ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ; ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ;

Και να που έφτασαν και πάλι στον ιστότοπο μας νέες καταγγελίες κατά τις επάρχου Άννας Βρεττού για παρανομίες στην οικοδομή που κατασκευάζει σε περιοχή του Άνω Γαυρίου. Είχαμε δημοσιεύσει στις 13 Ιουνίου επώνυμη καταγγελία περιοίκων της επάρχου για αυθαίρετη οικοδομή καθ' ύψος στο Άνω Γαύριο. Η έπαρχος απάντησε στις 16 Ιουνίου διαψεύδοντας και απαντώντας ως... προς το μήκος και το πλάτος! Ερωτήσαμε αν έχει να πει κάτι για το ύψος που αναφερόταν η καταγγελία. Δεν απάντησε. Οι περίοικοι περίμεναν τις 50 μέρες που ορίζει ο νόμος για να τους απαντήσει η πολεοδομία Άνδρου. Στο δίμηνο είδαν την οικοδομή να συνεχίζεται χωρίς να έχουν λάβει την κατά νόμο απάντηση: είτε αρνητική είτε θετική. 

'Εκαναν νέα καταγγελία στην πολεοδομία Άνδρου στις 20/8. Ήδη έχουν περάσει 20 μέρες και ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου - που έχει το θέμα στα χέρια του - δεν απαντά! Ενδιαμέσως οι περίοικοι επισκέφθηκαν και τον δήμαρχο Σουσούδη - που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της πολεοδομίας - κι άκρη δεν έβγαλαν. Έτσι, χωρίς καμία απάντηση η τριώροφος οικοδομή της επάρχου Άνδρου ξανάρχισε να κτίζεται.

Εδώ και 3 μέρες έστειλαν την νέα καταγγελία τους στον ιστότοπο μας. Τους ζητήσαμε να γράψουν για τις απαντήσεις που ΔΕΝ έχουν λάβει από τον Δήμο Άνδρου. Και τι προτίθενται να κάνουν πλέον. Απάντησαν με σημείωμα που δημοσιεύουμε: την επόμενη εβδομάδα ο φάκελος των καταγγελιών τους θα παραδοθεί στην εισαγγελία και στον Συνήγορο του Πολίτη. Αυτό το τελευταίο επειδή η υπόθεση αφορά δημόσια υπηρεσία του Δήμου Άνδρου που κωλυσιεργεί! Και δημόσιο λειτουργό (την έπαρχο) που παρανομεί!

Έτσι έχουν τα πράγματα, σύμφωνα με τις καταγγελίες. Και εκεί που περιμέναμε τα τόσα "μεγάλα έργα" που εξήγγειλε με μεγαλοστομία και στόμφο - πέρσι τέτοια εποχή - η εκλεκτή του αναπληρωτή υπουργού Γ. Βρούτση - έχουμε επώνυμες καταγγελίες για το "μεγάλο έργο" της τριώροφης οικοδομής της στο Άνω Γαύριο. Και το "μικρό έργο" της μέχρι σήμερα αποσιώπησης ή μη απάντησης στις καταγγελίες από τον Δήμο Άνδρου.

Για να δούμε τι απάντηση θα λάβουν οι καταγγέλλοντες ήδη εδώ και 4 μήνες; Αλλά κι εμείς. Σε ποια άλλα "μεγάλα έργα", εκτός της τριώροφου οικοδομής, θα προχωρήσει η - μέχρι εξαφανισμένη πολιτικά και αδρανής από άποψη έργων, έπαρχος Άννα Βρεττού;

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τηλέφωνα στα κανάλια με τα χαρτιά και τις ημερομηνίες. Μόνο έτσι θα σφίξουν οι κ@#@. Αν ισχύουν αυτά που λένε. Αν όχι θα σφίξουν οι κ@#@ αυτών που καταγγέλλουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού δεν βγάζουν άκρη με την πολεοδομία Άνδρου γιατί δεν στέλνουν στην Σύρο καταγγέλοντας ΚΑΙ την πολεοδομία Άνδρου;
Είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να απαντούν!!!!