ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΪΡΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: Η Άνδρος χθες και σήμερα

Ο Μάκης Σπυριδονόπουλος, ο φωτογράφος της Χώρας εδώ και δεκαετίες, έχει αποτυπώσει, αλλά και έχει συλλέξει το φωτογραφικό αρχείο σχεδόν όλης της Άνδρου. Όλοι όταν χρειαστήκαμε κάποιες φωτογραφίες για κάθε χρήση, αυτός ήταν εκεί. Με το χαμόγελο να μάς εξυπηρετήσει. Τον χρειαστήκαμε κι εμείς για εκδόσεις βιβλίων μας, για προβολή θεμάτων στον ιστότοπο μας. Κι ο Μάκης Σπυριδονόπουλος ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει, να συνδράμει, να εξηγήσει.

Ο Μάκης ήταν εκεί ακόμα και βοήθησε να φτιάξουμε ακόμα και το προσωπικό μας ηλεκτρονικό αρχείο από το πλήθος των παλιών χάρτινων φωτογραφιών. Εργατικός και ακούραστος. Ήταν και είναι εκεί πάντα. Αρκεί μια τελευταία λεπτομέρεια: Ακόμα κι όταν χάσαμε την φωτογραφία του ναυτικού Σταμάτη Μπασαντή, του 1963, στα ρέλια του Γρηγόριος Κ. ΙΙΙ άρκεσε ένα τηλέφωνο στον Μάκης και την ξανάστειλε σε 5 λεπτά! Έτσι - με την βοήθεια του - πήρε την θέση της στο νεο-εκδοθέν βιβλίο μας "Ναυτικές Ιστορίες της Άνδρου". 

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε την εφετινή φωτογραφική έκθεση του στην Καΐρειο Βιβλιοθήκη που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:00.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet