σπουδών μου, επέλεξα ευθύς αμέσως να εργαστώ στις οικογενειακές μας επιχειρήσεις καθώς γνώριζα ήδη από το παράδειγμα του πατέρα μου πως ο άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει και να διαπρέψει στον επαγγελματικό τομέα έχοντας όρεξη και αγάπη για δουλειά, όραμα, μεράκι, υπομονή, επιμονή, συνέπεια, θυσίες, αντοχές, αξίες και έννοιες οι οποίες δεν μαθαίνονται τόσο στα βιβλία όσο στην πραγματική ζωή.

Από το 2008 μέχρι σήμερα εργάζομαι αδιάκοπα σε ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, παρακολουθώντας παγκόσμια συνέδρια και συμμετέχοντας ενεργά σε ναυτιλιακούς φορείς και συλλόγους, ώστε να ενημερώνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για τις εξελίξεις του χώρου. Δεν ξέρω και δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα αν θεωρείτε πως όλα τα παραπάνω μπορούν να καλύψουν μία θέση Προέδρου σε ένα Λιμενικό Ταμείο, όμως καλό θα ήταν, αφού σας έλυσα την απορία σχετικά με το δικό μου βιογραφικό, να προβληματιστείτε - ίσως και εντονότερα - για την καταλληλόλητα βιογραφικών τα οποία ανήκουν σε ανθρώπους που έχετε ψηφίσει και οι οποίοι ήδη κατέχουν σημαντικότατες διοικητικές θέσεις στο Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο. 

Σχετικά με τις απορίες ορισμένων όσον αφορά το προσωπικό μου συμφέρον, θα απαντήσω πως το μοναδικό προσωπικό μου συμφέρον, σε περίπτωση ανάληψης της θέσης Προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο, θα ήταν ο ασφαλής ελλιμενισμός των πλοίων της ακτοπλοΐας, μέσα στα οποία συγκαταλέγονται και τα πλοία της οικογενειακής μου επιχείρησης. Ας μην ξεχνάμε πως το λιμάνι είναι η βιτρίνα μας, η πύλη εισόδου και εξόδου του νησιού μας και οι επιβάτες δικαιούνται να νιώθουν ασφάλεια και να χαίρουν άνεσης σε αυτό, ακόμα και κάτω από τις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες. Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω πως σε περίπτωση θαλάσσιου κολλήματος στον κεντρικό λιμένα του νησιού, αυτόματα στερείται ανεφοδιασμού πάσης φύσεως. Συνεπώς ένα καλύτερο λιμάνι και με καλύτερες υποδομές δεν συμφέρει μόνο εμένα αλλά προφανώς ολόκληρο το νησί.  

Επιθυμώ να διευκρινίσω επίσης δύο σημεία στα οποία έκανε αναφορά ο κύριος Σουσούδης την ημέρα της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της δημοτικής αρχής στις 3/9/2024: 

- Η οικογένεια μου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κύριο Σουσούδη, όπως και με τον κύριο Λοτσάρη, όπως και με όλους τους ανθρώπους του νησιού που επιθυμούν και προσπαθούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Άνδρου έχοντας ως μοναδικό τους κίνητρο το κοινό καλό και μένοντας μακριά από πολιτικά παιχνίδια και ατομικά συμφέροντα. 

- Η οικογένεια μου κι εγώ βοηθούσαμε, βοηθάμε και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τον τόπο μας, άνευ θέσεως, όπως ανέφερε ο κύριος Σουσούδης, και θα συμπληρώσω πως καλό θα ήταν η βοήθεια να γίνεται αποδεκτή όχι κατά το δοκούν αλλά πάντα όταν υπάρχει ανάγκη. 

Αν και η πιο ελκυστική λέξη για εμένα ξεκινώντας αυτή η ιστορία ήταν η λέξη “ενωτική”, διαπίστωσα με λύπη πως δεν υπάρχει δείγμα ενότητας στην κοινωνία της Άνδρου, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της, καθώς όσο καλά και να χτίζει κανείς το πρωί, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα γκρεμίζει το βράδυ. 

Εν κατακλείδι, σέβομαι και τιμώ απόλυτα την αρνητική ανταπόκριση του Δημάρχου και των συνεργατών του απέναντι στην εν λόγο πρόταση που του έγινε και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. 

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να γίνει σεβαστή η επιθυμία μου να κλείσει εδώ το συγκεκριμένο θέμα σχετιζόμενο με το όνομα μου, να πάψει η συνεχής αναπαραγωγή του και θα συμβούλευα να ασχοληθούμε όλοι με τα πολύ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας. 

Εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη στο μυαλό και την καρδιά σας.

Με εκτίμηση,

Χρυσάνθη Στεφάνου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης μπερδεύει τον βοριά με τον νοτια αράξει ΤΕΙ από λιμάνια και από λιμενολογικες μελέτες . Είναι τζίνι αυτός .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε χαμός με την Στεφάνου;;;Εάν ήταν με σκέτο το χαρτί του ΤΕΙ Ηρακλείου χωρίς το όνομα Στεφάνου ;;;;μήπως θα πρέπει να τοποθετηθεί κάποιος που οι σπουδές του έχουν να κάνουν με τέτοιου είδους έργα;;;;

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν δεν το ξέρετε ο πρόεδρος του Ταμείου έχει δύο πτυχία άγνωστο πόσο κατάλληλα για λιμρενολογικές μελέτες. Το ένα οδοντιατρικής και το άλλο ιατρικής! Και υπάρχει ως back up και ο λογιστής Τσαούσης απόφοιτος των ΤΕΙ Κρήτης.
Ατυχώς δεν τους λένε Στεφάνου.
Κι έτσι δεν έχουν 15ετή πείρα σε διοικηση ναυτιλιακών εταιρειών, σε πλοία της ακτοπλοΐας και στη διαχείριση τους και στις ανάγκες τους στα λιμάνια. Και φυσικά δεν έχουν συμβούλους λιμενολόγους περιωπής όπως η κ. Στεφάνου.
Προς πληροφόρηση σας υπάρχει λαμπρός λιμενολόγος ονόματι Βασίλης Πολίτης που συνεργάζεται με όσους φέρουν το όνομα Στεφάνου! ΄Εγινε σύσταση από αυτούς που τους λένε Στεφάνου να συνεργαστεί και με τον οδοντίατρο-ιατρό και πρόεδρο για το Γαύριο. Αρνήθηκε ο γιατρός γιατί ο λιμενολόγος μιλά και με τον Βουραζέρη! Που κι αυτός έχει απορίες ως οικονομολόγος για το λιμάνι του Γαυρίου και ρωτά τους ειδικούς για να μάθει.
Έτσι ο.επί των λιμανιών ιατρος σήμερα συνεργάζεται με τους κ. Χέλμη, Βιδάλη, Βολίκα στο ΔΣ του Ταμείου που ξέρουν προφανώς λόγω σπουδών πολύ καλά από λιμάνια!!! Ή, μήπως έχει κάποιους μυστικοσυμβούλους και δεν τους λέει για να μην μάς καταπλήξει; Δεν ξέρουμε...
Είδατε πόσο άδικη είναι η ζωή όταν δεν σε λένε Στεφάνου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ενασχόληση για τα κοινά και ειδικά για τους νέους ανθρώπους , οποιουδήποτε φύλου, οποιουδήποτε επαγγέλματος , οποιασδήποτε οικονομικής κατάστασης είναι έκφραση προσφοράς , αλληλεγγύης και ευαισθησίας για μια κοινωνία , όπως της Άνδρου που έχει ανάγκη την εμφάνιση νέων προσώπων . Ο εγωισμός , η ζήλεια και η καχυποψία δεν αφήνουν ένα τόπο να προοδεύσει αντίθετα τον φρενάρει και τον βάζει σε κίνδυνο στασιμότητας και εξέλιξης της προόδου .
Η πρόταση της παράταξης Λοτσάρη , θεωρώ, ότι βλέποντας την εξέλιξη της κατάστασης των λιμανιών του νησιού και ιδιαίτερα του Γαυρίου , επιχείρησε να δώσει εναλλακτική πρόταση με την κα Στεφάνου . Γιατί υπάρχει αυτή η αρνητική από τους περισσότερους για την ικανότητα του συγκεκριμένου προσώπου ; Δοκιμάστηκε κάπου και απέτυχε ; Όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά γεννήθηκαν γνώστες και άριστοι χειριστές στο «τιμόνι» της διοίκησης ενός δήμου; Όλοι έχουν πτυχία και περγαμηνές ; Δεν νομίζω … Όραμα κύριοι χρειάζεται και αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει !! Γίνετε εμπνευστές για τους νέους και όχι η αιτία απομάκρυνσης . Δημιουργείστε ενεργούς πολίτες για ένα αισιόδοξο «αύριο»

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλως υπηρξε η απαντηση απο την κ. Στεφανου καθως τα πραγματα μπαινουν σε μια σωστοτερη βαση.

Οπως αναμενοταν η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Η κ. Στεφανου μπορει να ειναι καλη, χρυση και αριστη στα καθηκοντα της στην οικογενειακη επιχειρηση, αλλα εχει μηδενικη εμπειρια σε τεχνικα εργα οπως η ανακατασκευη ή επεκταση ενος λιμανιου. Τοσο οσον αφορα το τυπικο μερος, δηλαδη τις σπουδες, οσο και οσον αφορα το ουσιαστικο μερος (δλδ ενεργη συμμετοχη σε αναλογα εργα).

Αρα ο κ. Σουσουδης (τον οποιο, για να προλαβω οποιονδηποτε καλοθελητη, θεωρω τον χειροτερο δημαρχο που περασε ποτε), δεν εχει και τοσο αδικο να μην την αποδεχεται, ακομα και αν ο λογος ειναι περισσοτερο εγωιστικος και ιδιοτελης.
Οσον αφορα τον κ. Λοτσαρη, θεωρω οτι η προταση ηταν περισσοτερο εμπρηστικη για να δημιουργησει προβλημα στους αντιπαλους αλλα και να χαλασει την καλη τους σχεση με την οικογενεια Στεφανου, παρα για οτιδηποτε αλλο.

Αν ενδιαφεροταν οντως τοσο πολυ, θα μπορουσε, οταν ηταν δημαρχος, να ειχε προτεινει την κα. Στεφανου για προεδρο στο παλιο κοινο λιμενικο ταμειο Τηνου-Ανδρου. Αλλωστε τα πλοια της οικογενειας της εξυπηρετουν εξισου και την Τηνο, η οποια επισης εχει εκκρεμοτητες με το λιμανι της. Αρα εξ'ορισμου θα μπορουσε να ειναι κοινο προσωπο αποδοχης και εκει. Δεν το εκανε ομως (και ας μην εκλεγοταν, η κινηση θα μετραγε). Συνεπως το “ελαφρυντικο” της δηθεν καλης προθεσης καταρριπτεται ευκολα.

Εν ολιγης εγω βλεπω οτι παιζεται ενα παιχνιδι δυναμης στο οποιο εμπλεκονται τοσο τοπικοι αρχοντες οσο και οικονομικοι παραγοντες με προσχημα το λιμανι, το οποιο βεβαια θελει οντως πολλες βελτιωσεις. Ομως το σωστο ειναι να διοριστει επιβλεπων σ'αυτες τις εργασιες, ατομο το οποιο εχει και τυπικα αλλα και ουσιαστικα προσοντα. Οχι παιδια ή φιλοι εφοπλιστων. Οχι δημαρχοι ή αυλικοι με καμια γνωση. Οχι γνωστοι, γνωστων με επισης καμια γνωση και εμπειρια. Αν τυχον δεν εχει και καμια σχεση με την Ανδρο και τους τοπικους “αρχοντες” (πολιτικους και οικονομικους) ακομα καλυτερα.

Τελος, αν οι οικονομικοι και πολιτικοι παραγοντες του νησιου κοπτονται τοσο πολυ, πια, για την προοδο του νησιου, και οχι για την τσεπη ή την πολιτικη τους καριερα, ας μπουν στο συμβουλιο, ως ρητως αμισθοι συμβουλοι, με καμια απολυτως εκτελεστικη εξουσια. Εχω μεγαλη απορια αν κανεις τους θα το δεχοταν κατι τετοιο.

ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΔΑΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
1. Στο παλιό λιμενικό ταμείο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΑΝΔΡΟΣ. Προφανώς η άγνοια δεν σας φοβίζει. Αντιθέτως σας εξιτάρει. Το έχουμε γράψει και πάλι αλλά εσείς ως τρολ "αγρόν αγοράζετε"...
2. Η Χρ. Στεφάνου δεν έχει εμπειρία σε τεχνικά έργα γραφετε. Έχει όμως εμπειρία από διοικηση ναυτικής εταιρειας, έχει πλοία αξίας δεκάδων εκατομμυριων που μπαινοβγαίνουν στο προβληματικό Γαλυριο, άρα έχε έννομο συμφέρον να φτιαχτεί το λιμάνι. Αυτό πάλι πως το χάσατε εσείς ο παρατηρητικός;
3. Η Στεφάνου θα εμπαινε ως άμισθη στο Λιμενικό Ταμείο. Άλλωστε τα 500 ευρώ τον μήνα που είναι ο μισθός δεν θα σώσουν κανέναν. Όμως θα προχωρούσε τις μελέτες και τα έργα. Αν τα προχωρησει ο Σουσούδης (που εσείς λέτε πως είναι ο χειρότερος δήμαρχος και δεν έκανε ένα έργο στην 5ετη θητεία του) να μάς γράψετε.
4. Σίγουρα από την λοξη και εξόχως συνωμοτική γωνία που βλέπετε ή δεν βλέπετε τα πράγματα οι προτάσεις των προηγούμενων είναι εμπρηστικές όλες οι κράυγες των σημερινών είναι κατευναστικές. Να σας θυμίσουμε πως ο κατ' εσάς χειρότερος δήμαρχος όντας καθόλου εμπρηστικός ξεφώνιζε στα δημοτικά συμβούλια τους αντιπάλους του ΜΙΑΣΜΑΤΑ. Ωραία πράγματα ε; Και κυρίως καθόλου εμπρηστικά...
Καλό λοιπόν το τρολάρισμα, αλλά αν ξέρατε και το θέμα θα ήταν καλύτερα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Respect

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έγινε ρε παιδιά δεν θα απαντήσει ο μέγας "ϊατροφιλόσοφος" του Σουσούδη; Έπεσε φυλοξέρα στο facebook και στο Τυρόλο τώρα που αποδειχτηκε πως η Χρυσανθη έχει και μυαλό και κότσια; Καλά για την Ανδριακή και την Φωτοπούλου δεν σταματά να γελά όλη η Άνδρος! Το έχει ρίξει στην παραψυχολογία και στην ψυχαναλυση. Τα μάζεψε σαν βρεγμένη γάτα. Αυτή μάλλον δεν πήρε είδηση πως υποτίμησε εντελώς την Χρυσάνθη. Λογικό θα πείτε γιατί θεωρεί τον εαυτο της ογκόλιθο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τί κάνει ο βλάκας;
Ακριβώς όπως ένα μικρό τρίχρονο παιδάκι που κρατά στα χέρια του ένα χαλασμένο παιχνίδι.
Και του λέει ένα άλλο:
- Δώστο μου να στο φτιάξω και να στο κάνω καλύτερο.
Και αυτό αντ' αυτού, το κρατά όλο και πιο σφιχτά αρνούμενο να το αποχωριστεί.
Πώς να αποχωριστεί; Αφού είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!
Το μικρό αυτό παιδάκι μεγάλωσε, και δυστυχώς μυαλό δεν έβαλε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί
Ως δημότης Ανδρου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου σχετικά με την συγκεκριμένη συζήτηση γύρω από την συγκεκριμένη υποψηφιότητα αλλά γενικά για τις απόψεις σας γύρω από το θέμα.Αρχικά θέλω να αναφέρω σχετικά με το λιμάνι του Γαυρίου ότι και εγώ φέτος ταξιδεύοντας προς Αθηνα και συγκεκριμένα εάν δεν κάνω λάθος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος οι καιρικές συνθήκες κατά τον απόπλου αλλά και κατά τον κατάπλου του πλοίου ήταν ιδιαίτερα δυσμενείς. Προσωπικά στα 49 έτη πρώτη φορά μου έτυχε στο απόπλου το πλοίο να βγαίνει από το λιμάνι (με τις πάντες που λέμε) και να στρίβει μετά το κυματοθραύστη με άρτιους χειρισμούς του πλοιάρχου συγκεκριμένα του SuperFerry , διασφαλίζοντας την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής αλλά και του πλοίου. Το αναφέρω αυτό διότι θα πρέπει να καταλάβουμε αφενός ότι το πλοίο δεν είναι ποδήλατο να το στρίβουμε οτι ώρα θέλουμε και αφεταίρου πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένας ασφαλής λιμένας. Καταρχήν διάβασα όλες τις απόψεις σας παρακάτω χωρίς να υποτιμώ καμία σχετικά με το ρόλο του βιογραφικού που κατέχει ο καθένας αλλά και η εν λόγω Κα Στεφάνου. Προσωπικά δεν την γνωρίζω αλλά έτυχε να την δω στα πρόσφατα Πωσειδώνια η οποία συμμετείχε σε πάνελ με υψηλά στελέχη της διεθνής ναυτιλίας, ξεχωρίζοντας για τις γνώσεις της. Είναι κρίμα να κατηγορούν κάποιοι ειδικά εάν δεν γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει βιογραφικό σημείωμα.Να πούμε εδώ ότι το βιογραφικό δεν χαρίζεται αλλά αποκτάται και συμπληρώνεται καθημερινά στην ροή την ζωής μας. Οπότε με όλο τον σεβασμό δεν πρέπει να δείχνουμε επίπεδο ανθρώπων που έχουν και δείχνουν περιορισμό στην εξωστρέφια του νησιού μας.Αυτό είναι πραγματικό λυπηρό και δεν βοηθά καθόλου στην ανάπτυξη της Ανδρου. Η έλλειψη εξωστρέφιας και η επικρήτηση της μικροπρέπειας και των εγωισμών είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα που αποτρέπει την πρόοδο και την ανάπτυξη.

ΥΓ.Θεωρώ χωρίς να είμαι παντογνώστης (αλλά είμαι από την γενιά που πληρώνει το λογαριασμό εδώ και πολλά χρόνια) ότι εκτός από απλές πεζές απόψεις και κριτική που δεν βγάζει αποτέλεσμα καλό θα είναι να καταθέτουμε και απόψεις που να μπορούν να δώσουν Σπουδή για τους περισσοτέρους προτάσσοντας το καλό του νησιού μας αλλά και την απαιτούμενη προσοχή μας σε αυτούς που πραγματικά μπορούν να φέρουν την αλλαγή.
Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων δεν προβλέπεται να υπάρξουν ούτε δωρεάν εισιτήρια., ούτε πανηγύρια για δημόσιες σχέσεις.
Και ευτυχώς για τις Κυκλάδες, τα "έργα" και οι ημέρες του Σουσούδη ταξιδεύουν πλέον ψηφιακά και ηλεκτρονικά.
Ώστε ως εκεί έφθασε η αλαζονία και τα μεγάλο πιασίματα της συμβουλατορισας του; Να γίνει κυρία βουλευτού; Γιατί αυτό το όνειρο θερινής νυκτός αποκλείεται να το σκέφτηκε μόνος του.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Εύχομαι και ελπίζω οι Στεφάνου που συνέβαλαν στην ανάδειξη του Σουσουδη στη θέση του Δημάρχου, να αποφασίσουν να τον τελειώσουν. Πιστεύω ότι μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του, να κατάλαβαν το λάθος τους. Ούτε ένα σεντ να μην προσφέρουν στην Άνδρο όσο είναι Δήμαρχος αυτός ο άχρηστος αρχοντοχωριάτης, όπως σωστά τον αποκάλεσε ο Αλέξανδρος. Και ναι διπλαρωσε τον Βρούτση για να πάει για βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Mo mercy οι Στεφάνου στον αρχοντοχωριάτη

Περισσότερα