ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Προσλαμβάνουν για πυροπροστασία και εργάζονται στο λιμάνι!!!

Πολίτης καταγγέλλει προσλήψεις εποχικών για πυροπροστασία που καταλήγουν εργάτες στο λιμάνι όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία που έστειλε.

Προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,

Με την παρούσα καταγγελία, θέλω να εκφράσω την έντονη ανησυχία μου για την καταχρηστική χρήση των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί για την πυροπροστασία στο νησί της Άνδρου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από κονδύλια της πολιτικής προστασίας, έχουν ανατεθεί σε άλλες εργασίες, όπως η συλλογή απορριμμάτων και η εκτέλεση εργασιών στο λιμάνι Γαυρίου, αντί να εκτελούν τα καθήκοντα τους για την προστασία του νησιού από πυρκαγιές.

Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη, ειδικά μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε το νησί μας. Παρά τις εμπειρίες μας από προηγούμενες καταστροφές, φαίνεται πως δεν έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και προστασία από μελλοντικές πυρκαγιές.

Αντί οι εργαζόμενοι να ασχολούνται με τον καθαρισμό των δασών και άλλες δραστηριότητες σχετικές με την πυροπροστασία, χρησιμοποιούνται για άλλες, άσχετες εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για την πολιτική προστασία στο νησί, έχει εκφράσει την ικανοποίησή του για αυτές τις εργασίες στο λιμάνι.

Ωστόσο, είναι απαράδεκτο ότι χρησιμοποιεί εργαζόμενους της πολιτικής προστασίας για να καλύπτει τις ανάγκες του λιμανιού Γαυρίου, όπου κατέχει και τη θέση του αντιπροέδρου.

Καλώ τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα, ώστε οι εργαζόμενοι να επανέλθουν στα καθήκοντα για τα οποία προσλήφθηκαν και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική πυροπροστασία του νησιού.

Η ασφάλεια των κατοίκων και η προστασία του φυσικού πλούτου της Άνδρου δεν πρέπει να υποβαθμίζονται λόγω γραφειοκρατικών και διαχειριστικών αδυναμιών. Η κατάσταση αυτή πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Ελπίζω στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος. Με εκτίμηση,

Ένας ανήσυχος πολίτης του Γαυρίου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ανήσυχος γιατί είναι ανώνυμος; Αφού έχει δίκιο και δημοσιοποιεί καταστάσεις θα περιμέναμε να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των καταγγελιών και να βάλει και την υπογραφή του.
Γιάννης

This comment was minimized by the moderator on the site

"Αν η σιωπή των αμνών είναι τόσο κακό πράγμα, τότε ίσως πρέπει να αφήσουμε το λύκο να βοσκήσει χωρίς να κάνει θόρυβο. Τελικά, η ησυχία της νύχτας μήπως είναι καλύτερη από τη φασαρία της μέρας; ?"

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΟΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΤΏΡΑ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ
ΔΟΥΛΕΙΆ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι έγινε Νικολάκη ξεμπερδεψες με την πέργκολα?
Πρόσεξε γιατί η ρουφιανιά είναι κακό χούι!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Γνωστή τακτική.οπως και οι υπάλληλοι του λιμενικού ταμείου που προσελήφθησαν ,υποτίθεται για τον καθαρισμό των λιμανιών, εργάζονται ως γραμματείς μέσα στο δήμο.