ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ & ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ !!!

Όρμος Κορθίου - Φωτογραφία αρχείου

Στη διάρκεια της νύχτας (από 2 προς 3 Ιουλίου) άγνωστοι διέρρηξαν δύο σοβαρές επιχειρήσεις στον Όρμο Κορθίου κι έκλεψαν χρήματα και εμπορεύματα! 

Πρόκειται για το σούπερ-μάρκετ Βουραζέρη και το πρατήριο καυσίμων Τζιώτη. Οι διαρρήξεις και οι κλοπές ανακαλύφθηκαν το πρωί Τετάρτη 3 Ιουλίου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία Άνδρου, που έσπευσε και αυτή τη στιγμή συλλέγει στοιχεία και διεξάγει ανακρίσεις ώστε να προετοιμάσει τα επόμενα βήματα της όλης διαδικασίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κλάπηκαν από το μεν σούπερ-μάρκετ σημαντικό ποσό, από το πρατήριο καυσίμων μικρότερο ποσό. Όμως κλάπηκαν και σημαντικά βιβλία της επιχείρησης καυσίμων, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την λειτουργία της. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σημειώνουμε πως οι δύο αυτές διαρρήξεις και κλοπές τάραξαν την μικρή κοινωνία του Κορθίου και είναι η πρώτη φορά που έγιναν δύο τέτοια συμβάντα στην περιοχή.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να διορθώσω το άρθρο σας και να σας πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Κόρθι. Είχαν συμβεί 2-3 περιστατικά πριν πάρα πολλά χρόνια και το τελευταίο συμβάν ήταν στην οικία μου, τον Αύγουστο του 2017 όταν και έλειπα με τους γονείς μου για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει ο πατέρας μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παλι "μικρή κοινωνία" πάλι "2 σοβαρές επιχειρήσεις"; Γιατί τόσο σνομπισμός;

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μικρή είναι μια κοινωνία 1500 περίπου κατοίκων. Το λέει η στατιστική. Δύο σοβαρές επιχειρήσεις είναι αυτές που κάνουν σημαντικούς τζίρους σε μια κοινωνία. Και το σούπερ-μάρκετ είναι το μεγαλύτερο της περιοχής, ενώ το πρατήριο είναι το μόνο της περιοχής. Το λέει η οικονομία.
Εσείς αλήθεια από που αντλείτε το ύφος της "μεγαλειότητας" με το οποίο μάς επιπλήττετε; Από την άγνοια σας;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 ημέρες πριν από το χρήστη enandro enandro