ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ

  

 ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΔΡΟΣ 20/06/2024

Προς:

1) Αξιότιμο  Δήμαρχο  Άνδρου

2) Αξιότιμο Αντιδήμαρχο Υδρούσας

Θέμα: Επικινδυνότητα και ανάγκη άμεσης αποκατάστασης στον παράδρομο της περιοχής Λιόπεσι

Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή Λιόπεσι, και συγκεκριμένα στον παράδρομο όπου έχουν τοποθετηθεί σχάρες ομβρίων υδάτων.

Πρόσφατα, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο πέρασε από το σημείο αυτό και οι μπάρες σηκώθηκαν ξαφνικά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο όχημα. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση και τη βελτίωση της ασφάλειας στο σημείο αυτό. Παρακαλώ για την άμεση παρέμβασή σας ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία.

Σας επισυνάπτω φωτογραφίες από το ατύχημα:

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Κατσίκης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Που να τα προλάβει όλα ο Τζεκος

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά τώρα μην ενοχλείται τον Βόσσο έχει δουλειά στο γιατρειο δεν προλαβαίνει.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
ΘΑ ''ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΟΥΝ'' ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΑΡΑ "ΣΑΣ" ΣΤΟ ΛΙΟΠΕΣΙ κύριε ΣΥΜΒΟΥΛΕ.
ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ''ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ''. ΠΡΟΧΕΙΡΟΛΟΓΙΑ(κάτι λίγο για τα ''μάτια'', να ξεμπερδεύουμε), ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ..
Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ(ή νομίζει οτι άκουσε) ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΛΛ'ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ.. ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ..
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.(ΥΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ,κλπ) .
ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ.
ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΘΕΙΡΕΙ ΗΘΗ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΩ ΤΟ ΔΙΑ-- ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

επρεπε να γινει κατι για να ασχοληθουν

This comment was minimized by the moderator on the site

δεκα χρονια ειναι ετσι !!!!!!!!