Πρωτοφανής αδυναμία του δημάρχου να απαντήσει στην πρόταση για την Χρυσάνθη Στεφάνου!!!

 
Η Χρυσάνθη Στεφάνου στο βήμα του International Propeler Club. Επί πενθήμερο ο δήμαρχος Άνδρου δεν έχει απαντήσει στην ομόθυμη δημόσια πρόταση δημοτικών συμβούλων, μελών του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, πλοιάρχων και ακτοπλόων να αναλάβει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου ώστε να προχωρήσει η "στοιχειωμένη" επί 20ετία Γ'  Φάση του Γαυρίου και να αποκτήσει το νησί ασφαλές λιμάνι.
 
Διανύουμε ήδη την πέμπτη ήμερα από την πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου από την Χρυσάνθη Στεφάνου. Μια πρόταση που κατατέθηκε εγγράφως από το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και υποστηρίχτηκε δημοσίως από πλοιάρχους και ακτοπλόους. Μια πρόταση πρωτοποριακή και εξαιρετικά επωφελής για την μακρόπνοη ανάπτυξη του νησιού, που εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τη μοναδική συγκοινωνιακή πύλη του στον έξω κόσμο, το λιμάνι του Γαυρίου.
 
Ήδη με την πενθήμερη σιωπή του δημάρχου γίνεται εμφανής η αμηχανία ή και αδυναμία του να απαντήσει. Του απεστάλη προ πενθημέρου η πρόταση γραπτή. Η πρόταση είχε πολλές δημόσιες στηρίξεις από πολλές πλευρές. Κι όμως ο δήμαρχος δεν κατάφερε να πάρει μέχρι σήμερα μια δημόσια θέση. Να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του. 
 
Αλήθεια, δεν νοιώθει την υποχρέωση να καταθέσει δημόσια την απάντηση του σε αυτή την ενωτική πρόταση; Πόσες μέρες άραγε απαιτούνται για να την αξιολογήσει; Τι κρύβει αυτό το "σφιχταγκάλιασμα" με το προεδρείο του Λιμενικού Ταμείου; Μήπως θα καταλαβαίναμε τον δισταγμό του αν περικόπταμε τη λέξη "Λιμενικό" κι έμενε η λέξη "Ταμείο";
 
Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος φαίνεται να έχει υποστεί όλες αυτές τις μέρες μια μεγάλη πολιτική, αλλά και ηθική, ήττα, αφού ούτε το σθένος να αποδεχθεί την πρόταση έχει (προς το κοινό συμφέρον), αλλά ούτε το κουράγιο να την απορρίψει, εξηγώντας - φυσικά δημόσια - και τους λόγους για τους οποίου θα το έκανε.
 
Απαντήστε κ. δήμαρχε. Δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου. Το λιμάνι της Άνδρου παραμένει εδώ και καιρό μετέωρο, ενώ οι κίνδυνοι γύρω από αυτό ελλοχεύουν...
 
"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν χρησιμοποιείτε αυτούσια εδάφια από σελίδες του διαδικτύου (όπως για της alfavita.gr) πρέπει να αναφέρετε τις πηγές σας. Φιλικά το γράφω!

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχουν αξιόλογοι και πολύ έμπειροι Ανδριώτες
πρώην ανώτατοι αξιωματικοί του λιμενικού και του
πολεμικού ναυτικού που αγαπούν τον τόπο του
και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα για την
θέση αυτή , αυτούς δεν τους σκεφτικέ κανείς ;;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πιστεύετε πως οι απόστρατοι μπορούν να προσφέρουν λόγω αγάπης; Ενώ οι νέοι θα πρέπει να περιμένουν να γίνουν απόστρατοι; Ποιος έχει κίνητρο κύριε μου να γίνει το λιμάνι. Αυτός που είναι νέος και βλέπει να κινδυνεύουν τα καράβια του κάθε μέρα σε ένα προβληματικό λιμάνι ή ο απόστρατος δημόσιος υπάλληλος;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το "νιώθω" δε γράφεται με όμικρον γιώτα!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ
Εν τέλει πρέπει να γράφουμε νιώθω ή νοιώθω; Διχάζεστε κι εσείς με το αν πρέπει να γράψετε νιώθω ή νοιώθω; Δεν είστε οι μόνοι.
Το λεξικό του Μπαμπινιώτη αναφέρει πως, «Το μεσαιωνικό ρήμα «νιώθω» προέρχεται από τον μεταπλασμένο τύπο «γνώθω» του αρχαίου ρήματος «γιγνώσκω». Η λέξη ορθογραφείται κανονικά με -ι-, η δε γραφή του με -οι- οφείλεται σε εσφαλμένη σύνδεση [sic] με τη λέξη έννοια».
Το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής, έχοντας τον τύπο με -ι-, υποστηρίζει: «μσν. (;) νοιώθω εννοιώ (έννοι(α) –ώ, σύγκρ. νοιάζομαι) μεταπλ. με βάση το συνοπτικό θ. νοιωσ- κατά το σχ. : κλωσ- (έκλωσα) – κλώθω, αλεσ- (άλεσα) – αλέθω (ορθογρ. απλοπ.)».
Μέσα στην γενικότερη αβεβαιότητα προέλευσης της λέξης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τους δύο τύπους, χωρίς κάποιος να θεωρείται λάθος.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μ αρέσει που όλοι μιλάτε για το λιμάνι του Γαυρίου λογικό πάνε τα βαπόρια εκεί. Τώρα ξεφύτρωσε και το λιμάνι της Χώρα γιατί οι Στεφάνου θα κάνουν επενδύσεις εκεί στα πέριξ. να το στηρίξει και η θυγάτηρ . Για εκείνο το έρμο λιμάνι του Κορθίου που επί 20 χρόνια είναι φουνταρισμένα τα μπλόκια θα ενδιαφερθεί κανείς;;;Τα έχουμε πει το Κόρθι είναι παραμεθόριο παρατημένο στην τύχη του......

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να καταλάβω, είναι κενή η θέση στο Λιμενικό Ταμείο? Θέλω και εγώ να στείλω το βιογραφικό μου. Μπορείτε να με κατευθύνετε?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το όνομα σας πρώτα. Τα στοιχεία ταυτότητας σας μετά. Αν τα βρείτε όλα αυτά στείλτε τα... Μέχρι τότε μπορείτε να τρολάρετε κάπου απέναντι. Όχι εδώ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην απαντήσει ο Monsieur Jourdain... Ο τόπος θα πάει μπροστά μόνο όταν αναλάβουν πραγματικά ικανοί άνθρωποι με καταγωγή από την Άνδρο, οι οποίοι όμως δεν έχουν μεγαλώσει ή ζήσει μόνιμα εδώ πέρα και ταξιδεύουν συστηματικά εντός και εκτός χωρας... Η προεκλογική στήριξη εφοπλιστών και κυβερνητικών παραγοντων στο πρόσωπο του αποδεικνύεται εγκληματική για το νησί μας!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μιας και υποστηρίζεται η κ Στεφάνου μπορούμε να έχουμε το βιογραφικό της εμείς ο λαός έτσι για να ξέρουμε .....

This comment was minimized by the moderator on the site

Α, και κατι ακομα..
Αυτο που γραψατε για την αναβαθμιση του λιμανιου της Χωρας απεναντι απο το οποιο εχει γινει αγορα και επενδυση απο τον πατερα (και που θα αναβαθμισει αυτονοητα και την επενδυση) ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον ως προς τους λογους της κινησης. Αντε, για το Γαυριο και τα πλοια, εχει νοημα για λογους γενικης ασφαλειας. Το αλλο ομως ειναι λιγο πιο προσωπικο/επιχειρηματικο ετσι οπως το αναφερατε, μιας και κρατικο χρημα θα ωφελησει και ιδιωτικες επενδυσεις.
Διαβαζοντας εσας, αλλα και τα σχολια αναγνωστων (πχ για το ποσο καταλληλη για τη θεση ειναι λογω σπουδων και εξειδικευμενης εμπειριας στη κατασκευη λιμανιων, η κα Στεφανου, οπως γραφτηκε στο αλλο θεμα) επιτρεψτε μου να γινομαι ολο και πιο καχυποπτος.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ο Νειμπορίος είναι χάλια. Το λιμάνι της Χώρας είναι χάλια. Κάθε αναβάθμιση τους θα είναι ωφέλιμη για όλους. Και για τον Στεφάνου. Ούτε αυτό δεν σας επιτρέπει η εθελοτυφλία σας να καταλάβετε. Δυστυχώς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

κε. Μπασαντη ελατε τωρα...Τοσα χρονια μεσα στην πολιτικη ειστε..
Στην πολιτικη, ολα σχετιζονται, ολα εχουν λογο που γινονται, και ακομα και η ωρα που επιλεχθηκε να γινουν ειναι μελετημενη.
Τωρα για τις ξαφνικες αλλαγες στρατοπεδων, και τις μεταβολες 180 μοιρων, προφανως υπαρχει παρασκηνιο. Θα ηταν ενδιαφερον να το ψαξετε, εχοντας περισσοτερες "ακρες"
στο νησι...
PS: σχολια επι της μεταφορας ψηφοφορων/στηριξης Σουσουδη, ανεβασατε και αλλα, οχι μονο του κυριου Μπαλα, απλα αυτο ηταν το πιο "τρανταχτο"...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Με εκπλήττετε που θεωρείτε το νησί τόσο οργανωμένο στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο. Υπάρχει τόσος αυτοσχεδιασμός και έλλειψη κρίσης πολλές φορές που εκπλήττομαι. Πως εσείς πιστεύετε αυτά που πιστεύτε επιβεβαιώνει το ότι το νησί είναι στον αυτόματο πιλότο.
Όλα ξεκίνησαν από ένα παρ' ολίγο ατύχημα στο Γαύριο. Ποιος το σχεδίασε;. Συνέχισε με την διαμαρτυρία των καπετάνιων για μελλοντικό ατύχημα 20 μέρες πριν. Ποιος προκάλεσε την προφητεία;. Βγήκαμε εμείς και γράψαμε για ακατάλληλο λιμάνι. Βγήκε ο Βουραζέρης κι έγραψε με το κείμενο των πλοιάρχων τα ίδια. Βγηκε ο Στεφάνου στον ΑΝΤ1 κι είπε τα ίδια. Βγήκε ο Σουσούδης κι είπε τα αντίθετα. Τι από αυτά ήταν οργανωμένο;
Στο τέλος πήγαμε όλοι κόντρα στον Σουσούδη με τον Τρανάκο που έλεγαν ανοησίες. Αυτό γιατί ήταν στημένο. Το ότι συμφωνήσαμε σημαίνει "ξαφνικές αλλαγές στρατοπέδων": Μάς εκπλήττετε που ζείτε σε "στρατόπεδα" κι όχι σε μια ανταγωνιστική κοινωνία; Τέλος ποιο ήταν το ttiming όλων των παραπάνω;
Προφανώς δεν σας ενδιαφέρουν τα γεγονότα αλλά το τι θέλετε εσείς να βρείτε σε αυτά.
Ερώτηση: ποιος σας είπε πως δεν χρέωσα στον Στεφάνου και δημόσια και σε προσωπική συζήτηση τον Σουσούδη. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως στο θέμα του Γαυρίου συμφωνούμε...
Μάλλον ζώντας στο "στρατόπεδο Χαϊδαρίου" έχετε μπερδευτεί μόνος σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανέκαθεν υπήρχε πρόβλημα αντιληπτικότητας και ευφράδειας.
«Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα» στην κεφαλή του......
Κι όμως δήμαρχος στην φυλή των "Ζαβ"!!!!

Περισσότερα