ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ: Ένα από τα καλύτερα πανηγύρια της Άνδρου

Στο κατάμεστο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της Πίσω Μεριάς το Σάββατο 10/8 πραγματοποιήθηκε ο καλοκαιρινός χορός του Εξωραϊστικού  Πολιτιστικού Συλλόγου "Μουστάκειο". Η πολύχρονη εμπειρία των μελών του συλλόγου και το κέφι του κόσμου το κατατάσσει κάθε χρονιά σε ένα από τα καλύτερα πανηγύρια της Άνδρου. Υπολογίζεται πως στο εφετινό πανηγύρι παραβρέθηκαν σχεδόν 1.500 άτομα. Η μεγάλη συμμετοχή κατατάσσει το πανηγύρι της Πίσω Μεριάς στα μαζικότερα του νησιού. Το γλέντι ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και κράτησε μέχρι τις 9 το πρωί! Έπαιξαν μουσική ο Θοδωρής Μουστάκας και η ορχήστρα του (Θανάσης Γλυνός και Νίκος Σκόρδος). - Μ.Β.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λάβαμε σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου ένα ευγενικό τηλεφώνημα από την πρόεδρο του συλλόγου της Πίσω Μεριάς για να καταγράψουμε και το δικό τους πολύ μεγάλο πανηγύρι που έγινε το Σάββατο 10 Αυγούστου. Η πρόεδρος μετά το τηλεφώνημα έστειλε σχετικές φωτογραφίες και δύο λόγια που περιέγραφαν με λιτό τρόπο το γεγονός.

Εξηγήσαμε στην κ. Μαρία Βαλαχά, πως εκτιμούμε ιδιαίτερα την κίνηση να στείλει υλικό προς δημοσίευση και εξηγήσαμε πως στο παρελθόν έχουμε καλύψει αρκετές φορές τα πανηγύρια της Πίσω Μεριάς σε συνεργασία πάντα με συμμετέχοντες από την περιοχή. Καλά έκανε λοιπόν και πήρε η ίδια την πρωτοβουλία να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και να στείλει την "ανταπόκριση" της αυτή τη χρονιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι διοργανωτές ή οι συμμετέχοντες στο πανηγύρι να ολοκληρώνουν την ετήσια προσπάθεια τους με την προβολή της δουλειάς τους. Βοηθούν τους εαυτούς τους. Βοηθούν κι εμάς στην καταγραφή του πανηγυριού τους. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δήμαρχος ήταν παρών ή δεν πρόφτασε επειδή έχει βγάλει όλο το καλοκαίρι από πανηγύρι σε πανηγύρι;
Πρέπει να αλλάξει το όνομα του συνδυασμού του στο πετυχημένο ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ