ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ: ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΑΝΔΡΟΣ

  

Συνολικά ψήφισαν 232 πολίτες. Αναλυτικά εψήφισαν:

ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ                                 136

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ        53

ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ                    22

ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ                   14

ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ                        1

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ     1

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ                                2

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Οι ανδριώτες εψήφισαν με βασικό κριτήριο την καταγωγή του Χάρη Δούκα από το Κόρθι. Ακολούθως με κριτήριο την επιτυχημένη πορεία της Άννας Διαμαντοπουλου ως υπουργού και επιτρόπου στην ΕΕ. Και μετά με κριτήριο "μια τρίτη ευκαιρία" στο Νίκο Ανδρουλάκη.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το 70% είπε ο αποτυχημένος εκλογικά στην Αθήνα (3ος) και στην Αττική (4ος) Χάρη Δούκας καταψήφισε τον Ανδρουλάκη! Αν ο "επιδραστικός καθηγητής" του ΕΜΠ έχει δίκιο πως και δεν διάβασε πως το 80% του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε αυτόν; Και πως ήρθε σχεδόν τελευταίος στην Αθήνα, όπου θεωρητικά είναι δήμαρχος και στην Αττική επίσης; Δεν τον βοήθησε και το άγαλμα της "καθαρίστριας", που θα στήσει σε "εξέχουσα θέση στην Αθήνα"!
Ως γνωστόν ο Ναπολέων Βοναπάρτης πέθανε. Κι ο Δούκας κάπως παραπαίει ποσοστιαία τελευταία....
ΥΓ Το ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά αρνήθηκε να ανοίξει σαν παράταξη. Περίκλειστο, φοβικό, ανασφαλές

This comment was minimized by the moderator on the site

Το 70%θέλει αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ...ο Ανδρουλάκης είναι μέσα στους μηχανισμούς ο Δούκας όχι .Μπορεί η Αθήνα να τον καταψήφισε στην οποία σε 9 μήνες έπρεπε να αλλάξει ότι ο Κωστάκης της Ντόρας είχε ρημάξει. Στην υπόλοιπη Ελλάδα πήγε μπροστά. Με τον Ανδρουλάκη μια απ τα ίδια προς μεγάλη χαρά τον Μητσοτάκη.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Αθηναίοι γύρισαν την πλάτη στον Δούκα που θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες αφότου εξελέγη δήμαρχος της πρωτεύουσας, για την οποία όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει τίποτα. Η Διαμαντοπούλου που στα δύσκολα είχε εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και τριβόταν στην ποδιά του Μητσοτάκη να την κάνει υπουργό, είδε και αποείδε και θέλησε να γίνει πρόεδρος στο κόμμα που είχε παρατήσει... Ο Ανδρουλάκης θα βγει πρόεδρος του κόμματος όντας στις ευρωεκλογές τρίτος πίσω από έναν ΣΥΡΙΖΑ που διαλυόταν από μόνος του. Κατρίνης και Νάντια πήραν ό,τι τους άξιζε. Αν κάποιος μπορούσε να φέρει νέο αέρα (με μέτρο και αυτός ) ήταν Γερουλάνος, αλλά οι ΠΑΣόκοι δεν τόλμησαν. Ας πρόσεχαν.